שינוי מסלול
-
אני מגיע ב 24.9 לצפון עם משפחתי ( זוג + 3).התוכנית המקורית היתה ל 9 ימים שמתוכם 4 ימים טיול עם מדריך פרטי והשאר טיולי יום.לאחר מיכן 5 לילות פוקט, 5 לילות קוסמוי ו 5 לילות בנגקוק.
נראה לי שמספיק 7 ימים בצפון וכדאי לקצר.ניתן להקדים את הטיסה לפוקט ואולי גם לקוסמוי.
מה נראה לכם שכדאי לעשות:
להוסיף יומיים לפוקט
לפצל 3 פוקט וקופיפי
קראבי
להוסיף את הימים לאזור קוסמוי ולפצל אותם עם קופנגן
פתוח לכל רעיון
עוזי
-
שינוי מסלולאתה יכול לקצר את הימים, 3 לילות אתה יכול לבלות בקופנגאן בחוף טונג נאי פאן, שהוא יפה יותר ושקט יותר מהדרין.
אני חושבת שכדאי קופנגאן היות ולפי סטטיסטיקת מזג האויר, סביר להניח שבקופנגאן יהיו פחות גשמים מקופיפי אך לא בהבדל משמעותי ולכן גם אם תבחר בקופיפי זה בסדר.
תקרא באתר מזג האויר בחודש אוקטובר www.travelfish.org
-
שינוי מסלולמחכה לעוד המלצות
-
שינוי מסלוללא זה ולא זה.
מבלה 3 ימים בפטאיה.תשאל את אורית שענתה מקודם.היא גם היתה בפטאיה עם ילדים.נראה לי שהיא נהנתה שם מאוד.
אבל אם תחליט שלא,אז אני הייתי הולך לכיוון קופנגן,ולא לקופיפי או קראבי - בגלל סטטיסטיקת מזג אוויר.
-
שינוי מסלולההצעה של איתן מצויינת, היינו פעמיים עם הילדים בפטאיה ונהננו מאוד. לקחנו את מלון סנטרה גראנד מיראג׳, המלון מדהים ומתאים מאוד למשפחות, יש בו פעילויות לילדים, מגלשות מים, אבובים, מקפצה ועוד. המלון הוא די יקר אך שווה את התמורה.
אני ממליצה לך לסגור חדר מעכשיו, היות וככל שמתקרב התאריך מחיר המלון יקר יותר והמלון יכול להיות בתפוסה מלאה ובפרט בסופי שבוע. בהזמנה של מעל חודשיים המחיר זול יותר, ישנם חדרים למשפחות עם 2 מיטות זוגיות.
אם אתם הולכים לפטאיה, לדעתי תלכו ל-4 ימים.
-
שינוי מסלולמחזק את תגובת קודמיי פאטיה יכולה להיות אופציה מעולה ! במיוחד במלון שאורית ציינה הילדים מאוד יהנו
-
שינוי מסלולאני מציע כמו איתן לחשוב על לקחת את היומיים שחסכת מהצפון ועוד יום מבנגקוק ולהוסיף את פאטאיה כיעד . ממליץ על מלון גרנד סנטרה מיראג ישדרג לכם את הטיול.(אם יש עדיין זמינות לחדרים במלון זה).
-
שינוי מסלולחשבתי להוריד לילה מפוקט כך שישארו 4 לילות.האם זה מספיק?
בקוסמוי להוריד 2 לילות כך שישארו 3 לילות ולהוסיף את קופנגן 3 לילות.
מה דעתכם.
אם כן איפה כדאי לשהות בקופנגן(חוף ומלון) , כיצד להתנהל במעברים?
בצפון השינוי אמור לעלות 1000 שקל כך שאולי אשאיר כך מה גם שאנחנו לא נמצאים במקום אחד כל הזמן אלא עושים שני טיולי יום,טיול 4 ימים( צ'אנג ראי+פאי) ובסוף יום חופשי.
-
שינוי מסלוללא ממליץ בכלל על השינויים שהצעת. אם אינך יכול לשנות את תוכניותיך בצפון חלוקת יתר הימים בתוכנית הינה בסדר גמור. להוריד ימים מפוקט ומקוסמוי רק בשביל להוסיף עוד אי ועוד יום מעבר זה מיותר לגמרי. קוסמוי הוא יותר אי למשפחות מאשר קופנגן ולהיות בו רק 3 ימים זה מעט מידי. חבל להפוך את הטיול לריצה מאי לאי.
-
שינוי מסלולאני מבין ממך שכדאי להשאיר בפוקט 5 לילות וגם בקוסמוי 5 לילות.
בקוסמוי סגרתי מלון IYARA.אני עדיין לא שלם עם המלון.נכתבו גם כמה תגובות שחוף הים באותו אזור סלעי ולא נעים.
מה דעתך האם כדאי לשנות משהו?
מבחינת קופנגן יספיק לשם יום טיול?
-
שינוי מסלוללדעתי כן. תשאיר את התוכנית באיים כמו בהתחלה 5 לילות בפוקט ו5 לילות בקוסמוי או אם תרצה לצמצם עלויות טיסה אז תחשוב על 6 ימים בקוסמוי ו4 ימים בקופנגן. אישית בפעמיים הקודמות שהייתי בתאילנד כרווק ובירח דבש קופנגן זה האי שהכי אהבתי ששילב בטן גב בחוף מקסים ביום ומסיבות בלילה אבל למשפחות המסיבות בלילה פחות מדבר ולכן אולי פוקט כאי יותר אטרקטיבי למשפחות עם ילדים.
טיול יומי לקופנגן מקוסמוי בהחלט יכול להוות אופציה.
לעיניין מקום הלינה בקוסמוי אני יכול להמליץ בחום על chaweng regent וולא מהיכרות אישית קראתי המלצות על CENTARA
-
שינוי מסלולגם chaweng. וגם centara בתפוסה מלאה בתאריך שלי