בחירת מלון באמסטרדם
-
שלום,
זוג ותינוקת נשהה באמסטרדם כחמישה ימים החודש.
כרגע יש שני מלונות שנראים לנו, ובינהם אנו מתלבטים, נודה לחוות דעתם של מי שהיו באמסטרדם, לגבי מיקום וכיו"ב.
נשמח לשמוע גם המלצות מרכזיות, נעימות ולא יקרות נוספות.
להלן שני המלונות:
WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Lloyd Hotel
-
בחירת מלון באמסטרדםכנסו לבוקינג הקלידו את שמות המלונות וקבלו חוות דעת מכל העולם -כך בוחרים מלונות
כמו כן בידקו שהמלון עונה על הצרכים שלכם או בחרו מלון אחר שנראה לכם -האתר הזה אמין מאוד ומקובל בכל העולם
-
בחירת מלון באמסטרדםכבר קראתי על המלונות בtripadvisor שאני מעדיפה את חוות הדעת בו.
שני המלונות הללו עברו את הסינון שלי שם, מלון אחד קיבל דירוג גבוה מהשני, אבל אני תוהה לגבי הקרבה לאתרים מעניינים באמסטרדם.
בדקתי את המרחק מכיכר דאם, אבל חשבתי שאולי מי שהיה יודע להמליץ על קרבה לעוד אתרים, ונוחות הליכה עם עגלה לתחבורה ציבורית בסביבה.
אשמח להמלצה - אם יש למישהו.
-
בחירת מלון באמסטרדםבגדול...
הראשון במיקום לא כ"כ טוב והשני במיקום משמעותית גרוע יותר. לפחות לדעתי, ואני לא תושב אמסטרדם.
כיכר דאם היא נ"צ הוגנת למדי כשמדברים על "מרכז העיר", אבל בגדול כל האזור משם ועד רחבת המוזיאונים (רייקמוזיאום, ואן גוך וכו') הוא אזור מרכזי למדי שנעים להסתובב בו, ויש ברחובותיו אינספור בתי-קפה, מסעדות, חנויות וכיוצ"ב. כמה מהמלונות הטובים ביותר בעיר, ביניהם הוולדורף-אסטוריה והאמסטל, נמצאים מזרחית לאזור זה בסביבה שקטה יותר וקצת עסקית יותר. מהבחינה הזאת המלון השני ממוקם לא טוב ואפילו אם התחבורה הציבורית בסביבתו נוחה - זו בעיניי טירחה נוראית. המלון הראשון הוא במרחק משוער של חצי שעת הליכה מאזור המוזיאונים ואני לא יודע לגבי מצב התחבורה הציבורית לידו.
אם ההעדפה שלכם היא לטייל ברגל אז שווה לכם להתקרב הרבה יותר למרכז העיר.
-
בחירת מלון באמסטרדםתודה
-
בחירת מלון באמסטרדםאני הייתי באחלה מלון מרכזי
AALDERS