עזרה עם google maps - מישהו?
-
הבנתי שאפשר ליצור מפה אישית באמצעות google maps. כלומר, לעשות לעצמי את המפה שלי: המקומות שנהיה בהם לפי ימים. מפה לכל יום טיול. חיפשתי במשך שעות ולא הצלחתי להבין איפה נכנסים לפונקציה הזו. מישהו יכול לעזור?מה שמצאתי הוא רק איך להגיע ממקום למקום וליצור מפה כזו אבל עם שתי נקודות ציון בלבד. מ...ל.... (פעם אחת בלבד בכל מפה). אני רוצה שבאותו יום אוכל לסמן לי כמה נקודות. איך עושים זאת? -
עזרה עם google maps - מישהו?כשאת במחשב (לא במובייל), תכנסי לגוגל מפס. באחת הפינות התחתונות יש אייקון של גלגל שיניים. תקליקי עליו ותבחרי "המקומות שלי". תיפתח לך רשימה של החיפושים האחרונים ואמור להיות כן כפתור אדם גדול ל"יצירת מפה חדשה".
-
עזרה עם google maps - מישהו?אני מעדיפה לייצר מפה אחת לטיול כולו, כשאני מסמנת את הימים השונים באייקונים בצבע שונה, אפשר לראות דוגמא בבלוג שלי על פריז.
-
עזרה עם google maps - מישהו?אורית בוקר טוב,
אם תכנסי לפורום דרך המחשב (לא דרך המובייל) תוכלי לראות באתר מצד שמאל 'שאלות נפוצות'.
שם בשורה ה - 4 ברשימה מופיע: "הוספת סמנים וצבעים למפות גוגל" - קישור להדרכה מעולה שכתב רפי י.
בהצלחה
יום טוב ושקט
-
עזרה עם google maps - מישהו?ועוד משהו. אם שם המשתמש והסיסמא של GOOGLE זהים במחשב ובמובייל, המפה שתיצרי במחשב באופן אוטומטי יופעה גם במובייל.