מי מבין בטיסות?
-
כרטיס טיסה לברצלונה לחודש מרץ 2015 סופ"ש קלאסיקו
עולה היום 600 דולר (ישיר)
כמה יעלה בעוד 3-4 חודשים ?
תודה
-
מי מבין בטיסות?לא יישארו מקומות...
אני הבנתי משרשור קודם שקונקשיין לא בא אצלכם בחשבון, אבל נראה לי שכדאי לכם לשקול זאת שוב...
דרך אגב בחברת וולינג הספרדית ניסית?
רובי
-
מי מבין בטיסות?לא מצאתי כלום בחברה הספרדית הנל
איזו מכה, נראה לי באמת צריך לחשוב על קונקשיין.
היה לך ניסיון עם סיפור דומה?
-
מי מבין בטיסות?בהופעה של ביונסה בברלין כל חברות התיירות הגדולות קנו מראש את רוב הכרטיסים של אל-על וישראייר, עובדה שהובילה למחירים מופקעים של טיסות שאותם לא הסכמנו לשלם. "עקפנו" את המכשול בכך שהזמנו טיסת קונקשיין זולה בהרבה עם בריסל איירליינס בהלוך דרך בריסל עם המתנה של פחות משעה בבריסל... את טיסת החזור הזמנו בלופטהנזה (ישירה לארץ).
הנסיון הוביל אותי לכך שכשנסענו לאחר מכן לשמינית גמר ליגת האלופות במילאנו (מול אתלטיקו מדריד), חיפשתי מראש טיסות קונקשיין (עם וויזאייר דרך בודפשט) שהוזילו לי בהרבה את המחיר הכולל.
תנסה ותראה שקונקשיין זה לא כל כך נורא (לשלם המון כסף זה נורא...) יש קונקשיינים ממש טובים עם המתנה מינימלית.
בהצלחה, רובי
-
מי מבין בטיסות?איפה ראית ב600$ ?
תיכנס לאל על עכשיו בדקתי , יש טיסות הלוך במחירים של 200$ פלוס מינוס וטיסות חזור יש ב250$ פלוס מינוס.
-
מי מבין בטיסות?תבדוק את התאריכים הספציפיים האלה
19.3-23.3
-
מי מבין בטיסות?זו לא שאלה של "הבנה בטיסות". אתה מבקש לדעת - בוודאות, אם אפשר (ואי אפשר) - כמה יעלו כרטיסי טיסה מסוימים בעתיד. ואין אחד פה שיוכל לתת לך תשובה כי אין אחד פה שיודע את העתיד.
אין מועד אידיאלי להזמנת כרטיס טיסה. לא שנה מראש, לא חודש מראש ולא שבוע מראש. אבל, האמירה הכללית ש"מוקדם יותר = זול יותר" תהיה נכונה ברוב המקרים.
סביר להניח שיהיה בעתיד מבצע תקופתי של אלעל שיציע כרטיסים לבצרלונה במחיר טוב יותר מהמחיר הרגיל לעונה. אי אפשר להבטיח שזה יקרה.
אם יש לך אפס גמישות אז תשלם 600$ ותהיה שמח שזה לא 800$. אם אתה רוצה לשלם משמעותית פחות - תגלה קצת גמישות, בתאריכים או במסלול הטיסה.
-
מי מבין בטיסות?בסדר בלי להתעצבן, התכוונתי למי יש ניסיון עם סיפור דומה.
יש גמישות והכל בסדר, רק קצת להירגע .
-
מי מבין בטיסות?לא כתבתי מילה מתוך עצבים. הגבתי לגופה של שאלה במטרה להעביר את המסר שאתה שואל שאלה שאין לה באמת תשובה - ללא קשר לניסיון של מישהו מחברי הפורום.
-
מי מבין בטיסות?אם תוכל להתגמש אז יציאה ב15למרץ חזור ב26 למרץ בארקיע כרגע 364 דולר
תהנה רשף
-
מי מבין בטיסות?התאריכים חייבים להיות 19-23
זה לא תלוי בי.
כמה אופציות
1. לחכות לספטמבר ולראות אם מחירים משתנים-סיכון.
2. לקנות ב-600
3. למצוא קונקשן סביר.
יש סוכן נסיעות באזור?
-
מי מבין בטיסות?קונקשן אם החברה האוקרינית באותם תאריכים 326 דולר
קונקשן יותר סימפטי דרך ברסל איירליינס 415 דולר (יציאה מוקדמת ב01:10 נחיתה בברצלונה ב08:30 בחזור המראה מברצלונה 15:55 נחיתה בארץ ב00:10)
לא נראה לי שתמצא קונקשן סביר במחיר מופחת מזה
רשף
-
מי מבין בטיסות?כן, ראיתי את הקונקשן הזה, נראה מה נחליט...