ירח דבש לויאטנם
-
שלום לכל המטיילים! אני מתכננת ירח דבש לויטנאם לכשבועים באמצע חודש אוקטובר. אני יודעת שארצה להיות בהאנוי, לקחת שיט להלונג ביי ואח"כ למואי נה. אבל אין לי כל כך מושג מבחינת ימים איך לחלק את זה. ממש תעזור לי תוכנית מסויימת והמלצות על מקומות ואתרים.כך שנספיק לראות מקומות יפים אבל בנחת וברוגע.
ממש תודה מראש לעונים!
-
ירח דבש לויאטנםאם בחרת את מואינה בשביל חוף- תצטרכי לטוס בשביל לשלב אותה ואז לצאת מסייגון.
אם את לא כ"כ רוצה להתרחק גיאוגרפית מהצפון את יכולה להקדיש כ-3 ימים להנוי, 3 להלונג ביי, מעבר לכך זו בחירה של להישאר את יתרת הימים בצפון המדינה באזור נין-בין ואז להרים בסאפה או אם את רוצה חוף- להדרים ועדיף כנראה בטיסה לחסוך זמן- אחרת זה יהיה לילה+ חצי יום להגיע להויאן באוטובוס לכמה ימים, אם החוף שם מספיק -מצוין ואם משם עוד צריך למוינה ליומיים-שלושה זו שוב דרך ארוכה ברכבת/אוטובוס ואז לסייגון כדי לטוס
-
ירח דבש לויאטנםגם אני מתכננת טיל באוקטובר, שלושה שבועות בנחת, חמישה ימים בהאנוי, ממנה לסאפה בצפון, כדי לא להיכנס למזג אויר קר מידי, האלונג ביי שני לילות שלושה ימים של שייט, האנוי, הויאן, בהויאן מלון מפנק, סדנת בישול, טיולי אופנים, ביקור בכפרים. אם התוכנית מענינת אותך כתוב לילפרטי אשלח בדיוק.
-
ירח דבש לויאטנםהיי מריאנה
קודם כל חשוב לדעת איפה את נוחתת ומאיפה את חוזרת הביתה,
בהנחה שאת נוחתת וחוזרת מהנויי ,אז תצטרכי להעביר את החופשה שלך בחלק הצפוני של ויאטנם שהוא גם החלק היותר יפה (לפחות לטעמי) של ויאטנם,
כמו גדליהו גם אני לא חושב שאת צריכה להדרים יותר מ 1000 ק"מ בשביל החופים הקסומים של מואיי נה , כשלא "רחוק " מהא נויי תגיעי לחופים נהדרים לא פחות, כמו בהוא , או הו יאן, או דא נאנג , ובדרך אליהם תוכלי לבקר ולשוט (מדוושות ברגליים)בשמורת הטבע בנן בין,
אני היתי מחלק את השבועיים כך,
הא נויי 2 לילות
סאפא ברכבת לילה 4 לילות
מעבר להלונג סיטי 1 לילה
מעבר (במעבורת) לאי קאט בה
קאט בה 2 לילות
בגלל שאתם בירח דבש הייתי ממליץ לעבור לאי הקופים מרחק שייט של 35 דקות מקאט בה ,אבל חלום וקסום,"לא על אחריותי אם תחליתו להשאר שם הרבה ימים,
(רק תדאגו להזמין חדרים + בונגלוס מראש) אי הקופים 2 לילות
אפשר לחזור גם דרך היי פונג ולהנות ממנה לילה 1 או 2 ,עיר עם המוניי צעירים ותוססת בגלל האונברסיטאות,
מצטער נגמרו הימים ,לילה אחרון בהא נויי עם שייט על הנהר האדום ,
והביתה בשמחה רבה.
מזל טוב ובהצלחה