ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי ואל טורנס נובמבר

פורום סקי וסנובורד
    6
    13
    11251
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Maor_3432373
      Maor_3432373 נערך לאחרונה על ידי

אהלן. אנחנו רוצים ללכת לחופשת סקי מ27 לנובמבר עד ה5 לדצמבר לואל טורנס.

ניסינו למצוא נסיעות משדה התעופה ג׳נבה לואל טורנס אבל לא הצלחנו למצוא שום דבר במחירים שפויים.

לא מעניין אותנו אוטובוס פרטי. חשוב לנו להגיע לאתר סקי כמה שיותר זול, בדקנו בשרשורים קודמים בפורום אבל לא מצאנו שום נסיעה ציבורית (תמיד הם היו נסיעות פרטיות)

נשמח לקבל ייעוץ מאנשים בפורום שנראה שהם מבינים הרבה בנושאים הללו

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • K M
        K M נערך לאחרונה על ידי

סקי ואל טורנס נובמבר

שלום,

נסה את הקישור של "חברות הסעה" המצורף, והמופיע גם בעמוד הפורום בצד שמאל.

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1118191

• bebebe
          bebebe נערך לאחרונה על ידי

סקי ואל טורנס נובמבר

עם אתם 4 חברה או5 חברה.עדיף להשכיר רכב .אתם לא תלויים לא ביציאה ולא בחזרה באף אחד.

• Maor_3432373

סקי ואל טורנס נובמבר

בדקנו שם. אולי לא הצלחנו להבין כמו שצריך אבל ראינו שלכל כיוון זה עולה 452 יורו בראשון. בשני אין מג'נבה ובשלישי אין לואל טורנס.

בנוגע להשכרת רכב יהיה לנו בעיה בגלל שכולנו עדיין נהגים צעירים וחברות ההשכרה לא נותנות לנו.

(אני פותח האשכול לא יודע למה זה שינה לי את הכינוי מהקודם Smile )

• dfl
              dfl נערך לאחרונה על ידי

אין תחבורה ציבורית נוחה ז'נב-ואל טורנס

אם אתם מוכנים להוציא חצי יום ויותר בנסיעות, אפשר לנסוע ברכבת ל-chambery, משם ל-albertville ולעלות באוטובוס לואל טורנס (מניח שיש עוד וריאציות). אם אתם מגיעים בטיסה הזולה של איזיJט, תנחתו אחה"צ ורוב הסיכויים שלא תהיה לכם תחבורה למעלה ההר באותו ערב. תצטרכו לישון באלברוויל או moutier ולעלות בבוקר.

ממש לא להיט.

בחודש נובמבר האוטובוסים הפרטיים שעושים הסעות ז'נב-ואל טורנס עדיין לא פעילים. כשהם כן עובדים, יוצא לכם 140 יורו לאדם הלוך ושוב. אם אתם שישה ויותר, עדיף לכם לקחת מיניבוס של חברה כמו ski-lifts.com, יוצא גם 840 יורו אבל יותר גמיש.

כמה חבר'ה אתם? ומה גיל הנהג הפוטנציאלי המבוגר ביותר?

• Maor_3432373

אין תחבורה ציבורית נוחה ז'נב-ואל טורנס

חשבנו על להזמין מונית אחרי שני הרכבות אבל הבעיה זה שאנחנו לא יודעים כמה זה יעלה, אני מניח שלאור העובדה שזה איזה 40 קילומטר מהאתר זה יהיה לא מעט. ואם אתה אומר שהרכבות זה סיבוך אז אני לא יודע כמה החסכון הזה שווה לנו.

הנהג המבוגר ביותר מאיתנו יהיה בן 17 וחצי (ויהיה לו ותק של קצת פחות מחצי שנה) אז ככה שרכב כנראה לא נוכל להשכיר שם

840 לאוטובוס פרטי היה יכול להיות נהדר אם היינו יותר מ3 חבר'ה, עכשיו החלוקה יוצאת יותר מידי לכל אחד.

חשבנו על לנסות למצוא עוד קבוצה שטסה באותם ימים באיזיג'ט ולאחד כוחות איתה. הבעיה היא שלא ממש מצאנו. (אם מישהו פה במקרה טס ב27 לנובמבר עד ה5 לדצמבר שידבר איתי Wink )

שאלה מעניינת - למה האוטובוסים הציבוריים לא פועלים בנובמבר? יש משהו שאנחנו לא יודעים על התאריכים האלה? כי ראינו שהאתר נפתח ב22 לנובמבר...

תודה רבה!

• dfl
                  dfl נערך לאחרונה על ידי

לא צריך מונית

אם אתם מגיעים ברכבת ל- Moutiers (דרך chambery), יש משם אוטובוס (ציבורי) לואל-טורנס, כל שעתיים-שלוש.

האוטובוסים של altibus לא פועלים בתקופה הזו כי זו חברה פרטית שרוצה להרוויח. התנועה של הגולשים מז'נב לואל טורנס בסוף נובמבר בקושי ממלאת מיניבוס.

אני מציע לכם להצטרף לפורום snowheads.com ולפרסם הודעה שבה תציעו לאנשים להתארגן יחד. הרבה יותר סביר למצוא שם גולשים שיעלו לואל-טורנס בנובמבר.

• Itay_3432584
                    Itay_3432584 נערך לאחרונה על ידי

לא צריך מונית

אהלן, אני איתי ואני טס עם מאור (פותח האשכול)

סתם שאלה- יש משהו שפספסנו בנוגע לטיסה בתאריכים האלה? אני מניח שיש סיבה גדולה למה הרבה אנשים לא טסים בתקופה הזו.

בנוגע לרכבות והאוטובוסים אמרת שאתה מניח שזה לוקח חצי יום פחות או יותר, נכון? או שאתה מעריך את זה אפילו יותר?

תודה

• sgebay
                      sgebay נערך לאחרונה על ידי

לא צריך מונית

אם אתם טסים עם איזיג'ט אז אתם נוחתים לקראת הערב ולדעתי כמעט בלתי אפשרי יהיה להגיע בתחבורה ציבורית בשעה הזאת. מסכים עם מי שהמליץ על snowheads. פורום מצוין.

• dfl
                        dfl נערך לאחרונה על ידי

סקי בסוף נובמבר

הסיבה שמעט אנשים נוסעים לגלוש בסוף נובמבר, היא שרוב האתרים עדיין סגורים. כנראה שיהיה כבר שלג על ההר, לא יודע מאיזה גובה, אבל טכנית הרבה אתרים פותחים רק ב-5 בדצמבר. בשלושת העמקים, למשל, הפתיחה הרשמית של כל האזור היא ב-6 בדצמבר.

מאד סביר שואל טורנס יפעל כבר לפני כן, בטח ביררתם באתר שלהם, אבל הקישור לאזורים אחרים (מריבל, קורשבל ועוד) יהיה דליל עד לא קיים.

לגבי הנסיעה: הבעיה היא שתדירות הרכבות ל-moutiers לא גדולה. אני כמובן לא יודע את הפרטים, אבל בגדול אחרי שתסעו מז'נב לשמברי, בטח תהיה לכם המתנה וגם אחרי שתגיעו למוטייה, כנראה שתצטרכו לחכות. הכל ביחד יכול להגיע בקלות ל-7-8 שעות. כאמור, אחרי נחיתה אחה"צ בז'נב מאד לא סביר שתוכלו לעשות את כל הדרך באותו יום, כך שעדיף להגיע בניחותא למקום לינה מתחת להר ולעלות רק בבוקר.

למה אתם נוסעים דווקא לשם? האתר די מת בימים האלה כך שאתם בטח לא נוסעים בגלל האווירה והבילויים. יש מקומות יותר נגישים (מז'נב) שפתוחים בשלב הזה של העונה, כמו saas fee, zermatt. אמנם שוויץ יותר יקרה אבל עדיין יצא לכם יותר זול מאשר הסעה פרטית לואל טורנס.

• sgebay
                          sgebay נערך לאחרונה על ידי

רעיון אחר

טוסו לבאזל עם איזיג'ט ומשם לזולדן שגם תהיה פתוחה בסוף נובמבר. 

• Itay_3432584

רעיון אחר

אין לנו ממש את האופציה לשנות את האתר לאור העובדה שכבר הזמנו את הכרטיסים והמלון.

בינתיים אני חושב שאכלנו אותה בנוגע לנסיעות כי גם לינה לא באתר זה לא אופציה ממש (שום פעם, הזדמנו את המלון וגם זה כנראה יאכל הרבה מהיום השני - לא משתלם לדעתנו).

חשבנו על להצטרף לבאנדלים של חברות סגנון אופיר טורס, כי בדר"כ הם מזמינים אוטובוסים ואם הם באמת יוצאים בתאריכים האלה נוכל לשאול אותם אם אפשר להצטרף לנסיעות, אני מניח שתמורת מחיר נכבד (אך בכל זאת יותר זול מנסיעה פרטית) הם יסכימו לעשות זאת. השאלה היא איזה חברות יוצאות בתאריכים אלה...

אודה פה מאוד למי שיש לו קצת כיוון ויוכל להגיד לי איזה חברות גדולות טסות סביב התאריכים האלה שנשלח להם מייל לפחות (מה כבר יש להפסיד laugh)

אני מניח שמאנשים שעושים שטויות כמונו ולא בודקים מראש כותבים את המשפט "מטעויות לומדים"... נקווה שנמצא לזה פתרון angel

תודה על העזרה פה חבר'ה

• Itay_3432584

רעיון אחר

חבר'ה:

מישהו התנסה עם החברה הזו:

http://www.taxi-cevins-savoie.com/fares_geneva_airport.html

עדיין מחפשים אלטרנטיבות, נתקלנו בזה לאחרונה.

תודה רבה Smile

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון