הוואי
-
אני ובעלי מתכננים ירח דבש כבר בספטמבר הקרוב,
אנחנו בכל מקרה טסים לארה"ב. ומאוד שוקלים גם לשלב בטיול את ההוואי , אך כל מה שרשום באינטרנט על המחירים היקרים שם מפחיד אותנו. האם אפשר לטוס להוואי במחירים נורמלים?
(התכנון המקורי היה לסוע למקסיקו).
-
הוואיבוודאי שאפשר.
גם אותנו הפחידו (ירח דבש 15 ימים באפריל האחרון) , נכון שהיא יותר יקרה מה-mainland ב-20% אבל שווה כל שקל (או דולר).
ממליץ להזמין את המלונות דרך priceline\hotwire לנו זה הוזיל משמעותית את המחירים של המלונות .
אשמח לענות לעוד שאלות ממוקדות.
-
מצרפת כתבה שכתבתי במגזין טבע הדברים -
הוואיחזרנו לא מזמן מטיול משפחתי גם בהוואי (ביקרנו בשני איים) בהחלט ניתן לטייל בהוואי במחירים שפויים.
מקווה לעלות בקרוב את סיכום הטיול
-
הוואי היכן לבקר?תודה רבה על המענה המהיר, עכשיו חזרתי מחנות ממסי הקרובה וקניתי את הספר של סיגלית בר על מנת להבין קצת יותר טוב "מה הולך בהוואי".
תוכלו לסייע לי להבין אילו איים הכי מרשימים? אני ובעלי מאוד אוהבים חופים יפים, טיולים נחמדים בטבע, ומקומות לא עם הרבה אנשים.
ומה רמת המחירים של בהוואי , כלומר האוכל באמת עד כדי כך יקר שם?
הלינה?
ומה מחירים השכרת הרכב?
המון תודה מראש
נ.ב
קראתי את כל ההודעות הקודמות שהתפרסמו בפורום בקשר להוואי, אבל מרוב מידע כבר "הלכתי לאיבוד"
-
הוואיzozobra
תוכל לרשום לי באילו איים הייתם, ואם אפשר לדעת כמה עלו לכם השבועיים "בגדול" ?
-
הוואי היכן לבקר?15 ימים, 14 לילות -
מאווי 5 לילות
האי הגדול 6 לילות
הונולולו 3 לילות
לינה ממוצעת של 160 דולר ללילה.
אנחנו נעזרנו בספרים הבאים -ספרים מעולים, הופתענו כל פעם מחדש מרמת הדיוק . ממליץ בחום! -
הוואי היכן לבקר?השכרת הרכב אכן קצת יותר יקרה על אותו סוג רכב משהו כמו 10%-15% אם משווים מול סיאטל או ואגס.
לגבי אוכל - לא הרגשתי הפרש ממקומות אחרים בארה"ב - לא במסעדות הרגילות ובוודאי לא בפאסט פוד כמו מקדונלד אשר המחירים היו זהים לחלוטין.
מבחינת האיים כמובן יכול לחוות את דעתי על האיים שהיינו:
האי הגדול - עונה בדיוק על ההגדרות שלכם.
אוהאו - אזור הונולולו פחות מתאים לכם - עירוני מאוד ועמוס בהרבה תיירים וחנויות לקניות. מחוץ להונולולו יותר שקט - אך האי עצמו מרגיש יותר עירוני - מערכת כבישים יותר מפותחת. - אנחנו נהננו מאוד מהשילוב הזה - לא מתאים לכל אחד.
ככל הנראה לפי העדפות שלכם כדאי לכם לבחור במאווי או קווי. זאת בנוסף על האי הגדול אשר לטעמי אסור לפספס.