ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול 21 יום לזוג - דעתכם

פורום תאילנד
    6
    7
    2017
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kobi3290
      kobi3290 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

אני והחברה בנינו מסלול לתאריכים 09/12 עד 31/12

אשמח לקבל הערות, טיפים לשיפור המסלול ..

9 לחודש- טיסה לבנגקוק

10 לחודש - טיסה פנימית בנגקוק לצ'אנג מאי, בצ'אנג מאי נשארים עד ה 16 לחודש לעשות את הטיול ג'יפים דרך הרדבריק [3 ימים טיול + 3 ימים להסתובב שם].

16/12 - 2 טיסות פנים [צ'אנג' מאי לפוקט וישר לאחר מכן פוקט לקוסומוי] כדי לחסוך זמן וכדי לחסוך את הטיסה היקרה. הטיסות קצרות וחופפות וחסכות המון זמן.

16/12 - 21/12 - נמצאים בקוסומוי + בית מלון 

21/12 - מעבורת לקופנגן

21/12 - 25/12 נמצאים בקופנגן +בית מלון

25/12 מעבורת חזרה מקופנגן לקוסומוי

25/12 - טיסה מקוסומוי לבנגקוק

25/12 - 30 - בנגקוק + בית מלון

31/12 - נחיתה בישראל

סה"כ 4 טיסות פנים, 2 מעבורות.

לא רצינו להכנס לכל הנסיעות אוטובוס הארוכות של 5 - 7 שעות אנחנו סובלים מנסיעות ארוכות.. Grin

ניסינו לחסוך בזמן כמה שיותר ולנצל את היום..

אשמח לדעתכם.

תודה

קובי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורית צאנג מאי
        אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

אני אהבתי את המסלול שתכננת וחושבת שחילקת את הימים בסדר, תיקח בחשבון שבחודש דצמבר מבחינת סטטיסטית של מזג האויר וכמות הגשמים, מומלץ לשהות בפוקט וקופיפי.

אם אתה מתעקש על קוסמוי, תנסה לבדוק מחירי טיסות מקוסמוי לצ׳אנג מאי, לעיתים מחיר הטיסה מקוסמוי לצ׳אנג מאי זולה יותר היות והטיסה פחות מבוקשת ואם כן אתה יכול לשנות את הסדר ולהתחיל את הטיול בקוסמוי, קופנגאן, צפון ובנגקוק.

• רשף אלפסי
          רשף אלפסי נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני וחבר שלי טסים סוף החודש לתאילנד והמסלול שבניתם ממש דומה לשלנו רק יש מעט שינויים..

גם אנחנו כשננחת בבנקגוג נקח טיסה לצפון לעשות טיול ג'יפים (עם טאנה) אבל ברגע שנגמר הטיול עם טאנה אנחנו לוקחים טיסה יום למחרת לדרום.

הבנתי שאין כל כך מה לעשות בצפון אלא אם כן בא לכם לעשות אומגות וכו'.

במקום שלושת הימים שתיכננתם בצפון שלכם אנחנו סגרנו שלושה ימים בריילי ביץ', רצועת חוף חלומית ליד קראבי, לא הפסיקו לשבח את המקום ולומר לנו שזה פשוט גן עדן חלומי, אין שם כלום חוץ מנוף מהמם ורוגע מוחלט- זה מקום לזוגות בעיקר בטן גב.. אולי כדאי לך לבדוק עליו (לריילי ביץ' מגיעים דרך מעבורת מקופיפי)

תהנו 3>

• מאירקה23
            מאירקה23 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי שאין כל כך מה לעשות בצפון אלא אם כן בא לכם ל

"הבנתי שאין כל כך מה לעשות בצפון אלא אם כן בא לכם לעשות אומגות וכו'.

ממי הבנת את זה אם מותר לשאול??

יש מה לעשות בצפון גם חודש..

• sharoncc
              sharoncc נערך לאחרונה על ידי

מסלול מצויין. חילקתם את הימים מצויין בין כל המקומות. אנו ממריאים יום לפניכם וחוזרים יום לפניכם ובנינו מסלול דומה. רק לא ברור לי האם האופציה של 2 טיסות פנים שלקחתם כדי להגיע לקוסמוי זולה בהרבה מהטיסה הישירה מציאנג מאי לקוסמוי?  

לדעתי עדיף להתחיל עם קופנגן ואחריה לעבור לקוסמוי כדי להרוויח יום נוסף באי כי הטיסה מקוסמוי לבנגקוק יוצאת ב1800 בערב. וכאשר מגיעים לדרום אחרי הטיסות מהצפון גם ככה היום מבוזבז על נסיעות אז עוד נסיעה במעבורת לא תזיק.

האם שקלתם מה אתם הולכים לעשות 6 ימים בבנגקוק כזוג?

למה בחרתם את קוסמוי וקופנגן ולא פוקט וקו פי פי או קראבי? סתם מעניין.

• רשף אלפסי
                רשף אלפסי נערך לאחרונה על ידי

הבנתי שאין כל כך מה לעשות בצפון אלא אם כן בא לכם ל

הבנתי את זה מכל האנשים ששאלתי אותם לגבי הצפון.

מעולה אז תמליצי על מקומות ודברים לעשות שם במשך חודש..

• Tali_3130080
                  Tali_3130080 נערך לאחרונה על ידי

שלום קובי,

מספר הערות: 1. לא מבין למה טיסת ההמשך לצ'אנג מאי יום אחרי. הייתי מציע לטוס באותו יום (3-4 שעות לאחר הנחיתה) כי יום אחד בבנגקוק לא נותן כלום והיציאה מהשדה לוקחת הרבה זמן וגם החזרה.

לגבי הצפון, אפשר להיות בצפון חודש שלם בלי בעיה בכלל. אם לוקחים בחשבון את צ'אנג מאי על שלל המקומות שיש לבקר, הבזארים, השווקים והאטרקציות ועל זה תוסיף את פאי (לפחות 3 ימים) או נסיעה למשולש הזהב וצ'אנג ראי (גם כן 3-4 ימים), לא חסר מה לעשות. אחד הטיולים שלנו בעבר היינו (עם הילדים) חודש בצפון ולא השתעממנו אפילו דקה...)

לגבי הדרום, אם אתם רוצים להתמקד באזור קו סמוי, הייתי מציע פחות זמן בקו פנגאן ולהטסיף את קו טאו שהוא אי מקסים ומומלץ לשקט, לצלילות ושנורקלינג.

אני גם מצטרף להמלצה לעבור לאזור קראבי (ריילי ביץ' אכן יפה אבל אני הרבה יותר ממליץ על חוף אאו נאנג) ואם תהיו בקראבי, אפשר לקחת מעבורת לקו פי פי וגם לפוקט. אם מחפשים בטן גב במקום מומלץ, אני הייתי מוסיף את קו יאו יאי.

את בנגקוק בסוף, לקראת החזרה בהתאם לזמו שאתם רוצים להיות בה.

בהצלחה,

אלי

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון