ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זלצבורגלנד בקיץ הבא

פורום טיולי משפחות
    10
    19
    4678
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kerengo1
      kerengo1 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

מתלבטים לגבי הקיץ הבא יש לנו 12 ימי נטו לטיול באיזור אחרי קיזוז טיסות (טרם הוזמנו,אך ממה שראינו) לפי מה שהבנתי לא כדאי לפצל גם לטירול האם נכון? במיוחד לאור זה שהטיסה לוינה. האם 12 יום נטו הם לא זמן ארוך מידי רק לזלצבורגלנד? אנחנו ממשכימי הקום ומהמספיקים הרבה! אשמח אם יש מסלולים לתק' זהות שבוצעו ותוכלו לשלוח במייל להתתרשמות ראשונית לפני ההזמנה שניהיה שלמים עם החלוקה. [email protected] המון תודה על התגובות וההמלצות. שבת שלום

קרן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • elidit
        elidit נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

תוכלו להעזר בבלוג שלנו. 12 יום הם בהחלט יותר מידי בשביל זלצבורגלנד ועדיף להוסיף עוד יעד (וינה והאזור). 

בהצלחה

בלוג

• kerengo1

זלצבורגלנד בקיץ הבא

תודה רבה!  אשמח לתגובות נוספות

• ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

שלום קרן,

בשמחה אשלח לך את תוכנית הטיול שלנו בזלצבורגלנד (היינו בה 9 ימים + יום בלגולנד). אני דווקא לא מסכימה עם האמירה ש-12 יום זה בהכרח יותר מדי להיות רק בזלצבורגלנד, בעיקר אם אתם רוצים, כמונו, לשלב באתרי הטבע והנוף גם פעילויות ספורט ו"אקשן" שזלצבורגלנד משופעת בהם מכל טוב (תוכלי לראות רק חלק מהאפשרויות בתוכנית שאשלח לך).

בנוסף, קחי בחשבון שנסיון הקיץ הזה הראה שאוסטריה די גשומה בקיץ, מה שמבטל/דוחה לעתים ביקור באתר זה או אחר (אפילו אם קמתם מוקדם...). אל תתפלאי אם תכננת לעלות על פסגה יפה ובלית ברירה נאלצת להמיר אותה במוזיאון ושופינג בשל גשם שוטף שפקד אותכם במשך יום, יומיים או יותר. אני ממליצה לך לקרוא את הסיכום של איריס בנושא, תביני על מה אני מדברת.

מצד שני -  ברור שב-12 יום נטו ניתן להוסיף גם את טירול, ואם לא הייתי יודעת שבשנתיים-שלוש הקרובות יש לי סיכוי סביר לארגן עוד טיול לטירול - בהחלט הייתי מעדיפה ב-12 יום לפצל את הטיול כדי לא לוותר עליה. מהתיאורים כאן בפורום (ובכלל) היא מהממת ביופיה.

מה שבטוח, אם תחליטו להשאר רק בזלצבורגלנד, הייתי ממליצה לפצל את הלינות כך שאחת תהיה קרובה יותר לאיזור זלצבורג או האגמים והשנייה לאיזור קפרון כדי לקצר נסיעות ולגוון.

עוד אופציה שלא העלית - וינה. זו עיר נפלאה, ואם כבר טסים דרכה, הייתי מקדישה לה יומיים-שלושה (אם הייתי מחליטה להשאיר את טירול לפעם הבאה).   

• sharoncc
              sharoncc נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

לא ציינת הרכב מטיילים האם אתם זוג משפחה עם ילדים וכד. בכל אופן אם אתם נוחתים וממריאים מוינה ויש לכם 12 ימים הייתי בהחלט מקצה 2-3 ימים לוינה עצמה בסוף הטיול . וינה עיר מקסימה וכיף להסתובב בה ויש מה לראות. לא חושב שב12 יום יש מקום לפצל את הטיול ולהרחיק לטירול במיוחד אם החזרה היא מוינה ולא מינכן. צריך לקחת בחשבון שיתכנו מספר ימים גשומים שישבשו קצת את התוכניות לכן המלצתי היא יותר על וינה+ זלצבורגלנד. מפורסמים הרבה בלוגים על טיולי משפחות בזלצבורג שאפשר למלא ספר שלם. תיקחי משם את האטרקציות שמענינות אותכם ומתאימים לגילאי המטיילים ויכול לצאת לכם אחלה מסלול.

• kerengo1

זלצבורגלנד בקיץ הבא

בוקר טוב,

תודה רבה על התגובות ותודה ליונה קשת על המייל 

אנחנו זוג + 2 בן 12 ובת 7 (יהיו בקיץ) 12 ימי הנטו הם מעבר ליומיים בוינה כך שלא לדאוג גם לה נשאר מקום. גשם לא בשליטתנו נקווה לטוב כמו בשאר טיולינו.

בגדול מאוד מעדיפים כוכב אחד גם אם כרוך בחלק מהימים בנסיעות מעט יותר ארוכות אין לאף אחד מאיתנו בעייה. יש אפשרות לנצל גם מעט מטירול בצורה כזו?

ועכשיו אם יש עוד תובנות נשמח

שבוע טוב,

קרן

• ברנדי
                  ברנדי נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

כוכב אחד ל-12 יום נשמע לי המון. לי אישית היה נמאס ללון זמן כה רב במקום אחד ומעבר לינה זה סוג של גיוון בנוף האנושי והפיזי. סיבה נוספת היא שהרבה נסיעות יחזרו על עצמן והנהיגה בכבישים שם די איטית. אם עדיין לא הזמנתם טיסות אני שואלת מדוע לא לקחת טיסות למיקום קרוב יותר. או לחילופין לשלב גם עם אזור האגמים המקסים שלעצמו. כך תוכלו לקחת לינה אחת שיותר נושקת לטירול ואחת שיותר קרובה לזלצבורג. 

• רבקה.ק.
                    רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

אם אתם מעדיפים לינה אחת, אז קצת מטירול המזרחית בהחלט אפשרית - אבל בהחלט הייתי בוחרת לינה שתהיה באמצע הדרך לכל האתרים שאתם רוצים לבקר.

ותובנה אחרת - ל א חייבים להספיק גם אם קמים מוקדם בבוקר! השלווה האוסטרית היא חלק מאוד חשוב בעיניי בטיול הזה, ואין כל רע לקום בבוקר ולטייל באיזה שביל ליד המגורים לפני ארוחת בוקר. תחשבו על זה...

בטיול שלנו, תרדו עד ליום השבעה עשר - זו הצעה לטיול בדרך חזרה לוינה, לדעתי אפשר לעצור בשמורה ללילה אחד.

תיהנו

רבקה

• kohai
                      kohai נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

שלחי לי הודעה ואשלח לך את חוברת זלצבורגלנד שלי

[email protected]

קובי

• shani ben ari
                        shani ben ari נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

גם אנחנו מתכננים זלצבורגלנד ל 12 יום בקיץ הבא. פלוס שלושה ימים בוינה.

אבל למדנו על עצמנו מטיולים קודמים שנכון לנו לטייל ברוגע. לכל משפחה קצב שנכון לה.

לנו נכון לתכנן שני כוכבים ובחרנו לעשות אחד באזור האגמים (מאפשר גם להגיע למספר אטרקציות נחמדות מצפון לזלצבורג). 

תכנון נעים  🙂

• sharoncc
                          sharoncc נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

אם הטיסות טרם הוזמנו הייתי ממליץ לכם לשקול נחיתה בוינה כמו שתיכננתם וחזרה ממינכן כך תוכלו לשלב ב12 ימים נטו קצת מטירול . זה יעלה לכם אולי קצת יותר בגלל החזרת הרכב ממקום אחר אבל יקל עליכם על תכנון מסלול שיכלול גם קצת מטירול.2 לינות כוכב מומלצות אחת באיזור פלכאו או וורפן לאיזור זלצבורג ובטירול אפשר בעמק אוטס או בסיפלד. חלוקת ימים תנוע בין 7-8 ימים לאיזור זלצבורג ו4-5 ימים לטירול.

טיילנו באוסטריה במסגרת ימים דומה והיה מקסים.

• kerengo1

זלצבורגלנד בקיץ הבא

תודה לכולם על העזרה איזה כיף!!! הטיסות מתוכננות לוינה בגלל אילוצי ימים ותתפלאו גם מחירים מסתבר שיש כבר מחירים גם בלופטהנזה וגם באוסטריאן לקיץ הבא! ביום פיספסנו את האופציה שהיתה לנו טובה למינכן והמחירים עלו אז שוקלים את אופציית וינה כנראה נכריע לכאן או לכאן ביום יומיים הקרובים. אנחנו לא יוצאים למסע כומתה רק מורגלים גם מהארץ לטיולים ארוכים וכך גם בד"כ בחו"ל כמובן שלא מספיקים הכל ובעיקר מכייפים ונהנים ואיפה שנחמד נשארים עוד.

על פניו נראה לי שנעדיף בכל זאת רק כוכב אחד פחות התרוצצויות ואריזות. איזה איזור הכי מומלץ אם רוצים את זלצבורגלנד וטעימה מהטירול מבחינת לינה? יש המלצות?

שוב תודה לכולם!

קרן

• skinamon1
                              skinamon1 נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

הי,

אופציה נוספת שמאוד קרובה לזלצבורג וניתן לשלב לינה.

היא לינה באיזור Schladming Dachstein

לאיזור יש כרטיס אטרקציות נהדר שניתן חינם במקומות לינה מסויימים

רצ"ב לינק

http://www.sommercard.info/en

יש שם אטרקציות שוות וכניסה לרכבלים מעולים.

שווה לבדוק ולשלב שתי לינות.

ובלי קשר, אנחנו כבר ביקרנו פעמיים בזלצבורג ולא ראינו את כל מה שיש לה להציע.

סוזי

• קרן_3400936
                                קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

אנחנו שהינו 12 לילות בזלצבורגלנד 1 בסטייר ו2 בוינה. לדעתי יש הרבה מה לראות ואין טעם לפצל לטירול. אמנם לא צרפתי את סיפור הטיול (מקווה שבקרוב) אבל כתבתי גם את המסלול המתוכנן וגם תיאור קצר שחזרנו. גם אנחנו בעלי הספק גבוה. יש הרבה מה לעשות במיוחד עם רוצים להיות בפסטיבלים ומקדישים שליש מהיום או רבע לפארק מים

• קרן_3400936
                                  קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

אנחנו לנו באלפנדרוף ( כפר ליד סנט גוהן אם פונגאו) לדעתי מתאים יותר לכוכב מאשר פלאכו

• kerengo1

זלצבורגלנד בקיץ הבא

שוב תודה רבה לכולם. מסתמן אכן כוכב אחד ל12 לילות עם הצצה קלה לאיזורים הקרובים ומה שיישאר יחכה לנו לפעם הבאה... ומי שבמקרה יודע מה המשמעות מבחינת השכרת רכב אם משכירים בוינה ומחזירים במינכן האם ניתן להשכיר בצורה זו גם רכבים אוטומטיים?מה גובה הקנס?

ותודה ושנת לימודים פורייה ומוצלחת לכל התלמידים.

קרן

• kerengo1

זלצבורגלנד בקיץ הבא

תודה לכולם על העזרה. לקחתי את ההצעה של SHAONCC  ואכן הזמנתי טיסה הלוך לוינה וחזור למינכן כך שבכיוון אחד הנסיעות תיהינה קצרות יותר. והמחיר לא יקר יותר מכיוון שבאופן מפתיע הלוך לוינה וחזור ממינכן זול יותר מאשר הלוך חזור לוינה ועוד יותר מאשר מינכן הלוך חזור. לגבי ההחזר יש קנס בסה"כ של 100 אירו + מס כך שזה לא משמעותי 

עכשיו צריך לחפש לינה.

המלצות ייתקבלו בברכה!!!

קרן

• ?
                                        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

זלצבורגלנד בקיץ הבא

מכיוון שהחלטתם ללון במקום אחד, ולשהות 12 יום בזלצבורגלנד, אני חושבת שהצימר בו היינו, ושממנו הפקנו הנאה מרובה ב-9 ימי שהותנו בו, עשוי מאוד להתאים לכם:

http://www.kohlmaisgut.at/

אפרט את הסיבות:

הצימר נמצא בעיירה פלכאו, הנוחה מאוד לטיולי כוכב בזלצבורגלנד. יש הטוענים כי עיירה הממוקמת צפונית ממנה עדיפה מבחינת מיקום הכוכב, אבל פלכאו היא עיירה עתירת אטרקציות (מגלשות הרים, זורבינג, פארק חבלים, קרטינגים, רכיבה על סוסים ועוד) ואירועים (מסיבות רחוב מקסימות בקיץ, קונצרטים בחוץ בחינם, תהלוכות צבאיות מצחיקות ועוד), מה שלדעתי מהווה יתרון משמעותי אפילו יותר בשהייה ארוכה בה.

בצימר דירות מרווחות, נוחות ונעימות עד מאוד. יש בחוץ חצר עם טרמופלינה ושולחן פינג פונג, וליד חווה עם פרות חולבות וסוסי פוני שיוצאים החוצה להנאת האורחים כל יום אחה"צ, אנחנו זכינו גם לטיול רכיבה לילדים בחינם. בנוסף, עומדים לרשות האורחים אופני הרים ללא תשלום - כיף אמיתי! ביולי מחשיך רק ב-21:00 באוסטריה, וממש נעים לצאת לרכיבה קלה ולא מחייבת לעת ערב (או בוקר..)

בעלת הבית נחמדה ועוזרת בנועם סבר במה שצריך. יש כמובן שירות לחמניות-בוקר (זה פק"ל בכל הצימרים, נראה לי).

המחיר לא יקר (אנחנו שילמנו 72 יורו ללילה לדירה גדולה עם שני חדרי שינה, 2 מקלחות, 2 שירותים, ל-5 אנשים. גם אופן התשלום ידידותי: משלמים הכל רק בסוף השהייה, במזומן (יש הרבה מקומות שדורשים מקדמה בהעברה בנקאית עתירת-עמלות).

אם תבחרו בצימר זה, בקשו את דירה מס' 1 - זה דירת הקרקע בה אנחנו היינו, שלה יציאה ישירה לדשא הגדול עם הטרמפולינה ושולחן הפינג פונג, הנגישות הזו ממש נוחה לילדים ומרגיעה להורים. בתכל'ס כאילו היתה לנו חצר פרטית...

עוד טיפ: אנחנו בחרנו "לשבור" את הטיול ביום של מנוחה ורגיעה בפלכאו. אני ממליצה לך לקרוא את הפירוט בסיכום הטיול שפרסמתי כאן לפני חודש בדיוק, ותראי למה כל-כך כיף בפלכאו...

• kerengo1

זלצבורגלנד בקיץ הבא

תודה! המקום ייבדק אעדכן לכשנזמין

• 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון