מחירי אטרקציות בזנזיבר
-
אני מתכתבת עם בחור מקומי שאמור לקחת אותי ואת בעלי לכמה אטרקציות
אני ארשום פה את המחירים שנתן לי ואם מישהו יכול לתת חוו"ד אם זה מחיר סביר או שהוא גוזר אותי. כל המחירים כוללים איסוף והחזרה למלון MY BLUE בצפון האי והם לזוג
חוות תבלינים + קיזימקזי כולל שחייה עם דולפינים+ יער ג'זאני כולל א. צהריים - 180$
פריזון איילנד כולל א. צהריים, אח"כ טיול עצמי בשוק הלילי בסטון טאון - 125$
ספארי בלו באי פומבה כולל א. צהריים - 250$
הפלגה בשקיעה כולל כיבוד - 80$ (נראה לי שעל זה אני אוותר)
תודה
-
מחירי אטרקציות בזנזיבראיני מכיר אי בשם פומבה בזנזיבר
יש את האי פמבה והוא מרוחק כ35 ק"מ מזנזיבר ויש את האי מנמבה שסביבו נערכות רוב הצלילות בזנזי.
למה התכוון 'המשורר'?
-
מחירי אטרקציות בזנזיברהכוונה למקום שנקרא Fumba , לפחות זה מה שהוא כתב לי....
מה אתה אומר על המחירים?
-
מחירי אטרקציות בזנזיברכן, יש לודג' FUMBA בדרום מערב האי. אין אי בשם זה.
לא נראה לי שתמצאו מחירים זולים בהרבה
נסיעה מהצפון למרכז ולדרום האי (וחזרה) יהיו כמאה דולר. כל סיור\הפלגה לאדם יהיה כשלושים דולר לכן הנה כבר מאה ושישים. מה הוא מאכיל אתכם והיכן הוא עושה זאת, איני יודע אבל זה ממלא את השאר כולל הרווח שלו.
-
מחירי אטרקציות בזנזיברלגבי ספארי-בלו: זה שם החברה שמוציאה את הטיול הזה, יום שלם ב-MENAI BAY. עשינו אותו לפני כמה ימים והיה מאוד מוצלח. המחיר נשמע הגיוני, במסגרת המחירים המטורפים של טנזניה...
-
מחירי אטרקציות בזנזיברנשמע לי יקר פריזון איילנד+ ארוחת צהריים ב 125$
למיטב זכרוני פריזון איילנד עולה 10$ לאדם כשיש 4 בסירה +5$ כניסה לאי (או מחירים בסדר גודל זה)
ארוחת צהריים, כמה יקרה שלא תיהיה לא נראה לי שתגיע לסכום הזהועל סיור עצמי, מן הסתם שלא תשלמו...
את שאר האטרקציות לא עשיתי ככה שלא יודעת להגיד...
-
מחירי אטרקציות בזנזיבר125$ זה כולל מונית הלוך ושוב מהחוף הצפוני ואז כבר המחיר נשמע הגיוני... תודה
-
מחירי אטרקציות בזנזיברהיי, האם כבר הייתם במלון הזה - MY BLUE? גם אני מתלבטת לגביו.
אם הייתם שם כבר אשמח למלצות לגביו. בייחוד לגבי המיקום שלו, האם יש באזור שלו מסעדות, ברים, בתי קפה וכו' במרחק הליכה?
-
מחירי אטרקציות בזנזיברעוד לא
נוסעים סוף החודש