טיול יומי במוסקבה
-
שלום,
אני טס להודו באמצע ספטמבר ויש לי קונקשן של 13 שעות במוסקבה בשדה שרמטייבו.
אני מגיע לשם ב 06:00 בבוקר וממריא להודו ב19:00 בערב.
רציתי לשאול אם יש המלצות ליום טיול במוסקבה כדי לנצל היטב את ההתמתנה.
אשמח לקבל מידע ולגבי תחבורה מהשדה, אוכל, מקומות נחמדים להסתובב בהם וכמו כן טיפים כלליים למדינה שאני ממש לא מכיר

תודה רבה מראש לעונים
-
טיול יומי במוסקבהאתה יכול להגיע לאזור הקרמלין והככר האדומה ולבלות שם מספר שעות בין הטיסות.
תלוי כמובן בשטחי ההתעניינות שלך.
ישנם אוטובוסים לתיירים שעושים סיבוב בעיר עם עצירות במקומות מרכזיים. לא ניסיתי, אבל יש מידע באינטרנט.
יש המלצות באתר לגבי מדריכת טיולים דוברת עברית שיכולה לקחת לסיור מודרך לפי בקשתך: אלונה גולדנברג. [email protected]
תחבורה מהשדה, תלוי בתקציב. יש תחבורה ציבורית. ניתן גם להזמין הסעה מנהג נחמד ודובר עברית , סרגיי [email protected] . לנוסע יחיד זה עלול להיות יקר. אתה יכול להתכתב אתו בעברית.
מקום אוכל נחמד, לא רחוק מהקרמלין, אוירה צעירה ועכשוית, תוכל לפגוש שם מוסקבאים דוברי אנגלית, וזהו לא מקום תיירותי. לא זול אבל סביר בהשוואה לישראל.
Ugolek ברחוב Nikitskaya ul. 12
כעשר דקות הליכה מהקרמלין.
-
טיול יומי במוסקבההי, ממליצה גם להגיע לאזור הכיכר האדומה והקרמלין. הדרך המהירה והמומלצת להגיע לשם הינה באמצעות רכבת aeroexpress שנוסעת משדה התעופה לכיוון מרכז העיר. הרכבת מגיעה לתחנה Belorusski ומשם נוסעים במטרו כמה תחנות עד התחנה Teatralnaya וזהו , אתה במרכז מוסקבה ליד הכיכר האדומה. בהצלחה אינה