החזר מס - אגדה אורבנית?
-
שלום לכולם,
בשובנו מאסטריה דרך שדה"ת במינכן, לפני חודש בקרוב, מילאנו טפסים עם קבלות וחותמת רשות המסים לקבלת זיכוי מס. כפי שהודרכנו, שילשלנו את המעטפות לתיבה המיועדת לכך בטרמינל F (לא נותר זמן לקבל את ההחזר במזומן בחלק המרכזי של הטרמינל). נאמר לנו שהזיכוי יתקבל בכרטיס האשראי שאת פרטיו סיפקתי. עד עתה זה טרם קרה.
מישהו זכה לקבל ככה זיכוי? עם מי יוצרים קשר לבירורים?
תודה ולילה טוב

-
החזר מס - אגדה אורבנית?האמת שדווקא בדיוק באותו המקום ובאותה השעה (רק שנה קודם לכן) קיבלנו את החזר המס מהר, הבעיה הייתה לנו השנה עם שוויץ
-
החזר מס - אגדה אורבנית?באיזו חברה?
-
החזר מס - אגדה אורבנית?אני ממתין להחזר מס מחודש יוני - המעטפה הושארה בברלין

-
החזר מס - אגדה אורבנית?דווקא בברלין קיבלנו במקום את החזר מס

-
החזר מס - אגדה אורבנית?ריף - אם שאלת אותי - טסנו באל על.
-
החזר מס - אגדה אורבנית?החתמת את הטפסים במכס לפני הפקדת המזוודות.
אני לא ידעתי שצריך לעשות זאת שנה שעברה ( גם מינכן ) וכמובן לא קיבלתי גרוש.
השנה טרחתי החתמתי ( הרבה בלבול מוח ) עמדתי בתור ( אחרי ביקורת הדרכונים ) בסניך של הבנק ויצאתי עם 130 דולר ביד.....היה שווה -
החזר מס - אגדה אורבנית?באיזו חברה החזר המס...

Global Blue או חברה אחרת?
צריך להיות כתוב על המעטפה או הספח שנשאר אצלך.
-
החזר מס - אגדה אורבנית?אנחנו שלחנו את הטפסים מהארץ בתחילת יולי (בשדה התעופה בבאזל רק מקבלים חותמת לאישור, אבל אי אפשר להעביר דרכם טופסי החזר מס מגרמניה). קיבלנו את ההחזר ממש לא ממזמן, ישירות לחשבון הבנק. כיסחו את ההחזר בעמלות מוזרות וקסומות.
-
החזר מס - אגדה אורבנית?איילת - אכן החתמתי את הטפסים. זו הסיבה שלא נותר לי זמן לקבל את הכסף ישירות ליד בשדה - כי לפני בתור לחותמת היתה מישהי עם סיפור מיוחד שהחזיקה את הפקידה כמעט שעה, ועד שהגיע תורי, ובשל המרחק הרב של טרמינל F משאר הציביליזציה בשדה נאלצתי לשלשל את המעטפה לתיבה ולחכות לטוב במקום לקבל את הכסף חזרה על המקום.
ריף - אוקיי, הבנתי... הניירת אצלי בבית, אני אבדוק ואחזור אליך...
תודה לעונים!
-
החזר מס - אגדה אורבנית?nmz, שלחת את הטפסים מהארץ בדואר רגיל או בדואר רשום?
-
החזר מס - אגדה אורבנית?אנחנו לא הספקנו להחתים אף אחד (גם לא היה אף אחד ב 2 לילה בשדה) - כי הסתבכנו עם החזרת רכב לצד הנכון וזה בזבז לנו זמן יקר,
אז מה עושים עכשיו - יש לי טפסים (של גלובל) חתומים ע" החנות וחשבוניות מקוריות .
טסנו איזי.
תודה מראש,
ליליה
-
החזר מס - תשובות -
החזר מס - אגדה אורבנית?דואר רגיל.
קיבלנו מהפקיד שהחתים את הקבלות את הטופס למשלוח ומעטפה שדמי הדואר שלה שולמו לכאורה. בדואר ישראל אמרו שזה בחינם רק בגרמניה, אבל במשלוח מהארץ נדרש בול.
-
החזר מס - אגדה אורבנית?אז בקיצור, כדאי לשלוח מעטפה כזאת דרך הפקיד בדואר ולא לשלשל בתיבת הדואר ולחשוב שזה חינם כמו שכתוב... תודה.

-
החזר מס - תשובותיערי - רוב תודות!

בלינק שצרפת ניתן למצוא (בין השאר) מנוע מעקב אחרי סטטוס בקשת החזר המס:
https://secure.globalblue.com/secure/traveller-services/refu ndtracker/?_ga=1.73748434.1924697720.1408981173
אעדכן כשיהיו לי ממצאים...