מלונות בוגאס
-
הזמנתי 3 לילות בספטמבר בluxur, ועכשיו שאני מבינה שזה מלון לא כזה טוב, והמיקום שלו גם לא הכי שוס, אני מחפשת חלופות זולות (עד 80 דולר כולל כל הפיי'ז).
כמה נורא יהיה לקחת את מלון טרוולודג' באמצע הסטריפ, וכמה זה מייעל לנו את הנסיעה?
http://www.booking.com/hotel/us/travelodge-south-strip.he.ht ml?aid=357009;label=gog235jc-index-he-XX-XX-unspec-il-com-L% 3Ahe-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo;sid=a31637f778d701d510f0f 6e9153c9be3;dcid=1;checkin=2014-09-15;checkout=2014-09-18
-
מלונות בוגאסלוקסור זה מלון. טראוולודג' זה מוטל. אם הבחירה בידי, הולך על המלון.
לא יודע מה התאריכים שלכם, תמשיכו לחפש, אולי במלונות FLAMINGO או HARRAH'S תמצאו מחירים סבירים. גם ב-EXCALIBUR.
-
מלונות בוגאסעוד אופציות ששווה לבדוק: Paris, New York New York, MGM Grand
בפריז הסיכוי למצוא מחיר זול הוא הגבוה ביותר מאלה שציינתי.
אתר טוב להנחות במלונות לאס וגאס: http://smartervegas.com/
-
מלונות בוגאסחיטטתי קצת, והמחירים לא נראים לי מוזלים במיוחד...

אנסה יותר לכיוון של טריפל A וכאלה
-
מלונות בוגאסלפעמים יש שם דילים מעולים. אני תפסתי שם דיל ממש זול ל ARIA (זול יחסית ל ARIA) - יצא לי קצת פחות מ 130 דולר ללילה כולל ה Resort Fee.
יש שם גם דילים לבופה ועוד פינוקים.. שווה לבדוק שם מידי פעם.
-
מלונות בוגאס130 דולר ללילה נראה לי יקר כשיש אופציות בפחות מ100.
מה עדיף, האקסקליבר או הלוקסור מבחינת המלון עצמו? (כי ראיתי שהם ממוקמים כמעט ביחד)
-
מלונות בוגאסהאקסקליבר ממוקם טוב יותר, מול MGM, טרופיקנה וניו יורק ניו יורק.
-
מלונות בוגאסאוקייי אני מנסה להזמין לדוגמא מהאתר של AAA, המחירים סבבה, אבל אני לא מבינה משהו מוזר.
בroom description כתוב:
Important Information
Mandatory Fee
This hotel charges an additional 60.48 USD per room per stay. This fee will be charged to you directly by the hotel. Mandatory fees are not optional and typically cover items such as resort fees, energy charges or safe fees. The amount of the charge is subject to change.
Room Description
$15.00 PER NIGHT RESORT FEE ADDED AT CHECK IN.
הראשון זה הריזורט פי (כי זה בדרך כלל 20 דולר ללילה בערך), מה זה ה15 דולר הנוספים? יש את זה בכל המלונות באתר
-
המידע שמסרת חלקיכמה לילות אתם אמורים לשהות ? לגבי כמה לילות בדקת באתר הרלבנטי ? כי כתוב שמודבר ב-60.48 דולר למשך השהות, לא ללילה. המדובר ב-4 לילות ?
-
מלונות בוגאסשי, זה כמו להגיד שמרצדס ב250 אלף זה יקר כשיש אופציות כמו סובארו ב120 אלף.
You get what you pay for.
המחיר ב Aria הוא בדרך כלל הרבה צפונה מ200 דולר.
-
המידע שמסרת חלקי3 לילות בחודש ספטמבר.
לגבי ה60 אני מבינה וזה הגיוני. מה זה ה15 דולר ללילה שיש למטה? זה אותו דבר רק בלי מס אולי?
-
מלונות בוגאסכמובן

בגלל זה אני לא מנסה את המלונות האלה בכלל... אני באה בעיקר בשביל העיר, פחות בשביל המלון לכן מלון זול ממש מספיק לי, אבל גם במלונות הזולים יש טובים יותר וטובים פחות , אני מניחה:)
-
מלונות בוגאסאולי תתני לי את התאריכים ואת האתר היכן בדקת זאת ואז אני אוכל לבדוק בדיוק איזה תשלומים יש.
3 לילות ריזור פיס זה 45 דולר + 12 אחוז מס = 50.40 דולר, אני לא מבין מאיפה צץ הסכום של 60.48, צריל לראות זאת במו עיני להבין.
-
מלונות בוגאסבשמחה!!!
http://secure.rezserver.com/hotels/hotel/?refid=5783&aaa _ace_query=Las+Vegas+Strip&hotel_id=700076951
זה האתר של AAA:
http://secure.rezserver.com/hotels/home/?refid=5783&aaa_ ace_query=Williams%2C+AZ15-18.9, 3 לילות לזוג.
כדי להגיע למספרים האלה (שלא מופיעים בבוקינג, אגב), לחצתי על room description של החדר הכי זול שיש
-
מלונות בוגאסבדקתי. מה שכתוב שיש תשלום חובה של 60.48 דולר עבור השהות ושתשלום זה מכסה את התשלום עבור ה-RESORT FEES.
לכן, המלון יעלה 120 + 12 אחוז מס + 60.48 + 12 אחוז מס. כך אני מבין זאת. משהו כמו 202.14 דולר עבור שלושה לילות.
אני בספק אם תוכלי להזמין ישירות בתאר של AAA כי נדרש קוד של 16 ספרות שהוא קוד של חברי האירגון בצפון אמריקה. הקוד שלנו הוא 340 (מה שמקבלי בממס"י).
-
מלונות בוגאסמה שניסיתי להבין זה את ה15 דולר בפסקה הבאה...
חוץ מזה, הצלחתי כבר להזמין בתחילת שבוע דיל ללוקסור דרך האתר. הכנסתי את הת.ז שלי או את המספר הקצר, ומשום מה זה קיבל את זה ולא התלונן

מה שאני מנסה להבין עכשיו זה אם אני משלמת על ביטול, מה זה ה15 דולר הנוספים (במלונות אחרים זה 18 ו14, לדוגמא), והאם להחליף לאקסקליבר ב70 דולר פחות (במחיר הבסיסי).
-
מלונות בוגאסקראתי שיש קנס על ביטול. לגבי הריזוט פיס, שוב אני כותב: כתוב שזה כלול בתשלום של 60.48 דולר (באקסקליבר, בלוקסור לא בדקתי).
ותאמיני לי - לפי ניסיון - בוגאס חשוב שהמלון יהיה נקי וזהו. אני לא מחפש משהו אחר.
אני יכול ללון בחינם בכל המלונות של רשת CAESARS ולרוב בוחר ב-BALLY'S או ב-FLAMINGO, למרות שסיזרס זה ה-"הי". גם בפריז אני יכול אבל לא רוצה, או בפלנט הוליווד. העיקר מקום נקי לשים את הראש.
אם הייתם מגיעים לוגאס ב-10/9, בכלל הייתי מסדר לכם חדר בחינם (כבר סידרתי לכמה מהפורום) ללא ריזורט פיס וללא "בטיח", אבל אני צריך להיות נוכח ואני עוזב את וגאס ב-11/9. פעם הבאה.
-
מלונות בוגאסחחחח כפרה עליך

איפה קראת שיש קנס על ביטול? כשהזמנתי היה כתוב משהו על זה שאין קנסות על ביטול לפני מתישהו כלשהו, אבל עכשיו אני לא מצליחה לאתר את המדיניות ביטול שלהם בכלל
-
מלונות בוגאסראיתי משהו כאשר בדקתי מחירים, לא התרכזתי בזה. נושא הביטול צריך להופיע בהזמנה שכבר ביצעת, או שתבררי זאת באי-מייל או טלפונית לאתר דרכו ביצעת את ההזמנה.
-
מלונות בוגאסהם לא נחמדים. בהזמנה הם נותנים לינק לביטול, וכותבים שהמדיניות משתנה

כנראה שאין מנוס מלהתקשר ולבקש יפה