ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אני מתבייש בישראליותי

פורום אירופה
    24
    46
    7669
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח.ג
      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

אני לא מתבייש -"ואתה מה אתה עשית בשביל מדינה?"

ויטלי.  תשובתך הזכירה לי את  החונים חניה כפולה כי הם ממהרים ולא אכפת להם שאחריהם יגיעו נהגים שלא ימצאו מקום..את בעלי הכלבים שב"בטעות" יומיומית משאירים את השער פתוח וכלביהם עושים את הצרכים ברחוב  או רודפים אחרי עוברים ושבים. דו"חות שקיבלו על פי חוק אינם משלמים ולא בהכרח מעמידים אותם לדין.. ואני שואלת את עצמי איך הם מחנכים את ילדיהם. 

את הפרות שמידי פעם מטיילות בישוב כי הרועה נרדם בשמירה. אבל כאן להבדיל, אחרי שבעל העדר נקנס כמה פעמים הגיעו איתו להסכם  והוא עומד בו. כל הודעה למועצה מועברת אליו  והוא מגיע מייד.

ואת העובדה שבטיול האחרון בבניאס ראיתי פקח מסתובב בשטח והשטח נקי

ואני מתקשה להחליט לחזור לחוף בין אכזיב לראש הנקרה בגלל הפסולת המתגלגלת כי אנשים מלכלכים אבל גם פסולת שאנשים טרחו לאסוף לשקיות ניילון במתקנים לא נאספות בתדירות תואמת כמויות. (לפעמים נדמה לי שמשהו מקבל על כך שכר אבל אף אחד לא בודק..

מיכל - למחנכות, מחנכים נמאס לחנך?. . לא אלה שבחרו במקצוע מהסיבה הנכונה.

מי שלא מתאים לה שתעבור הסבה. למה צריך לשלם לה לה על שעתיים חינוך בשבוע +שעת חינוך בפועל? 

אורי .

כמה חבל לי שאני לא נתקלתי באנשים שמשאירים לכלוך אלא רק בתוצאות.. ספק אם הייתי שותקת.  אנחנו בקושי יוצאים לפיקניקים אבל זוכרת שעל שפת הכנרת אספנו פסולת  ונפרדנו מ"שכן"  לשלום בתוספת הערת אגב שאנו מקוים שישאיר נקי כמו שאנחנו השארנו .

אני בספק שבחו"ל הייתי נגשת לישראלים שסרחו . כן ניגשת להתנצל אצל פקידהקבלה שלא יחשוב שכולנו כאלה. זוכר את הימים שלא רצו ישראלים באחד מאיי יון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hאורי
        hאורי נערך לאחרונה על ידי

מתנצל שהלינק שהבאתי לא נפתח ורק כרגע גילתי את זה.אזהנה אחד מהקישורים בעניין השומר החדש

• ozzz
          ozzz נערך לאחרונה על ידי

אנו ביום השלישי של טיול בבוואריה. אבחנה של הבן בן ה 11:

"המקום הזה פשוט מושלם. הכל נקי פה וכולם כ"כ מנומסים ושקטים. אפילו בכביש לא שומעים צפירות". 

לך תסביר לו את ההיגיון שהאנשים במקום המושלם הזה רצו להשמיד אותנו רק לפני 70 שנה. 

מאידך, כנראה שהמצב בארץ כבר כן מפריע גם לדור הצעיר שלנו, מה שמעורר לפחות אצלי תקווה גדולה. 

• myny
            myny נערך לאחרונה על ידי

הקול החברתי שנכתב \נשמע פה משותף לציבור רחב מישהו יודע כיצד ממנפים אותו אני בטוח שחינוך\חקיקה\אכיפה יכולים להביא לשינוי אבל מאיפה מתחילים?

שמעתי לא מזמן מעמית שמתגורר בגרמניה שיש להם חוק עזר עירוני שאסור להתקלח אחרי שעה 10 בלילה בכדי שזרם המים לא יפריע לשכנים ומי שמפר ומתלוננים עליו חוטף קנס מכובד.

ניסיתם להזמין משטרה לכאלה ששרים בקולי קולות אחרי 12 בלילה בדרך כלל זה נגמר בצחוקים בין השוטרים(שמגיעים אחרי שעה במקרה שמגיעים) ל"עבריינים" ואלה אולי מפסיקים לשיר אבל ממשיכים להפריע בדרך אחרת "דווקא"

• ח.ג
              ח.ג נערך לאחרונה על ידי

הבוקר אנשים בויינט צחקו על חוק חדש בגרמניה שאוסר משחק ילדים: מבנים בחול מעל קוטר 3 מ' וגובה 1/2 מ'. למרות שיש הסבר שאותי שכנע. ילד נקבר תחת קירות שהתמוטטו ולא פחות חמור שיש בעיה למגישי עזרה ראשונה שרכבם נתקל בחומות אלה. 

באמת שאיני יודעת איך אפשר לפעול כשיש חוק אבל אין פקחים שאוכפים אותו וממש אין סיוע של המשטרה. שהרי לפקח, עד כמה שידוע לי אין סמכות להחרים ציוד או לעצור אזרח. הוא זקוק לעזרת שוטר.  לפעמים נדמה שגם השוטרים מפחדים להכנס לבית שממנו בוקע רעש, שלא לדבר גני ארועים של בני דודינו.

מכתבים רבים לשר הפנים או למשרד לאיכות הסביבה יועילו?

• יערי
                יערי נערך לאחרונה על ידי

אני לא הולך לחנך אף אחד!

אורי,

אני אתחיל בהצהרה כמו בכותרת - אני לא הולך לחנך אף אחד!!!

את ילדי אני אחנך לדרך טובה,נעימה,סבלנית,מתורבתת ועוד,,, כשלהב הסכין,הפיגיון והאגרוף זמינים כל כך אני לא מוכן למסור את נפשי למען חינוך הזולת! למה? ככה!

ורק דוגמא מאתמול בערב,הייתי עם ביתי בבית המרקחת שבסניף סופרפארם,השתהיתי מעט כשהגיע תורי,הבת שלי הסבה את תשומת ליבי שהתור שלנו,מיגש.י לדלפק ובדרך במור בסביבות גיל 23-28 פונה אלי ואומר " ו כבר,מה אתה חושב שיש לי את כל הערב בשבילך?",הסתובבתי אליו ואמרתי לו ברגישות שאפילו הפתיעה אותי (חחח) אם אתה ממהר,קח את התור,זה בסדר,,, אתה יודע מה הייתה תשובתו? ,,, "נו,יה מז xx ין,גש ואל תבזבז לי את הזמן!" מעולם לא רעיתי את פניה של ביתי המומות כל כך! אני לא עניתי,למה? כי מי יודע איזה. אביזר אלים יש לבריון הזה באוסף שלו! מה שיכולתי להסביר לבת שלי,זה,,,לא למה הוא מתנהג ככה?! אלא למה אסור לענות!!!

ולכן אורי,גם אם אני מסכים עם ילק מדבריך,אני רוצה להמשיך להיות אבא,בעתיד להיות סבא וכל הבלתי מחונכים ימשיכו בשלהם,,, אני מעדיף להיות שלם ובריא ולא מחנך לאומי!!!

• 1
                • 2
                • 3
                • 3 / 3
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון