ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעד מומלץ לאירופה

פורום אירופה
    5
    5
    2320
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Limor3175478
      Limor3175478 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם,

אני מחפשת יעד לי ולבן זוגי (23,25) באירופה שמכיל בתוכו בעיקר נופים ירוקים,טבע ואגמים טיולים רכובים

(סטייל צפון איטליה),פחות נוף אורבני כמו מוזאונים,מבנים עתיקים וכו לתקופה של 8 ימים במהלך חג סוכות.

התקציב הוא 10,000 כולל הכל לזוג.

פשפשתי בין הפורומים והיעדים שתפסו אותי הם: מונטנגרו, סלובניה אוסטריה קרואטיה, גאורגיה וצפון אנגליה.

חשוב לציין אנחנו בעלי רשיון נהיגה מתחת לשנה כך שאין באפשרותנו לשכור רכב,

התנועה תהיה בתחבורה ציבורית.

הטיולים שלנו עד כה (איטליה,ספרד ובולגריה) היו מאורגנים כך שבשלב הזה בא לנו לפרוש כנפיים ולנוע עצמאית.

כל טיפ,עצה הכוונה יתקבלו בשמחה !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

יעד מומלץ לאירופה

היי לימור,

זה לא שלא תוכלו לשכור רכב,פשוט הוא יעלה לכם יותר.

כדי לטייל זול יותר,צריך לבחון עלות טיסות זולות יותר.לאן יש.עלות לינה ואפשרות טיול בתחבורה ציבורית.

הסכום יכול להספיק לטיול בסלובניה קרואטיה לשבוע(עם רכב),חברים שבו עכשיו ונכנסו לתקציב של 7500 ש"ח.הצליחו לרכוש טיסות לא יקרות לזאגרב.

רומניה כנ"ל.אבל שוב רצוי מאוד ברכב. 

תבדקי אפשרות של טיול באלזס.טיסה לבאזל,ממנה אפשר בתחבורה ציבורית להגיע ולהתמקם בקולמר וממנה לטייל באוטובוסים ורכבת בין העיירות היפות,שטראסבורג ואפילו לטעום מהעיר השחור הקרוב.אולי אפילו ללון ביער השחור ולבקר בפארק אירופה,אם בא לכם.למשל טיסה באיזי ג'ט 15-23.10 יעלה כ450 יורו לזוג+מזוודה...לינה אפשר למצוא בשלל פנסיונים היפים בקולמר...יש חומר רב באתר,בבלוגים וישמחו לעזור לכם להתארגן.

קל יותר יהיה לארגן חופשה עירונית עם יציאות מחוץ לעיר,לטבע...

בודפשט,פראג,ברלין תהיה נהדרת וקלה לכם.עיר גדולה עפ שפע פארקים,תחבורה ציבורית נהדרת,לינה לכול כיס וסיורים בעברית ע' טיולי נדב ואחרים.

שוב,ממליצה לקרוא בבלוגים הרבים באתר ולהחליט.

איזי ג'ט טסים גם לברלין,כדאי לבדור עלות טיסות מול חברות אחרות.

בכול עיר בירה יש פארקים,נהר,אגם,אפשרות שייט,ואפשר לצאת ליום או יותר טיולי טבע סביב...

אמה

• dtr2
          dtr2 נערך לאחרונה על ידי

יעד מומלץ לאירופה

הייתי בוחרת במונטנגרו, רומניה, צכיה או גיאורגיה, היות שיש בהן נופים טבעיים ועוד לא ממוסגרים.

לגיאורגיה תכננתי ועוד לא הספקתי להגיע.

יחד עם זאת מנסיוני, הגענו לכל מקום ברכב שכור, כך שאין לי מושג אם זה פרקטי.

• yaffabe
            yaffabe נערך לאחרונה על ידי

יעד מומלץ לאירופה

יעד מצויין לטיול בתחבורה ציבורית היא מלטה ויש גם את אוטובוס התיירים שניתן להתנייד איתו בכל האי + בגוזו וגם באמצעות מעבורת.

ניתן לשלב עם מעבורת וביקור בסציליה

• משה א
              משה א נערך לאחרונה על ידי

יעד מומלץ לאירופה

התקציב המוגבל שהקצבתם מחייב בעצם, כפי שאמה הציעה, להתחיל מחיפוש של טיסה זולה, כי הם עלות של טיסה רגילה אין סיכוי לעמוד בו.

מציע לכם לבדוק טיסות של איזיג'ט לג'נבה כשהיעד לטיול הוא האלפים הצרפתיים באזור הקרוב לג'נבה (אנסי וסביבתה). כשאתם כותבים על "נופים ירוקים, טבע ואגמים" אז זה אזור מתאים מאד. המרחקים לא גדולים, כך שאפשר להסתדר עם תחבורה ציבורית.

בהצלחה בכל מקרה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון