ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעד אירופי לסתיו

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    1128
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רחל01
      רחל01 נערך לאחרונה על ידי

נאלצתי לבטל את נסיעת הקיץ לצפון איטליה שתוכננה בקפידה, ועכשיו אני מקווה שנצליח לנסוע לקראת סוף ספטמבר או תחילת אוקטובר.

הבעיה - שאני שונאת קור.

ולכן - צריכה המלצות ליעד אירופי לשבוע וחצי עד שבועיים.

באמצע ספטמבר אני מניחה שעדיין נעים בגארדה, אבל באוקטובר לדעתי יהיה כבר קר.

אשמח להמלצות על יעד שנעים לטייל בו גם באוקטובר.

הרכב - משפחה עם 2 ילדים צעירים. מעדיפים להמנע מטיולי עיר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Salvador26
        Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

יעד אירופי לסתיו

באוקטובר יצא לי לטייל בדרום ספרד (אנדלוסיה), פרובנס וריביירה צרפתית , עמק לואר, מדריד וברצלונה. כל אלו היה אחלה מבחינת מז"א.

• רחל01
          רחל01 נערך לאחרונה על ידי

יעד אירופי לסתיו

דרום ספרד - היינו (לדעתי לא מתאים לילדים אגב)

ריביירה צרפתית - מפחדת שלא יתאים בגלל המצב הבטחוני, וריבוי אוכ׳ מארצות ערב

עמק לואר - הגחנו בשנה שעברה כחלק מטיול בלגיה-פריז

מדריד וברצלונה - היינו. אבל מה עושים במשך שבוע וחצי-שבועיים בברצלונה, אם חופים וים היה לנו בלי סוף בקיץ בארץ ? להצפין לאנדורה יהיה כבר קר..

• Salvador26
            Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

יעד אירופי לסתיו

פורטוגל

חבל הבאסקים

• זיוה
              זיוה נערך לאחרונה על ידי

יעד אירופי לסתיו

רחל, בעצמך אמרת שבכוונתכם להימנע מכניסה לערים, ואין לכם מה לחשוש מטיול בריווירה הצרפתית. הייתי מציעה לך את האזור ההררי שבמרחק קצר מרצועת החוף, שמצטיין בנוף מרשים וכפרים עתיקים, וגיחות אל החוף בבחירה בפינצטה. הטיול שערכתי שם באפריל מתאים לאמא ונערה מתבגרת ופחות להרכב שלכם, ובכל זאת הייתי מציעה לך להיכנס לבלוג שלי ודרכו לקישורים עם סיפורים שהעליתי בפורום. תקראי במיוחד על הטיול הפנורמי שבין לה טורבי לכפר אז, וגם על הטיול מהעיירה ואנס לכפר סט פול. בפרק הזמן שיש לכם תוכלו להוסיף נקודת לינה ליד קניון ורדון. תוכחו לשכור סירה בטגם סט קרואה ואולי אולי אפילו לעשות רפטינג. בפרק זמן של שבועיים ו עלה תוכלו לחלק בין שלושה מקומות לינה. בעוד שבועיים וקצת אני יוצאת לטיול השלמה של האזור. הפעם בדגש על פרובנס. אנחנו מקווים לשכור קייקים בנהר גרדון ולשוט אל האקוודוקט הענק והעתיק פונט דו גאר. נהיה גם בורדון ובכוונתנו לרדת לערוץ ולטייל שם ברגל. בריביירה יש אטרקציות רבות למשפחות. חלק מהן בוודאי פתוחות רק בסוף שבוע בעונה הזאת, אבל עם תוספת הטבע והכפרים לא תהיה לכם בעיה (אני מאמינה).

• זיוה
                זיוה נערך לאחרונה על ידי

יעד אירופי לסתיו

התכוונתי לאגם סט קרואה. וחוץ מזה רציתי להגיד שגם אנחנו החלטנו להימנע מכניסה למרסיי. אבל לרוב המקומות באמת שלא צריכה להיות בעיה לטייל. בכפר העתיק קניה הגישה לנו מלצרית יהודיה ממוצא מרוקני. במלון בעיירה ואנס זכינו להמון אהדה והבת של בעלי הבית סיפרה שרבים מחבריה יהודים ולכן היא רוצה לבקר בישראל. היא שכרה דירת נופש בתל אביב. אני באמת מקווה שהספיקה לטייל לפני הקיץ. מנגד, נהג המונית שהסיע אותנו משדה התעופה למלון בניס השתתק כשאמרנו שאנחנו מישראל, ובמסעדה אחת (מתוך הרבה שבהן אכלנו) הרגשנו ביחס לא נוח. אבל זהו. וכפי שאת רואה אתם תהיו עם רכב צמוד ורוב הזמן מחוץ לערים. במונקו נראה לי שאין כל בעיה לטייל. גם שייט לאיים שמול קאן לא צריך להיות בעייתי. אפילו הטיול בערים עשוי להיות עם הרבה חוווות של טבע. באמת תקראי על החוויות שלנו בקאן ובמונקו.

• rubit
                  rubit נערך לאחרונה על ידי

יעד אירופי לסתיו

היי,

אנחנו היינו  באלפים הצרפתיים בחודש אוקטובר לפני 3 שנים והיה נפלא- מזג אוויר היה נהדר ושלכת יפיפייה...

מצרף קישור לטיול שלנו להתרשמות - רשמים מהאלפים הצרפתיים ואגם ז׳נבה

רובי

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון