תשלום למלונות בדולרים
-
אנו טסים באוקטובר והזמנו בתי מלון בצ'אנג מאי, פוקט ובנקוק, אך התשלום בפועל יהיה במלון עצמו.
יש לי כמה שאלות בנושא:
1. ידוע לכם אם המלונות מקבלים דולרים או שנצטרך להמיר לבאט ? חשבתי שאולי זה חוסך לי עלות המרה אם אשלם בדולר.
2. הבנתי שאם משלמים בכרטיס אשראי יש עמלה נוספת שגובים במלון, חוץ מעמלת כרטיסי האשראי בארץ ועלות ההמרה ?
3. אני מתלבטת האם לבוא עם הרבה דולרים מהארץ או לקחת סכום חלקי ובהמשך להוציא בכספומט בתאילנד ? מצד אחד אני חוששת לבוא עם הרבה כסף, מצד שני ערך הדולר עולה וחבל לי.
4. לא קשור לכסף ולמלונות - האם יש fast food בתאילנד ? איני אוכלת דגים ושרצים למיניהם.
-
תשלום למלונות בדולריםאנסה לענות לך על השאלות
1.עדיף לשלם לכל בעל עסק בתאילנד בבאט מכיוון שהשער שהם יקחו יהיה נמוך יותר מהשערים בעמדות החלפנים [בנקים או פרטיים בתאילנד ]
2.יש עסקים בתאילנד שגובים 2-3% יותר על עסקאות אשראי
3.ההמלצה הכללית היא לקחת סכום התחלתי בדולרים והשאר בכרטיסי האשראי
4.יש מלא מסעדות של מזון מהיר בתאילנד מקדונלדס בורגר קינג KFC סאבוואי וכו'.. לא חסר מה לאכול
-
תשלום למלונות בדולריםתודה רבה על המידע
-
תשלום למלונות בדולריםבאופן די גורף, בתי המלון לא מקבלים תשלום בדולרים. גם אם יהיו מי שיסכימו, הם יתנו שער נמוך, כלומר, תשלמי יותר דולרים. עדיף להחליף לבהט.
אני נסעתי חודש שעבר גם עם כרטיס אשראי וגם עם לא מעט מזומן בדולרים. את המזומן, כמו הדרכונים השארתי בכספת שבחדר. זה תמיד עובד מצויין וזה השער הטוב ביותר.
בתשלום בכרטיסי אשראי גובים עמלה נוספת.
מבחינת אוכל, בתאילנד יש הכל, מהכל ובכל מקום.
-
תשלום למלונות בדולריםקני דולרים בארץ תפרטי אותם לבהט בבנקוק ותשלמי למלונות זו השיטה לחוסכים ,כל שאר השיטות לטחונים ...