4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.
-
אז קיבלנו פס נדיר ל- 12 יום (10 לילות נטו) בתחילת דצמבר, כנראה 1-12/12/2014.
3 מאיתנו בוגרי הממלכה ואחד טרם חווה....
תקציב מותרות של 15,000 ש"ח לאדם.
התלבטות ראשונה, בניית מסגרת:
אופצייה 1:
-לילה ראשון בבנגקוק- מלון בסגנון לבואה או בניין טרי עם סוויטה ל-4 ודרינק בשקיעה באחד מן הברים הפתוחים שם למעלה.
- לילות 2-6 - להזכר בימים עברו ולנסות להנות בקופנגאן בכל הימים שלפני הפול מון וכולל הפול מון- מלון בסגנון פליטה או דה קוסט.
- לילות 7-10 -סמוי- נופש בסטנדרט גבוה- משהו כמו אננטארה ליאנה או מרידיאן- חדרים הצמודה לבריכה משותפת.
-הגעה לבנגקוק בצהריים, חדר אחד במלון עד הטיסה בלילה, באיזור כיכר סיאם- קניות למשפחה והביתה.
אופצייה 2:
להחליף את קו פנגאן בפטאייה (מקווה שהחבר'ה בשלים לכך...
)))בהילטון או ברקודה...
אשמח להמלצות נוספות למלונות מפנקים ביעדים אלו ובכלל חוות דעתכם החשובה לי...

תודה לכולם!
-
4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.לא נראה לי כדאי להיכנס עם הנחיתה ללילה אחד בבנגקוק. תשאירו אותו לסוף. תמשיכו עם הנחיתה לאחד מהאיים. אישית, לא הייתי הולך על קופנגן ומאריך את סמוי או מחליף את קופנגן באי אחר.
-
4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.אני הייתי בוחר באופציה ה1 שהצעת, רק שהייתי מעביר את היום בבנגקוק לסוף הטיול וממשיך בטיסה לקוסמוי מיד עם ההגעה לבנגקוק.
נשמעת לי כמו אחלה תכנית באופן כללי.
לא הייתי נוסע לפאטיה כי לשלב בנגקוק+פאטיה+קוסמוי זה יותר מדי תיזוזים ל12 יום. (באופציה ה1 יש לך את היתרון שקוסמוי היא על הקו של קופנגן).
תהנו!
-
4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.תודה רבה!
מתקיים דיון רציני לגבי קו סמוי או פטאיה....

-
4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.סליחה קו פנגאן או פטאיה
-
4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.קופנגאן אי יפה,אבל למען האמת די משעמם בו אלא אם כן אתם מגיעים בפול מון.אז יש תיירים ויש שישו ושמחו.
פטאיה עיר חיה ומאוד תוססת.אני מאוד אוהב אותה ואני חושב שכולכם תהנו בה מאוד.
-
4 גברים, אבות לילדים, 12 יום.תודה איתן
אני מנסה למשוך לפטאיה...

מלונות מומלצים בפטאיה מלבד הילטון וברקודה?
-
קבל 2 מלונות מצוייניםמלון למשפחות עם ילדים.
מרוחק קצת מה"בלגן"
מלון טוב קרוב לווקינג סטריט ולקניונים בפטאיה ולכל ה"בלגן"
-
קבל 2 מלונות מצוייניםבסופו של דבר תבנית הטיול (נופש) היא כזאת:
לילה ראשון בבנגקוק (לא מעוניין להגיע בשעות הערב לקופנגן, שם אנו מתחילים...)
במלון מפנק- השלישיה המובילה - סופיטל (סוקומווויט), רנסנס או אקורה- אשמח להכרעה בעיניין..

למחרת הגעה לקופנגאן בטיסה ומעבורת ושהייה של 5 ימים כולל הפול מון (כמו שכבר אמרתי כאילו חזרנו 10 שנים אחורה...
) אנו נשהה בקוקוהאט באחד משני החדרים הטובים שהמלון מציע.."ביץ' פרונט וילה" או "סוויטה נוף לים", נראה שהשני חדש יותר??
אשמח להכרעה בין השניים?
את ארבעת הלילות האחרונים נעביר בסאמוי במלון בצ'אוונג- מפנק ככל הניתן אך לא ממש בקרבת הארק בר- בכל זאת מרגישים מעט זקנים...

חשבנו על סריריה, אננטארה לוואנה (לא מעט מרוחק מידי??) או המלצה נוספת שתתקבל בברכה. אל תרחמו עלינו בתקציב, לא כל יום מקבלים פס שכזה...
))תודה לכל העונים עד עתה....
שבת שלום!
-
קבל 2 מלונות מצוייניםהרנסנס נראה לי הכי יפה.לא מכיר אישית.גם המיקום מצויין על יד קניונים. בקוסמןי לכו לזה:
http://www.agoda.com/he-il/chaweng-regent-beach-resort/hotel /samui-th.html
-
קבל 2 מלונות מצוייניםהרנסנס נראה לי הכי יפה.לא מכיר אישית.גם המיקום מצויין בקוסמןוי לך לזה:
http://www.agoda.com/he-il/chaweng-regent-beach-resort/hotel /samui-th.html
-
לגבי קו סאמוי -
קבל 2 מלונות מצוייניםבבנגקוק ה Reanceanse מעולה. התאכסנתי בו לפני שנה. בסמוי הייתי באנטרה לאוונה. רמה גבוהה מאוד.
-
קבל 2 מלונות מצוייניםתודה חברים