תאילנד לפני צבא
-
שלום אני אני ועוד חבר רוצים לנסוע לתאילנד לפני צבא ל3 שבועות ב14 באוקטובר עד 5 בנובמבר התקציב הסופי הוא 12 אלף שקל כולל הכל עכשיו אנחנו ממש חייבים את העזרה שלכם בבניית המסלול ... אנחנו מחפשים מסיבות ובילוים וחופי ים מרהיבים אטרקציות ואקסטרים !!אבל בנוסף נשמח להיות גם בצפון .
אנחנו מתלבטים האם לעשות את הצפון ... לא בדיוק הבנתי אם אני עושה את הצפון זה מייקר לי את הטיול או שזה יוצא אותו דבר כמו להיות רק באיים בלי הצפון ??? אני חייב שתעזרו לנו לגבי זה ועזרה נוספת חשובה היא מאיפה להתחיל את הטיול ולאן לזרום ?וכמה זמן בכל מקום ? אני ממש חייב לדעת איזה דיל לקנות ..... דיל של טיסה וכמה טיסות פנימיות ולאן ? ואני רוצה להיות במסיבת חצי פול מון שתיהיה ב 31 באוקטובר ככה שהמסלול יתאים לזה .
-
יש לך טעות בסיסיתקודם כל יש לך טעות.
הפול מון ב
8/10/2014 וב 6/11/2014
http://fullmoonparty-thailand.com/schedules.html
הצפון לא מייקר.
מכיוון שאם לא תטוס לצפון,אז תטוס למקום אחר.
היינו הך.
התקציב שלך קצת גבולי.לא תוכל להתפרע איתו.
הצעה:
צפון 5
טיסה לפוקט
פוקט 5
קופיפי 3
טיסה לקוסמוי
קוסמוי וקופנגן כל אחד 4 ימים.
מה שנשאר,בנגקוק
-
טעות שליחשבתי שהתכוונת לפון מון.
חצי ירח אכן מתקיים ב 31/10
-
טעות שלימה יש לי לעשות בפוקט 5 ימים ?? אני מעדיף יותר להיות במסיבות וחיי לילה ....
-
טעות שליבפוקט יש מסיבות וחיי לילה.זה מקום 2 בתאילנד.מקום ראשון זו פטאיה.
-
טעות שליאל תזלזל בחיי הלילה בפוקט הם עוד יפתיעו אותך
-
תאילנד לפני צבאהגעה לצפון אכן מצריכה טיסת פנים אבל קח בחשבון שהמחייה והמלונות בצפון זולים יותר מאשר באיים על בסיס לינה במלונות זהים .
מעבר בין קוסמוי לפוקט מצריך טיסה פנימית אלא אם כן תרצה לבזבז יום שלם בטרטורים של מעברים .
לדעתי כצעירים , קוסמוי וקופאנגאן יתאימו לכם יותר מאשר פוקט
ככה גם לא תצטרכו לעבור מצד לצד ותוכלו לחסוך קצת בעלויות .
בכל מקרה שווה לעשות את הצפון ולא לוותר עליה , היא תיתן לכם התחלה נוחה לטיול , היכרות עם המון צעירים שימשיכו אחר כך בדיוק למסלול שלכם
וגם תוכלו לצמצם קצת בעלויות על חשבון האיים .
אז הכי מתאים זה
5 לילות בצפון
קוסמוי 5
קופאנגאן 5
בנגקוק וקאנצאנבורי מה שנשאר
זה פחות או יותר התקציב שלך
קח בחשבון דבר נוסף , הטיסה הראשית תהיה יקרה מאחר והתאריכים שלך נופלים על חגים
יש אפשרות לבדוק אופציה של שילוב 2 טיסות פנים עם הטיסה הראשית שיוכלו לצמצם קצת בעלויות אבל עדיין תהיה במסגרת של אלעל +3 טיסות פנים
שכוללים טיסה ישירה מצאנג מאי לקוסמוי בסדרי גודל של 1550-1600 דולר בתקופת החגים .
דבר חשוב נוסף ככל שתמהר לרכוש כרטיס טיסה ככה סיכוי גדול למצוא את המבצעים עם הטיסות פנים מאחר ובתקופת החגים קשה מאוד למצוא תאריכים שמשלבים גם מבצעי טיסות פנים על הקלאס שצריך לכרטס
ומעבר לזה הם נחטפים די מהר על ידי אחרים שזריזים יותר .
-
תאילנד לפני צבאתוספת למה שכתב הרוזן.
בקוסמוי חיי הלילה מתחילים מאוחר.בחצות.במשך היום הרבה בטן גב.
בקופנגן יש חיי לילה רק מספר ימים לפני מסיבת הפול מון.בשאר הימים די משעמם
בפוקט חיי הלילה מתחילים ממש בערב מוקדם.אווירה לא נורמלית!
בפטאיה חיי הלילה לא נגמרים...
טיסות זולות בהרבה מאל על תוכל להשיג עם האוזבקים.עד חצי מחיר מאשר עם אל על.
-
תאילנד לפני צבארגע אם אני נוסע עם האוזבקים אז אין לי טיסות פנים .... ואז אין לי מה לעשות .... ואם אני יטוס שבוע או שבועיים לפני זה יותר זול ??? ולגבי פאטיה את אומרים שזה מקום מספר אחד איך זה שלא הצעתם לי לנסוע שם ?
-
תאילנד לפני צבאהטיסות עם האוזבקים בתקופת החגים גם יקרה , מעבר לזה שתצטרך לרכוש את טיסות הפנים בנפרד והם יהיו יקרים יותר מדיל משותף עם אלעל
בשורה התחתונה טיסה עם האוזבקים וטיסות פנים בנפרד לא יהיו רחוקות במחיר במידה ותמצא דיל של אלעל עם טיסות פנים ככה שתיקח את זה בחשבון הכולל .
אתם בני 18 ולדעתי קוסמוי וקופאנגאן יותר שייכות לאופי הבילויים לצעירים בני גילכם וקצת יותר ככה שזה יכול להתאים לכם יותר מאשר פוקט או פאתיה
שם הייתי מגדיר זאת כבילוי לאוכלוסיה טיפה יותר מבוגרת מכם .
זה לא אומר שאין צעירים שמבלים בפוקט או בפאתייה אבל דעתי האישית שיתאים לכם יותר להתחבר לקוסמוי וקופאנגאן .
בקופאנגאן תמיד יש סיבה למסיבה
גם אם לא בתקופת הפולמון תמיד יש
האלף מון , בלאק מון , שיבא מון ועוד מלא מסיבות עם הסיומת מון .
מעבר להם יש מסיבות חוף , מסיבות בריכה ועוד ועוד
ככה שקשה להשתעמם אם לא רוצים להשתעמם .
בקוסמוי גם תוכלו למצוא שפע של מקומות בילוי לצעירים , מסיבות חוף ומסיבות בריכה .
בלתי אפשרי שרי לעשות את כל תאילנד בטיול אחד ויש לי הרגשה שאתה רוצה לתפוס הכל אז תדע שתפסת מרובה לא תפסת ועדיף לך להתמקד ב 2 איים על צד אחד ולא להתחיל להיסחף למעברים מיותרים ולנסות לרדוף אחרי הזנב שלך
-
תאילנד לפני צבאמה אתם אומרים על הצפון ועל שתי איים קוסמוי וקופנגן זה לא יותר מדי זמן להיות ב2 איים ?וכמובן שבסוף שתי לילות בבנקוק ! זה טוב אני לא ירגיש סוג של פספוף שלא הייתי בקופיפי ופוקט ?? אני גם די מנסה לחסוך בהוצאות של הטיסות ככה שזה יכול להתאים לא?
-
תאילנד לפני צבאכנראה שאתה לא קורא טוב.
אמרתי לך בתשובה הראשונה שפטאה במקום ראשון.
אם אתה רוצה לחסוך לך על פטאיה.לא צריך טיסה.יש מונית ישר משדה תעופה ישר לשם.שעה וחצי נסיעה.
מפטאיה יש טיסות לפוקט או לקוסמוי.
-
תאילנד לפני צבאאבל ראית שחוץ ממך לא ייעצו לי לעשות את פאטיה ... אומרים שזה יותר למבוגרים ופחות נוער .....
-
תאילנד לפני צבאבקופנגן יש יותר צעירים זה נכון.אבל בפטאיה יש מכל הסוגים והמינים וגם הרבה יותר תוסס חי ומעניין.
-
תאילנד לפני צבאואם אני מתחיל מהצפון איך אני מגיע אחרי זה לפאטיה ?
-
תזכור דבר אחד חשובנכון שחשוב מאוד מה ענו לך אבל לא פחות חשוב מי ענה לך....
ואם X רשם לך "אתה חייב לנסוע לפטאיה/פוקט כי הכי כייף ונהנתי שם...."אז אל תשכח שX זה לא אתה ! יכול להיות שX זה סתם לדוגמא אדם משועמם בן 60 שלא ממש חולק את אותם תחומי עניין משותפים לבחור בן 18 או יכול להיות בחור סטלן אחרי צבא או גבר בן 48 שטייל עם בת הזוג שלו והתקציב שלו היא פי 10 משלך...וכו' וכו' וכו'....
יש עובדות שאין עליהם עוררין ויש דעות של כל אחד ע''פ דעתו כמובן.
כפי שרשם לך הרוזן אל תנסה לטרוף את כל תאילנד כי אתה תמצא את עצמך מתרוצץ מעיר לעיר ( והמרחקים זה לא כמו בישראל) מה שגם יגזול לך זמן מהטיול וגם יגרום להוצאות מיותרות וגם יגרע מההנאה שתחווה מכל מקום.
אני בהחלט חושב שכדאי לכם לעשות שבוע בצפון - כולל הגעה לפאי שזה יעד לדעתי לפחות קלאסי לחבר'ה צעירים (עיירה שאנטית שבה יש המוני תרמילאים) וכמובן האטרקציות הרגילות של הצפון. קחו בחשבון שאתם מגיעים עדיין בתקופה שנחשבת לגשומה בתאילנד, והצפון זה אזור שתקופה גשומה היא תקופה מאוד טובה לטייל שם (כי אין שם טיולי שייט או כל מה שקשור לחופים)8 ימים באיים - שלדעתי תחלקו את זה 4 ו 4 בין קופנגן וקוסומי, יעדים קלאסים לצעירים.
או להבדיל כמובן אפשר לנסוע לפוקט+קופיפי, אבל לדעתי בקופיפי תמותו משיעמום,
ופוקט ענקית מדי בשביל פעם ראשונה לתאילנד לטיול בסיגנון הזה.
קוסומי וקופנגן מקומות יותר "ממוקדים" איים יחסית קטנים ואין צורך "ללכת לאיבוד" שם יותר מדי,
נשאר לכם עוד 4-5 לילות/ימים, סעו לפטאיה - בדיוק בגלל מה שאתם יכולים לקבל בפטאי ומה שהיא מציעה: חיי לילה לגברים. רק תזכרו שפטאיה היא עיר קשה לעיכול בהתחלה ומעבר לפאן ולכייף טומנת בחובה לא מעט סכנות. אם ישאר לכם לילה או 2 אז כמובן בנגקוק.
מצד שלישי, בתור אזרח ישראלי האינטרס שלי הוא שאתם תתגייסו לצבא - ואני חושש שלאחר ביקור בפטאיה אתם לא תרצו לחזור לארץ...אז אולי אל תסעו
))))) -
תזכור דבר אחד חשובלא נרצה לחזור לארץ מאיזה בחינה ????
-
תזכור דבר אחד חשוב -
תאילנד לפני צבאאולי במקום פאטיה תסעו לקוצ'אנג , אי מדהים
ולא מתוייר וממוסחר 5 שעות נסיעה מבנגקוק.
לקראת סוף אוקטובר מזג האוויר באי נוח מאוד.
ישנם כמה חופים כשהחוף שמתאים לצעירים
הוא הלונלי ביץ' שם מלא צעירים והמון מסיבות
כל ערב.
-
תזכור דבר אחד חשובבקיצר הבנת? ראית את הקליפ? כנראה שמי שם את הקליפ מומחה בפטאיה .אז תקשיב למומחים ...חחח