סלטה או מנדוסה?
-
-
סלטה או מנדוסה?אהלן אני ובעלי נוסעים ל36 יום ארגנטינה צילה ו3 ימים בריו
כיוון שהזמן מצוצמם אנו צריכים לוותר על יעדים מסויימים
מתלבטים בין סלטה למנדוסה- מה כדי לוותר?
הבנו שסלטה יש את הרי האינדים ומדבר הסלאר הקטן (לא בוליביה) זה על הגבול
אשמח לעזרה מה דעתכם
תודה
-
תוותרו על ריושלושה ימים בלבד בעיר המופלאה זה לעג לרש, וחבל להסתבך עם זה ולשלם על טיסות יקרות. אתם יכולים גם ליפול על שלושה ימי גשם שבהם לא תספיקו לעשות כלום. לפחות לדעתי עדיף לתת לריו את הכבוד המגיע לה, או לדחות את הביקור בה למועד אחר ולטייל בפעם הזאת גם בסאלטה וגם במנדוסה, ששתיהן בהחלט כיפיות ומומלצות.
אם בכל זאת מתעקשים לוותר על אחת מהן, אז זה לגמרי עניין של טעם או של נוחות מסלול. כאמור, שתיהן ערים חמודות מאוד, ובשתיהן אפשר לבלות גם שבוע ויותר, עם סיורים בסביבה. סאלטה היא עיר יפהפייה, זולה, עם אווירה יותר אינדיאנית, של צפון ארגנטינה. מנדוסה היא רומנטית ונעימה, עם אוכל טוב ויין נהדר, ואווירה יותר אירופית. שתיהן מוקפות בטבע יפהפה, עם המון אפשרויות לטיולים קצרים או ארוכים. שתיהן יכולות להיות נקודת מעבר לצ'ילה - סאלטה לצפון [מדבר אטאקאמה] ומנדוסה לאיזור סנטיאגו או ואלפראיסו. ובשתיהן קיימת תשתית תיירותית מפותחת. באופן אישי אהבתי מאוד את שתיהן, אבל נראה לי שמנדוסה מנצחת בהפרש קטן בזכות היין הנפלא.
-
סלטה או מנדוסה?שלום מיכל!
אישית אני ממליצה על אזור סלטה-אזור שהוא הרבה יותר מיוחד ומעניין בעיני, ממנו אפשר גם להגיע לסאלאר הארגנטינאי. ממליצה להגיע גם לעיירה קפאז'טה הקרובה אליה ולהנות מאווירה אינדיאנית. תוכלו גם למצוא באזור מאכלים שנחשבים כבוליביאניים מסורתיים.