בואנוס איירס ב 10 ימים
-
היי. באמצע אוקטובר אני טסה לביקור משפחתי בבואנוס איירס. היות והברקים יהיו לי פנויים יותר אשמח למסלול שיכיל מסלולים כאשר סופי השבוע (לפחות שישי שבת) יהיו תפוסים. בנוסף הייתי רוצה לדעת על שווקים אותנטיים בעיר וקניות בעיר. מה מצב הקניות כיום בבואנוס? יקר, זול. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
בואנוס איירס ב 10 ימים -
בואנוס איירס ב 10 ימיםאנחנו זוג בני 65 מתכוננים לטוס ל BUENOS AIRES בחודש פברואר. היכן כדאי ללון ומהם האיזורים המרכזיים בעיר? תודה
-
בואנוס איירס ב 10 ימיםיש מלא מקומות לטיולי יום.
- גני הפלרמו.. כדאי להקדיש יותר מיום אחד
- סיור התאטרון קולון (אין הדרכה בעברית אבל עם ספרדית בסיסית מאד זה משתלם, כי זה בעיקר לראות..)
- יש אוטובוס לתיירים עם אוזניות, החברה שמפעילה טוענת שהם לא מתחייבים לעברית אבל אני מצאתי.. צריך לזפזפ בין התחנות.. האוטובוס עובר במקומות המרכזיים, תקנו כרטיס ליומיים או שלושה וכל פעם עלו בנקודה אחרת.. שווה רדת בשכונת 'לה בוקה', יש מלא מה לראוות,
תהנו!!
-
בואנוס איירס ב 10 ימיםאחותי לא יותר פשוט לשאול את המשפחה שלך ? הם אמורים לדעת יותר טוב.
אתר אטרקטיבי ומקברי הוא בית הקברות בשכונת ריקולטה עם אחוזת הקבר של משפחת פרון.
-
בואנוס איירס ב 10 ימיםתודה. ידוע לך שם של האוטובוס? דבר נוסף, האם ידוע לך על טיול מאורגן ליום יומיים לסלטה, טוקומאן, חוחווי?
-
קצת שאפתני, לא?טוקומן, הקרובה מבין הערים שציינת, מרוחקת כ-1200 קילומטרים מהבירה הפדרלית. ביום או יומיים, גם אם תטוסו לשם ובחזרה וגם אם הכול יהיה מאורגן לחלוטין, לא נראה לי שתספיקו יותר מדי.
-
קצת שאפתני, לא?ניסיתי. תודה