האם יש המלצה על מלון מחוץ לעיר בוסטון
-
שלום
המלונות בבוסטון ממש יקרים!! והחניה בעיר בעייתית
לכן החלטנו ללון מחוץ לעיר, יש לכם המלצה על מלון עם חנייה לרכב ובקרבת תחבורה נוחה לעיר??
תודה
-
האם יש המלצה על מלון מחוץ לעיר בוסטוןגם אני נתקלתי בבעיה הזו ובסופו של דבר הזמנתי מהאתר hotwire.com.
אפשר למצוא שם מלונות בקיימרידג׳ במחירים מאוד זולים יחסית למחירים הרגילים. אני הזמנתי משם את מלון holiday inn express east cambridge שכולל חניה חינם ומרוחק 5 דקות הליכה מתחנת רכבת תחתית ב150 דולר ( לפני מיסים)
-
האם יש המלצה על מלון מחוץ לעיר בוסטוןהמחירים בבוסטון ובקיימברידג' באמת מאוד גבוהים.
אנחנו ישננו ב woburn שזה פרוור של בוסטון, בערך 15 דקות נסיעה ממרכז בוסטון. היינו במלון marriott woburn/burlington שיש שם חניה חופשית. בהתחלה תכננו לנסוע לבוסטון בתחבורה ציבורית, אבל ראינו שעדיף ויותר נוח לנסוע עם רכב ואין בעיה של חניה בתשלום בבוסטון ובקיימברידג'. במרכז בוסטון יש את החניון של הבוסטון קומון שהוא לא יקר ומשם ניתן ללכת ברגל, או לנסוע ברכבת התחתית לאיפה שרוצים. וגם בקיימברידג' לא היתה בעיה.
-
האם יש המלצה על מלון מחוץ לעיר בוסטוןשלום רב,
אני יכול להמליץ על המלון הזה:
Courtyard Boston Woburn/Boston North
אינני יודע בקשר לתחבורה ציבורית כי השתמשנו ברכב.
יש שם חנייה חינם.
-
האם יש המלצה על מלון מחוץ לעיר בוסטוןאנחנו חזרנו השבוע מresidence inn by marriot ב- woburn.שלמנו לסוויטה 149 דולר כולל ארוחת בוקר. המלון נמצא כ20 דקות נסיעה ממרכז העיר והוא נחמד מאד .חנינו בחנייה ציבורית שעלתה כ-18 דולר ליום שלם (בסופ״ש)
-
האם יש המלצה על מלון מחוץ לעיר בוסטוןמבדיקות שערכתי, מצאתי שהאיזור הזול יותר בעוטף בוסטון ללינה הוא הצפון, בואך הגבול עם ניו המפשייר (אבל לא על החוף, אלא יותר מערבה).
לנתי במקומות כמו Andover ו- Tewksburry (לא בטוח באיות) ובמקומות אחרים ליד כביש I-495 או אפילו 128. זמן הנסיעה לעיר היה כחצי שעה עד שעה.
מלון שנהניתי ממנו היה ה- Residence Inn ב- Tewksburry.