ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לאוס או גואטמלה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    1089
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Romi3218929
      Romi3218929 נערך לאחרונה על ידי

היי ! אנחנו שתי בנות 29+ מתלבטות לגבי חופשה של שלושה שבועות בתקופת אוקטובר , מחפשות שילוב של נופים וטבע, פאן חיי לילה וסתלבט . 
      היינו בעבר גם בתאילנד וגם במקסיקו ככה שההתלבטות האמיתית היא בין גואטמלה ולאוס ! נשמח לעצות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

לאוס או גואטמלה

תראו את התשובות לשרשור הזה ותבינו שאין מי שיפתור לכם את הדילמה לבד מאתן עצמכן.

• יויו
          יויו נערך לאחרונה על ידי

לאוס או גואטמלה

לא הייתי בלאוס אבל מקווה להיות, לעומת זאת מטיול לפני הרבה שנים בדרום אמריקה, במשך שנה, המדינה שהכי אהבתי ,ממקסיקו בצפון ועד צ'ילה וארגנטינה בדרום, גואטמלה הייתה הכי הכי מבחינת נופים, הרי געש, אינדיאנים ,תרבויות, עתיקות ואותנטיות. לא יודע איך היא היום אחרי יותר מ-25 שנה, אבל לא נראה לי שהשתנתה עד כי כך. בטח בפורום דרום אמריקה יידעו להמליץ יותר

• .galit.
            .galit. נערך לאחרונה על ידי

לאוס או גואטמלה

שאלה מעניינת - טיילתי בלאוס שנה אחרי שטיילתי בגואטמלה, ובאמת יש דמיון מסוים בין השתיים. בשתיהן יש נופים ירוקים ו"רטובים", אבל לא מאד מסודרים (כלומר, לא שמורות ומסלולים אלא יותר ברמה של לקחת את הרגליים ולהסתובב). בשתיהן יש כפרים של שבטים עם מסורת אתנית ייחודית, בשתיהן יש אזור תרמילאי "במיוחד" (ואן ויינג בלאוס, ואגם אטיטלן בגואטמלה), בשתיהן יש תרבות מקומית (בודהיסטית בלאוס, תרבות המאיה בגואטמלה) ומקדשים (מודרנים בלאוס ועתיקים בגוטאמלה). בשתיהן אפשר לטייל בכיף תקופה של 3-4 שבועות.

נדמה לי שלאוס תהיה יותר נוחה מבחינת תקציב (גם ביחס לכרטיס הטיסה) וגואטמלה תהיה מעט יותר מגוונת, אבל זה כמעט ברמה של הטלת מטבע.

• karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

לאוס או גואטמלה

לא מנסיון אישי אלא מטיול מתוכנן-התרשמתי שגואטמלה פחות בטוחה מבחינת בטחון אישי, אני טועה?

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון