חזרנו מהפיק תרתי משמע...
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...בזכות מיקה למדתי, שבמלון סנדרסון מתקיימת מסיבת תה כל היום, ולא סתם מסיבה, אלא זו של הכובען המטורף. ההוא של עליסה. ההיא מארץ הפלאות. והמראות. אז הלכנו לדגום.
זה היה יקר. זה היה יפה. זה היה טעים אבל עוד יותר יפה מטעים. זו היתה סוג של מלכודת תיירים שנפלנו אליה בשמחה.
היה קשה לזוז אחר כך וכמובן שלא תוכננה שום ארוחת ערב...
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...המקום כולו הוא סוג של תרגיל בעיצוב, מקסים למדי, וגם האולם שבו המתנו למסיבה שלנו היה מהנה מאד...
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אורנה ברוכה השבה.
את באמת ממש זריזה. נראה לי שרק אתמול נסעתם.
שמח שנהניתם בפיק. מקווה שתרמתי את תרומתי הצנועה.
מצפה לשמוע חוויות מהפיק.
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אלון היקר, ברוך בואך, אכן תרמת גם תרמת... הסופר שלך בבוקסטון מילא את חלקו מצוין ביום המעבר שבו נתקענו בפקקים כל כך איומים, עד שבסוף נסענו ישר אליו...
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...ג'ני, עכשיו עשיתי סיור מהיר בפורום כדי לגלות לאן נסעתם ולא גיליתי...
???
בבקשה אל תשאירי אותי במתח, מתה לדעת לאן אני נוסעת בפעם הבאה

-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...ברוכים השבים לחום, לבלאגן ולאזעקות!
לא יודע מתי אנגליה תעלה אצלי על המפה, אך סיפורך ותמונותייך יצטרפו לעוד כמה מהסיפורים הטובים על אנגליה שכבר שמורים אצלי.
תודה שאת משתפת

-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אורנה,
ברוכים השבים.
איזה כייף שהתחלת לכתוב. גם אנחנו נטוס עם איזיג'ט לגטוויק ונהיה באותו מלון.
כייף לשמוע שהייתם מרוצים.
האם הייתם מרוצים מההסעה למלון ? מה המחיר ?
איך הזמנתם את המלון ? דרך בוקינג או ישירות ? אנחנו הזמנו ישירות מהמלון ולא ראיתי שארוחת הבוקר כלולה.
איך ארוחת הבוקר ? מתאימה לילדים בררנים ?
ובכלל איך הדירה מצויידת - מטבחון מסודר ? ניקיון ?
תמשיכי לתאר, לספר ולהמליץ על המקומות.
נראה לי שאני יכולה להפסיק לתכנן ולהדפיס את הטיול שלך....
לורה

-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...היי לורה, כן תיארתי לי שתשמחי ולכן שמחתי עוד יותר לכתוב

זו לא הפעם הראשונה ואפילו לא השניה שאנחנו מתארחים ברשת סיטדין כך שידענו פחות או יותר למה לצפות ואכן זה היה מצוין. הסידור הוא נוח כי יש חדר שינה להורים וספה נפתחת לילדים, מטבחון קטן כולל מקרר, מיקרוגל וכלים, טלויזיה, ומרחבון סביר לפוש בו מעט אחרי ההתרוצצות בעיר.
במלון הזה ספציפית יש אפילו חלוקי רחצה למבוגרים.
המלון נקי ומסודר ומאד נעים לשהייה.
ידעתי שיש אופציה לארוחת בוקר במלון - כך זה ברשת - אבל לא ידעתי שלמעשה שילמתי עליה. האפשרות הרלבנטית במחיר היא club ולא ידעתי את זה כששילמתי...
יש שם מבחר קרואסונים ועוגות, לחמניות, חמאות וגבינות פילדלפיה באריזות קטנות, פרוסות גבינה צהובה טובה, נקניק עוף, עגבניות שרי, ביצים קשות, יוגורטים בטעמי פירות, מיץ תפוזים/תפוחים/אוכמניות, מכונת קפה טובה מאד שעושה גם שוקו, מאפים בסגנון פיצה, כולל עם תרד וגבינה, מיני סוגים של קורנפלקס (כולל קוקומן אורז כזה), פירות טריים, לפתן פירות משומרים, חלב, ובנוסף יש טוסטר ומכונה להכנת וופל בלגי כשהם טורחים כל העת לשים לידה כלים קטנים ובהם בדיוק הכמות הנכונה של הבלילה לוופל אחד... וכן מספר ממרחים לוופל (אבל הילדים שלי הכי אהבו לשפוך פנימה סוכר... מאד מזין). יש גם מאפים ללא גלוטן.
הזמנו את המלון דרך האתר של הרשת. כך עשיתי תמיד עד כה.
ההסעה למלון היתה יעילה מאד. חיכה לנו בחור עם שלט שעליו כתוב שם משפחתנו ממש ביציאה מרחבת הנוסעים כך שלא חיכינו בכלל. הנסיעה היא כשלושת רבעי שעה נדמה לי ואם אינני טועה עלתה משהו כמו 50 פאונד (בערך כמו מונית מנתב"ג לירושלים...).
שמחה לעזור...

-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...ריף, חן חן על הפירגון, ממליצה על אנגליה בחום...
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אורנה שמחה לקרוא בעניין האנטישמיות שהיא כמעט לא מורגשת.
מסיבת תה בסגנון הכובען המטורף זה חלום שחייבת להגשים!
בזכותך אני יודעת איפה

תודה על הדיווח
לונדון כן מחכה לי , רק נשאר לדעת מתי..
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אורנה היי
לא גילית בפורום, כי לא כתבתי סיפור הטיול

חזרנו בסנט פטרבורג שברוסיה - Saint Petersburg
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...ג'ני, לא תאמיני אבל הנסיעה שלך באה לי בדיוק בזמן! האיש שלי מאד מתעניין בנסיעה לשם...

-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אורנה - נהדר טיול שלכם, יעד אולטימטיבי עם ילדים ובטח בזוגי,
מסיבת התה נראית פנטסטית - רק מפחד לעלות במשקל לא בחרנו בה.
ליליה
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...ליליה, אי אפשר להכניס אחר כך כלום לפה במשך די הרבה שעות, ולא חיסלנו את הכל... בכל מקרה, דיאטה זה לא הסגנון שלי בטיול

מזהירה שוב: לא הכל על הצלחת באמת טעים. אבל כחוויה - מומלץ בחום.
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע... -
חזרנו מהפיק תרתי משמע...וואו.
באמת מתקשה להאמין.
מסרי לו שהוא איש חכם, וכנראה יודע למה הוא מתעניין.
אני טוענת שהעיר הזאת היא הפספוס הכי גדול של הישראלים שנוהרים בהמוניהם לפריז וללונדון ולא מבינים שסנט פטרבורג הרבה הרבה משנהם גם יחד, וזאת עם כל אהבתי הענקית ללונדון.
הידיעה הזאת שלך בכלל עשתה לי את היום. שלא לדבר על התמונות וההתלהבות שלך מהטיול שהיה לכם. אני רק עדיין לא הבנתי אם יורק הייתה בטיול או לא, כי התחלת מלונדון וזה לא כל כך מסתדר לי מבחינת המרחקים אבל אני אמשיך לעקוב אחר סיפורך בעניין רב.
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...למחרת הרגשנו צורך עז לטלטל קצת את גופינו בהליכה נמרצת... צעדנו ברגל מהמלון לאורך גדת הנהר עד לטאואר, ובדרך חצינו את גשר המילניום, סתם ככה בשביל לראות איך זה...
כשהיינו בלונדון בזוג בשנת 2000, בדיוק סגרו את גשר המילניום זמן קצר לאחר שפתחו אותו לאחר שהסתבר שיש בו טעויות הנדסיות והוא לא בטיחותי. הפעם השלמנו (גם) את הנקודה הזו

בדרך ראינו - הפעם מקרוב - את מחט קלאופטרה.
המראה הנשקף מגדת הנהר - מרהיב. לא תיארתי לי שהשילוב בין עתיק למודרני הוא כל כך יפה.
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע... -
חזרנו מהפיק תרתי משמע...מיקה, הוא אכן חכם
תודה, אמסור לו... הוא כבר נהם מספר פעמים שברצונו לנסוע למשהו שהוא פחות "אירופה", ולא, אנחנו לא בעניין של הודו וכיו"ב. הזכיר את סינט פטרסבורג מספר פעמים, ואני לא התלהבתי (אני קצת פחות חכמה כנראה
). מקווה שאת מתכוונת לספר כאן על העיר?? זה יכול מאד לעזור...בסוף למרות ההמלצה של אלון לנסוע ליורק מהפיק - שם היינו אחרי לונדון - לא נסענו אליה הפעם. היא אמנם מושכת אותי מאד, אבל המרחק לא נראה לנו, מה עוד שלא הספקנו ולמעשה אי אפשר להספיק לראות את כל מה שרצינו בפיק. שמרתי את יורק כאופציה ליום סגריר במיוחד, שלשמחת כולנו לא הגיע בסוף.
חוזרת לטיול על גדת הנהר:
אחרי שעברנו את גשר המילניום הסתבר לנו שהגדה הדרומית של הנהר נעימה באופן מיוחד (לפחות באזור הזה). קשה לי להסביר למה. הנה קצת תמונות שלא מעבירות את התחושה.
-
חזרנו מהפיק תרתי משמע...אחרי צעדה של כשעה וחצי הגענו לנקודת ההתחלה של הסיור המודרך של הלונדון ווקס לטאואר. המדריכה היתה נחמדה מאד ולא חסכה מאיתנו אף סיפור על הוצאה להורג שהתרחשה במקום... ליידי ג'ין המסכנה שהוצאה להורג אחרי 9 ימי מלוכה בלבד זכתה לסיפור משלה. גם תמונה של הגולגולת ראינו...
סך הכל היה לסיור ערך מוסף, והוא גם חסך לנו מהתור.
למרות זאת, בעבר עשינו סיורים אחרים של הלונדון ווקס ומרבית המדריכים היו כריזמטיים יותר מזו שהיתה לנו הפעם...
אחר כך עמדנו בתור לראות את יהלומי המלכה ואת טקס ההכתרה של אליזבת. הבת שלי הפתלאה מדוע הכפיות בהן המלכה אוכלת את הקורנפלקס שלה כל כך מעניינות... ואז הסתבר שמדובר בכפות למשיחת שמן על המלך/המלכה