בודפשט: עוד פעם שאלות
-
בודפשט: עוד פעם שאלותlbd, שוב תודה רבה על המידע. אסכם את מה שהבנתי: מוישגראד אפשר לנסוע לבודפשט ישירות עם האוטו.
האפשרות השנייה היא לכוון את ה gps ל Nagymaros ומשם מעבורת ל Vac ומשם בכביש לבודפשט? האם קל למצוא את המעבורת? כמה זמן לוקחת כל ההתעסקות עם הכרטיסים, המתנה והמעבר? מה עדיף מבחינת הזמן: מעבורת או נסיעה ישירה בכביש?
ביררתי לגבי הסיורים הרגליים בחינם ב 20.08 (ענו לי במייל, יפה מצידם), אם זה מעניין מישהו. יש סיור אחד בלבד, ב 10:30, כמו כן משעות הצהריים גשר השלשלאות יהיה סגור ויש להשתמש בגשרים אחרים כדי להגיע למצודת הדייגים.
-
בודפשט: עוד פעם שאלותרק עוד פיסת מידע. בחל מהאתרים כתוב שהחגיגות מתחילות כבר ב 19 באוגוסט, כך שכל מה שסגור ביום רביעי, יהיה כבר סגור כנראה ביום שלישי. זאת אומרת, שאם מתכננים ביום שלישי לערוך קניות בחנויות, כדאי לבדוק שפתוח. צ'יינגי'ים - סביר שאלה במרכז העיר יהיו פתוחים, לא בטוח לגבי צ'יינג'ים מחוץ למרכז.
-
בודפשט: עוד פעם שאלותבוקר טוב !
לפני מספר שנים ביקרנו בעיר בתקופה המדוברת .הצ'נג'רים במרכז העיר עבדו כרגיל
[באזור המדרחוב ],המסעדות היו פתוחות ולא זכור לי לגבי הסופרמרקטים הרגילים.
כיום יש המון סופרים קטנים שפתוחים סביב השעון [לא פיצוציות] ,לכן אין חשש להצטיידות.
2 סופרים מהסוג שהזכרתי מצויים במדרכה המקבילה עם המדרכה של מלון מרידיאן
וקמפינסקי ,מצד השני של ERZSEBET TER .
-
בודפשט: עוד פעם שאלותלסלבדור------ 1. ברור שהדרך הקצרה ביותר זה ישר בכביש מס' 11 לבודפשט. 2. הכביש שיורד מהמבצר מגיעה למעבורת. 3. המעבורת יוצאת פעם בשעה ב-45: 4. Nagymaros נמצא בגדה השניה. משם בכביש מס' 12 ד רך העירה Vac לבודפשט. 5. ביום 20 לחודש ממליץ לנסוע במטרו מס' 2 עד Szell Kalman ter ומשם באוטובוס 16 לבסטיון הדייגים.
לפמילי----ב 19 לחודש הכל פתוח.
למטייל------ מאשר כל משכתבת.
-
בודפשט: עוד פעם שאלותתודה לכם. הזמנתי כרטיסים לסיור בפרלמנט. כתוב כי ילד צריך להביא מסמך שמוכיח שהוא בגילאי 6-24. לגבי מבוגר במחיר רגיל לא כתוב שצריך מסמכים כלשהם. האם בכל זאת להביא דרכון גם למבוגר?
-
בודפשט: עוד פעם שאלותכן, בדרך כלל דורשים דרכון, לצורך בדיקה בטחונית.
-
בודפשט: עוד פעם שאלותהבנתי. תודה רבה!
-
בודפשט: עוד פעם שאלותדורשים דרכון בטוח. חשוב גם להקדים.
שרון
-
בודפשט: עוד פעם שאלותכמה להקדים במידע ויש כרטיסים מודפסים?
-
בודפשט: עוד פעם שאלותושוב אני עם השטויות שלי…… אם רוצים ללכת למרחצאות סצ'ני או באי מרגיט, האם יש מגבות להשכרה במקום?
-
בודפשט: עוד פעם שאלותבמרחצאות סצ'ני ניתן להשכיר גם מגבת וגם חלוקי רחצה ,בפלטינוס לא ביקרתי
אבל אני משער שניתן להשכיר.
אני בקשתי את אישור הקבלה להוציא מגבות מחוץ לשטח המלון והתכוונתי לקחת
את המגבות שהשתמשנו בהם במהלך היום הקודם . להפתעתינו בקבלה הכינו לנו מגבות נקיות !
-
בודפשט: עוד פעם שאלותלגבי מגבות - בפארק המים (לא במרחצאות) שכרנו בנחת תמורת 500 פורינטים לאדם. בלי טובות ובלי לסחוב. אפילו ל-5 אנשים זה בעיניי כסף קטן מול לסחוב מגבות מהמלון באוטובוסים.
-
בודפשט: עוד פעם שאלותאנשיםטובים, אתה צודק מאוד. לא לרוצים סחוב. תודה לך.
המטייל המתמיד, איזו קבלה הכינה לך מגבות, של המלון שלך? ולקחת אותן איתך?
-
בודפשט: עוד פעם שאלותסלבדור - לשאלתך ,הקבלה הכוונה למשרד הקבלה של המלון שהכין עבורינו מגבות.
כהערה ! אני לא רואה בהשאלת מגבת מהמלון "כטובה " אלא חלק מהשרות שהמלון מעניק לאורחיו !
בנושא המגבות- זה בסדר גמור וכל אחד ינהג לפי ראות עיניו ובהתאם למה שמתאים לו.
-
בודפשט: מסעדה באיזור הפארק העירוניהיום אכלנו ב Drum cafe, אחלה מקום, פשוט טעים וזול.
אנא תמליצו לי על מקום דומה באיזור הפארק העירוני למחר.
בבקשה

-
בודפשט: מסעדה באיזור הפארק העירוניאני לא מכיר מקום דומה לדרום קפה באזור של הפארק העירוני .
תמשיכו לתור את בודפשט ולהנות !
-
בודפשט: מסעדה באיזור הפארק העירוניתודה. נשאר לנו רק עוד יום אחד