טיול באפריקה- חודש ימים
-
שלום חברים,
אנחנו זוג שמתכנן טיול ירח דבש באזור מזרח אפריקה מסוף ספטמבר עד סוף אוקטובר.
כרגע הזמנו כרטיסים הלוך ושוב מאדיס אבבה ויתר הטיול פתוח לתכנון.
אנחנו מתלבטים לגבי שני מסלולי טיול ואשמח לשמוע את דעתכם:
1. אתיופיה+אוגנדה.
2. אוגנדה+טנזניה.
3. אתיופיה+טנזיה+מלוואי.
בהתאם לכך שאחנו מעוניינים לשלב בטיול טארקים (לדוגמא הר מירו בטנזניה), ספארי, תרבות מקומית, מעט מנוחה (בכל זאת, ירח דבש) מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר?
תודה על העזרה
שהם
-
טיול באפריקה- חודש ימיםלנו הייתה בדיוק את אותה התלבטות.
בסוף החלטנו לחלק את הזמן בין טנזניה לאוגנדה. טיולים וטבע באוגנדה, ספארי וטרקים בטנזניה, ומנוחה בזנזיבר.
בסופו של דבר, זה הכל שאלה של מה מעניין אתכם. ממה שאנחנו קראנו, אתיופיה ואוגנדה דיי שונות. בכל אחת מהן רואים דברים שונים, וכאן השאלה - מה אתם מחפשים, את הדברים שיש באתיופיה, או באוגנדה. אנחנו בחרנו באוגנדה.
ובקיצור, ממליץ לקרוא מה יש לראות בכל אח מהמדינות ולהחליט מה מתאים לכם.
-
טיול באפריקה- חודש ימיםאתיופיה לבדה ממלאת בקלות חודש, כולל גם טרקים (סימיאן, באלה), ושבטי הדרום, אבל היא ענייה בספארי.
באוגנדה יש הכל, שוב כולל גם טרקים (הרי רוונזורי המדהימים - טרק קשה, אלגון). אוקטובר גשום בחלק מהאזורים.
בטנזניה גם יש הכל, כולל הספארי האולטימטיבי והמנוחה האולטימטיבית (זנזיבר).
מלאווי לא מכיר.
מה לבחור? קשה להמליץ, עניין של טעם. צרות של עשירים... אני באופן אישי מעדיף להתמקד, אז הייתי בוחר באחת המדינות.
-
טיול באפריקה- חודש ימיםאני גם הייתי ממליץ על חודש למדינה אבל כל אחד ואיך שההעדפות שלו...אישית הייתי הולך על אתיופיה ואוגנדה...שתיהן שונות ומדהימות...גם טנזניה מרתקת אבל המרחקים שם גדולים יותר והיינו בה קצת פחות אז קשה לי להמליץ עליה
אתם מוזמנים להסתכל בבלוג שלנו אולי זה יעזור לכם גם בחשיבה על מקומות אטרקטיבים
http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=89-0-0-blog/uid-3 29216
תהנו