מחיר מונית בבנגקוק
-
מה מחיר מונית בבנגקוק בשעה 4 לפנות בוקר מהקוואסן לשדה התעופה הישן דון מואנג DMK ? ומאיפה כדאי לתפוס אותה
תודה מראש למשיבים
-
מחיר מונית בבנגקוקבקוואסן המוניות נמצאות 24/7 אין בעיה למצוא מונית על הרחוב הדרך הזולה ביותר היא לבקש מהנהג מונה שאני מעריך שבשעה כזו יגיע ללא יותר מ200-250 באט
-
מחיר מונית בבנגקוקלפני שנתיים נסיעה עם מונה באותן נסיבות עלתה לי 183 בהאט (נדמה לי שלא היה צורך בכביש אגרה).
-
מחיר מונית בבנגקוקלא תמיד חובה לנסוע דוקא ב-Hiway
במיוחד בשעות הקטנות של הלילה...
-
מחיר מונית בבנגקוקאכן אמיר
ולמי שלא הבין למה שילם 400/500 בהאט,אז תרגיעו מדובר בשדה התעופה הישן DMK שהוא קרוב יותר לבנגקוק וגם מדובר בשעה שאין בה הרבה תנועה ואפשר לוותר על כביש אגרה. -
מחיר מונית בבנגקוקהכי טוב בשעה 4 בבוקר מהקוואסן....לקחת TAXI METER ורודה....
-
מחיר מונית בבנגקוקתודה למשיבים.
האם taxi meter עומדים או עוברים מול המרכז למטייל והאם המונים במוניות אמינים?
-
מחיר מונית בבנגקוקכן
רק לא לשכח לבקש מההתחלה TAXI METER -
מחיר מונית בבנגקוקלא שנהגי המוניות הם צדיקים - ואפילו להיפך מזה.
כדי להמנע משטויות של נהגים חאפרים הממתינים ללקוחות תמימים, לא כדאי לסכם על מחיר קבוע מראש (תסמכו עליו - אתם תמיד תפסידו השיטה הזו).
תמיד תצאו לרחוב הראשי יותר ותעצרו מונית שנעה בכביש - אל תתפתו לנהגים הממתינים לכם בצד הדרך. שימו לב שהם מפעילים את המונה עם תחילת הנסיעה - מתחיל מ-35 בהט, אם אינם מסכימים, פשוט תרדו ממנה ללא ויכוחים מיותרים.
פעם היו נהוג לראות במוניות הירוקות/צהובות כמוניות פרטיות השייכות לבעליהן.
כיום אין הבדל היות וגם הבעלים הפרטיים משכירים לעיתים את המוניות לאחרים.
בכל מקרה, המונים הם אחידים בכל צבעי המוניות - אין כל "אפליה גזעית".
(וגם אם לא - איך תדע?)
בניגוד למדינות אחרות, בתאילנד פחות משתלם לנהג לעשות "סיבובים" מיותרים כדי לדפוק מונה ולכן הם בדרך כלל נוסעים בדרך הישירה המוכרת להם.
כמובן שיש להם שיטות אחרות לרמות....
בכל מקרה, יש לזכור שהקאוסאן "ברוב גדולתו" הוא בסך הכל מדרחוב קטן בפאתי העיר.
וכמוהו גם הסמטה המקבילה לו - Soi Rambuttri בו נמצא בית חבד.
מוניות ממעטות לנסוע בו וגם ברחוב הניצב Chakrabonse (בו נמצא המרכז למטייל).
כפי שהצעתי, גם באזור הקאוסאן, על אחת כמה וכמה, רצוי מאד להמשיך מעט עם הרחוב, לצאת לכביש הראשי ולעצור מונית פנויה, יש המון בכל שעה - תוכלו לזהות אותה לפי השלט הורוד המואר בחלון הקדמי ว่าง שפרושו "פנוי" (waang).
-
מחיר מונית בבנגקוקהמון תודה לכל המשיבים
-
האם אותם כללים מתקיימים גם בצ'אנג מאי?כלומר נסיעה במונית תמיד עם taxi meter?