טיול בסין באוקטובר
-
שלום, אני מתכננת טיול בן חודש לסין, לפי התכנון יוצא כי אהיה בזמן יום העצמאות בין ה1-3לאוקטובר באזור ליז׳יאנג. הבנתי כי ישנו עומס גדול מאוד של תיירות פנים בימים אלו השאלה עד כמה זה עמוס והאם תהיה אפשרות לצאת לערוץ דילוג הנמר בזמן החג או שכדאי לחכות שהחג יחלוף? הבנתי שישנם שינויים בתחבורה הציבורית בימים אלו, אשמח לתשובה והמלצות נוספות
-
טיול בסין באוקטוברגם ליג'יאנג וגם הטרק יהיו מלאים במטיילים. מעבר לעומס הרב, אני בספק רב אם תמצאי מקום לישון. מומלץ לוותר על שניהם.
-
טיול בסין באוקטוברהאפשרות היחידה שאני חושב עליה היא לטייל באזורים הכפריים והנידחים באזור ליג'יאנג, ולישון שאזורים המרוחקים. כתבתי על טיפ על תיירות אקולוגית שעושה את זה.
אחרת, כמו שבסאם כתב, נראה לי שכדאי לשכוח מליג'יאנג בזמן הזה - זה יהיה סיוט!
-
טיול בסין באוקטוברהייתי בימים הראשונים של אוקטובר לפני שנתיים באזור yubeng וגם באזור daocheng-yading.
בשניהם היה מלא, אך סביר (הרבה פחות אנשים מאשר בג'יאוזאיגו ביום שהוא לא חג).
זה גם "יחסית" לא רחוק מליג'יאנג.
כדאי לשקול. מקומות יפים מאוד ומעניינים מאוד.
-
טיול בסין באוקטוברשתי האטרקציות יהיו עמוסות המרגיל במטיילים,הייתי ממליץ בחום לנסות לשריין מקומות לינה כמה שיותר מראש לזמן הזה.
לגבי התחבורה אין שינויים ההפך התחבורה מתוגברת יותר בימי החג בשל הביקוש הרב,כי מאות מליוני סינים יוצאים לטייל במדינתם,ומשתמשים בתחבורה הציבורית.
-
עוד מקומות שאפשר לשקולYUBENG היא כאמור בהחלט אופציה יותר טובה מליג'יאנג לתקופה זו של השנה
הכפר NUODENG לא רחוק מדאלי
האיזור של BINGZHONGLUO בעמק ה NU JIANG
גם המקומות הללו יהיו עמוסים במטיילים וכדאי לשריין מקום לינה מראש. אבל הם כולם עדיפים בהרבה מליג'יאנג (ואם לומר את האמת, גם הרבה יותר מעניינים בזכות עצמם)