לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאי
-
כפי שהבטחתי לך, ניגשתי לבדוק את המלון, המלון ממוקם במיקום מעולה ברחוב מקביל לשוק יום ראשון, ניתן להגיע אליו ברגל. למי שמכיר המלון נמצא ליד Zoe In Yelow.
הגעתי למלון, ניגש אליי ישר הבעיה בוי, עושה רושם שהשירות שם טוב.
המלון קטן 4 קומות ברמה של 3.5 כוכבים, אני אהבתי את המלון ואני חושבת שתהנה בו הפלוס בו שהרבה משפחות מחפשות חדר אחד ל-4 איש ובמלון הזה יש חדרים ל-4 איש (אומנם אין הרבה חדרים אך זה יתרון וכדאי להזמין מראש).
חדר סופרייר בגודל 29 מ״ר
קיימים 16 חדרים במלון.
חדר דילקס בגודל 39 מ״ר וכולל מרפסת המיטה הזוגית בגודל קינג סייז יש 9 חדרים לרוב החדרי דילקס בתפוסה מלאה ומומלץ להזמין מראש.
חדר רויאל פמילי המתאים למשפחות ניתן לשהות בחדר אחד 4 איש, החדר מכיל 1 מיטה זוגית ו-2 מיטות יחיד.
במלון יש 6 חדרי פמילי.
חדר פרמייר בגודל 49 מ״ר המכיל מיטה זוגית אחת. -
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאי -
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיתודה רבה רבה רבה אורית את ממש מקסימה מקווה להנות במלון ולשלוח לך פוסט וחוויה מהשהות במלון שיהיה לך המשך שבוע מקסים ...
-
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאישמחתי לעזור
אני חושבת שאתה תהנה במלון, אני התאהבתי בו אשמח לשמוע חוויות. דרך אגב, אני עוברת הרבה מהמלון הזה ומעולם לא שמתי לב אליו היות והוא פנימי.
-
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיהיי אורית ערב טוב והרבה הרבה תודה לך רציתי לדעת עים יש לך מושג איפה הכי כדאי להשכיר אופנוע בצאנג מאי
-
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיצמוד למלון Top North מול החומה של ה Thape Gate יש חברה להשכרת אופנועים בשם Pop זה לא אחות מהמלון שלך.
-
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיתודה רבה אורית ומה את אומרת על aya ? איך הם האים הם גם אמינים וטובים לא בהכרח זול מחפש אמינים שלא יעבדו עליי ויעקצו אותי שיהיה לך סופש מקסים .....
-
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיגם חברת Pop טובה וגם Aya כך שלא משנה ממי תשכיר את האופנוע.
-
לדורון - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיyou r the baset תודה נסיכה שבת שלום ומבורכת שתהיה לך תהני בתאילנד גם בשבילי ...
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאימה מצב הרעש מהרחוב ?
איך המלון ביחס למלון שהיינו בו השנה?
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאייוסי, בצד של הכביש נראה לי שזאת המסעדה של המלון והחדרים והבריכה הם פנימיים כך שלא נראה לי שיש רעש.
המלון הוא קטן וממש מקסים, מומלץ כמובן לסגור באתר הזמנת המלונות באינטרנט בוקינג, אגודה, sawwadee וכו׳. במידה ונכנסים למלון מחיר חדר סופרייר 2,000 באט ללילה כולל ארוחת בוקר, אך זהו מחיר לתייר מזדמן ובאתרי הזמנת המלונות המחיר זול יותר.
דורון, לשם השוואה כמה שילמת ללילה עבור חדר ואיזה סוג חדר לקחת?
בהשוואה למלון שלקחת שנה שעברה, המלון הזה יותר יפה לדעתי.
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיהיי אורית שבת שלום מתוקה מה שלומך אני יכול להגיד לך הטוטל הכול כולל הכול ל-6 לילות בחודש נובמבר עלה לי 1600 שח
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאיהיי אורית חדר דלקס
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאימחיר מצויין, אתה מגיע בשיא העונה והמחירים יקרים יותר מאשר מי שמגיע עכשיו ובנוסף לקחת חדר דילקס הכולל ארוחת בוקר.
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאישבת שלום אורית ותודה על הכול
-
לאורית - מלון AT HOTEL בצ׳אנג מאישבת שלום דורון