מסלול 3 שבועות
-
היי אני לפני צבא ועושה טיול עם חבר 3 שבועות ב 14 באוקטובר עד 5 בנובמבר די גיבשתי מסלול ורציתי את דעתכם אז ככה איך שמגיעים לבנגקוק לוקחים טיסת פנים לצאנג מי ל5 לילות 6 ימים משם ישר טיסה לקוסמאמוי להיות שם 4 לילות 5 ימים ומשם מעבורת לקופנהגן ל 6 לילות 7 ימים משם טיסה לבנגקוק ואיך שנוחתים מונית לפאטיה לילה או 2 ומשם לחזור לבנגקוק ל2 לילות וחזרה לתל אביב .....
מה אומרים איך המסלול לצעירים לפני צבא?
ועוד משהו מצאתי רויאל גורדניה ב835 דולר שזה ממש זול לי אז חשבתי לסגור טיסות פנים דרך האתרים שלהם בחול מה אתם אומרים זה כדי לי ואם כן אז מאיפה ?
-
מסלול 3 שבועותמסלול בסדר גמור.
אתה יכול לטוס ישירות מקוסמוי לפטאיה. השדה בפטאיה : U-Tapao
טיסות פנימיות תסגור לבד באינטרנט.
-
מסלול 3 שבועותלגבי הטיסות - תבדוק מחירי טיסות פנים בנפרד ותראה האם זה משתלם לך.
אולי עדיף לך לסגור עם אל על דיל של כמה טיסות פנים.
לגבי המסלול - לפי דעתי חבל להגיע לפטאיה רק ליומיים. בנוסף, יומיים בנגקוק זה ממש קצת, אבל זה בעיקר עניין של העדפה אישית.
-
מסלול 3 שבועותכל הסכניות סגורות עכשיו איפה אני יכול למצוא דיל של אל על עם טיסות פנימיות שאני יכול לסגור באינטרנט ???? זה ממש דחוף
-
מסלול 3 שבועותאל על לא מפרסמים את זה באתרים, ניתן להשיג את זה רק דרך סוכנים.
תבדוק קודם כל כמה עולות לך כל הטיסות הפנימיות וכמה עולה לך טיסה בנפרד של אל על ושל חברה אחרת.
-
מסלול 3 שבועותאוקיי ומבחינה של רויאל גורדיניה צריך להיות בעיה ? ההורים שלי לחוצים בגלל המצב והכל מה אתם אומרים ?
-
מסלול 3 שבועותרויאל ג'ורדן (בלי ה"יה" בסוף...)
תעבור כמה דפים אחורה, החברה הזאת הייתה ממש לאחרונה בכותרות בעת ימי מבצע צוק איתן והעוגמת נפש שהם גרמו להמוני נוסעים ישראלים (לא טסו לישראל ואנשים שכבר רכשו כרטיסים נאלצו לשוב בכוחות עצמם ובמחירים מופקעים מירדן לישראל או מישראל לירדן) התנהגות מבישה ומזלזלת של חברת תעופה בציבור לקוחותיה, לא הייתי לוקח שום סיכון וטס עם החברה הזאת כי לך תדע מה יהיה המצב הביטחוני מחר מחרתיים....
וכאמור ההתנהלות שלהם במהלך ימי המבצע כלפי הטסים הישראלים מבישה ויש להחרים חברה שכזאת.