מלון בלאמאי: beach republic vs. thai house resort
-
זוג + ילד בן שנה ו-10 נוסעים לתאילנד לשבועיים בינואר (שיא העונה ...)
מחפשים מלון טוב בלאמאי בקוסמוי ל-6 לילות מה-6 לינואר
הגעתי לשני אלו:
beach republic - יעלה 187 דולר ללילה (יקר ...)
thai house beach resort - יעלה 140 דולר ללילה
תהיתי מה ההבדל בינהם מבחינת מיקום, תנאים, נוחות חוף, אוכל וכו' והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש?
ובאופן כללי אם יש המלצות אחרות בתקופה הזאת בלאמאי (או בצ'וואנג אם יש משהו שבוודאות פחות רועש) בתקציב וברמה של הנ"ל אז אשמח.
שי
-
מלון בלאמאי: beach republic vs. thai house resortה-beach republic רחוק מאוד מהמרכז ומהחוף בלמאי.
למעשה הוא לכאלה שרוצים להתבודד ולהיות במקום ממש שקט.
thai house resort נמצא במיקום מצויין והוא ברמה טובהוממש על החוף מכיר אותו היטב לנתי אצל אחיו הצעיר והזול
thai house inn . מומלץ מאוד.
-
מלון בלאמאי: beach republic vs. thai house resortביץ ריפבליק מלון מערבי יותר נמצא די רחוק ממרכז למאי , אם שוכרים קטנוע אז זה זניח
תאי האוס נמצא במרכז לאמי מבחינתי מלון מאכזב ברמות הוא יותר מסורתי , אבל שירות און זה פייס
בקיצר ממש לא , למרות שיש לו דירוג טוב מאד באתרים המלך הוא עירום , אם כבר במרכז אז לכו על WEEKENDER קחו חדרים טובים ומאד תהנו , יש אויר לנשימה במלון תאי האוס מחניק ....
-
וואי ממש חבל, המלצות אחרות ב-lamai לינוארממש חבל לי לשמוע מה שכתבת על ה-thai house, ראיתי ביקורות ממש טובות עליו וכבר כמעט נסגרתי עליו ...
את/ה יכול להרחיב על החוויה השלילית מהמלון? מתי היית שם ומה לא היה טוב?
מעבר לזה אני אשמח מכולם להמלצות נוספות למלון טוב ומפנק במידה בינואר בקוסומי בחוף לאמאי במיקום על החוף ויחסית מרכזי. תקציב של עד 180 דולר ללילה.
שי
-
וואי ממש חבל, המלצות אחרות ב-lamai לינואר -
וואי ממש חבל, המלצות אחרות ב-lamai לינוארMarina villa מלון מצויין המיקום טוב
-
רק חבל שהוא עולה 340 דולר ללילה בתקופה המדוברת ... -
רק חבל שהוא עולה 340 דולר ללילה בתקופה המדוברת ...פבליון מלון מצוין , לגבי תאי אני באופן אישי , יש מצב שאם אתם פעם ראשונה אז פחות יפריעו דברים כי אז הכל מגניב

אם תתרחקו קצת מהמרכז קילומטר לכל כיוון איכות בתי המלון גבוהה והמחיר יורד
-
-
מאיפה הבאת את המחיר הזה...?סליחה דיברתי על pavilion ...
-
מאיפה הבאת את המחיר הזה...?לפי דעתי בשיא העונה בתקציב שלך ה:"thai house יספיק...
thai house beach resort