השכרת רכב אוטומטית???
-
אנחנו נוחתים אחרי חצות, שעה שבה הדלפק של החברה כבר סגור. קיבלנו מייל שאומר שאם נתעקש- יש "קיוסק אוטומטי" שאפשר לקחת את הרכב...
If there is no staff at the counter to check you in, you may simply go to one of our automated kiosks to check-in, then select your car and receive your paperwork at the exit booth on your way out.
מישהו מכיר? ניסה? יודע מה זה אומר ואם אפשר לסמוך עלמזה?
-
השכרת רכב אוטומטית???אני מכיר את המכונות, אבל איני יודע איך הם פועלות ועוד במקרה שאין איש בתחנת ההשכרה.
אני ממליץ להתקשר לתחנת ההשכרה ולברר האם אכן אפשרי ומהו בדיוק התהליך לקבלת הרכב.
-
השכרת רכב אוטומטית???זה התכנון. חבל שלא מוכנים לתת לי את המייל שלהם ומכריחים אותי להתקשר עם האנגלית השבורה

-
השכרת רכב אוטומטית???בטיול אחרון שחזרנו ממנו לא מזמן - יצא לנו להשתמש במכונות האוטומטיות - רק על מנת לקצר את התור ובהדרכת אחד העובדים. בגדול לא מסובך - כמובן שצריך אנגלית בסיסית. ההשכרה הייתה משדה התעופה.
צריך להכניס את שם המשפחה בכדי לאתר את ההזמנה - לאחר שמאתרים את הזמנה צריך לרשום מס פרטים ביניהם מס' רישיון הרכב, גיל וכד' ץ לפי הצורך ניתן להוסיף שם של נהג חדש. בסיום מקבלים פלט מהמכונה איתו הולכים לחניון בו נמצאים הרכבים.
מפה לא יודע מה קורה אם אין אף אחד בתחנה - בד"כ המפתחות נמצאים בתוך הרכב - לוקחים רכב לפי הקטגוריה שהזמנתם וביציאה יש בדיקה לרכב שלקחתם - אני מניח שאותו אדם אמור להיות גם בשעות שתגיעו.
כמובן צריך לברר האם במקרה של בעיה כלשהי יש למי לפנות - לפחות טלפונית.
-
השכרת רכב אוטומטית???אפשר בבקשה פרטים. על איזה חברת הזכרה מדובר ואיזה סניף ?
-
השכרת רכב אוטומטית???alamo דרך ofran
-
השכרת רכב אוטומטית???שכחתי, סניף האירפונט בניו אורלינס, לואיזיאנה.