ירח דבש ביפן
-
היי אנחנו מתכננים ירח דבש ליפן תאריכים שבין תחילת אפריל לתחילת מאי, סה"כ חודש. מעוניינים לטייל בטוקיו ופוג'י, קיוטו ולנפוש באוקינאווה. מנסים לחשוב על איך לחלק את הטיול מבחינת הזמנים - עצות בנושא יתקבלו בשמחה. כמו כן אם יש אתר נוסף שלדעתכם כדאי להיות בו ונמצא בסביבה - אנא שתפו אותנו.
תודה!@!!
-
ירח דבש ביפןחודש ביפן מצריך הכנה יותר גדולה מהשאלה שלכם.
ראשית אפריל מאי זו תקופת פריחת הדובדבן. צריך לעקוב היכן היא בשיאה לפי תאריכי הטיול שלכם ול"תפוס" אותה בזמן.
שנית, לא ברור כמה זמן זה "לנפוש באוקינאווה" מתוך החודש.
אני מצרף לינק שיעזור לכם לבנות טיול מוצלח ביפן. יש עוד הרבה מקומות ששוים ביקור. תקראו ואז תשאלו עוד שאלות.
-
ירח דבש ביפןהי מכירה את האתר..
אנחנו רוצים בעיקר להתמקד במקומות שציינתי ולא לעבור כל יום מקום. לכן פחות הלכנו על הוקיאדו ודומיו כי זה רחוק ודורש נסיעות שמבזבזות זמן. כמו כן אנחנו יודעים שיש את פריחת הדובדבן וזו הסיבה שנוסעים בתקופה זו.. אני לא חושבת שיהיה אפשרי לחזות מראש מתי היא תתרחש בדיוק, אך אפשר לתכנן כמה זמן מומלץ לשהות בכל מקום וזה מה שרצינו לדעת.
דבר נוסף, לגבי אוקינאווה אנחנו מחפשים נופש תאילנד סטייל, ומתלבטים אם לשהות בנארה והאזור או באיים האחרים (ראינו שאין הרבה מלונות). גם המלצות לגבי דרכי ההגעה לשם יתקבלו בשמחה.
מקווה שעכשיו יותר ברור

-
ירח דבש ביפן1. אם את מכירה את האתר, אז בדף טוקיו, כשמגלגלים למטה יש את הפרק Side Trips from Tokyo שמונה 12 מקומות סביב טוקיו, בדרך כלל לטיולי יום. אותו הדבר בדף קיוטו.
2. תחזית הסאקורה מאד מדוייקת. ברמת חודשיים לפני היא יכולה לסטות במספר ימים עד שבוע. ברמת חודש לפני הסטייה היא כבר בתוך שבוע השיא של כל מקום ומקום.
3. אם יש לכם חודש, ואתם רוצים לחלק אותו בין טוקיו, קיוטו ואוקינאווה בלבד, ובאוקינאוואה (לא הייתי) אתם "מחפשים נופש תאילנד סטייל " אז ההחלוקה היא שליש-שליש-שליש? מה שנראה לי מוגזם ובזבוז זמן, אבל זה מה שאתם רוצים, לא?
4. התכוונת לנאהה ולא לנארה, כמובן.
נכנסתי לבוקינג, הסתכלתי על מלונות באוקינאווה וראיתי (מבלי לבדוק אותם) במפה עשרות מלונות לאורך החופים ובערים השונות.