ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יוסמיטי

פורום צפון אמריקה
    2
    3
    1554
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tsilab
      tsilab נערך לאחרונה על ידי

מתכוונים לעזוב את LA ביום ראשון לכיוון יוסמיטי. צריכים להיות ב-San Francisco כבר ביום חמישי בצהרים. אשמח לטיפים לאיך לארגן את הטיולים  - אנו רוצים בעיקר טבע, מסלולים לא מידי קשים ולמצות את כל הנופים המיוחדים בפארק. כמו כן היכן כדאי ללון? (אנו שומרי כשרות כך שבכל מקרה נביא אוכל איתנו). האם כדאי לעצור בדרך בפארקים נוספים כגון ה-Sequoya national park  או ב-death valley?

אגב, השבוע השני של הטיול מוקדש ל-SF וכל קו החוף בחזרה ל-LA.

תודה מראש!

צילה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

יוסמיטי

לא חושב שכדאי להכניס את סקויה וקינגס קניון במסלול של 4.5 ימים. על עמק המוות הייתי מוותר בכל מקרה, אני אישית לא ממש התלהבתי. אני הייתי משקיע את כל הזמן שיש ליוסמיטי. אפשר לחלק את הימים כך:

יום ראשון: יציאה לקראת צהריים מלוס אנג'לס ליוסמיטי, הגעה בערב ולינה ב Oakhurst.

יום שני: מריפוסה גרוב וגליישר פוינט, לינה בעמק יוסמיטי או חזרה ל Oakhurst

יום שלישי: עמק יוסמיטי, נסיעה לקראת ערב לאיזור TIOGA PASS ללינה ב Lee Vining / Mammoth Lakes

יום רביעי: טיולים באיזור Tioga Pass, לקראת אחה"צ נסיעה ל Hetch Hetchy Valley למסלול קצר אם נשאר זמן, לינה ב Groveland או אם נשאר כח לנהוג, אפשר לצמצם מרחקים מסן פרנסיסקו ולישון ב Manteca/Oakdale

יום חמישי: המשך נסיעה לסן פרנסיסקו, הגעה בצהריים

בשביל המלצות למסלולים המתאימים לכם בעמק יוסמיטי ובאיזור טיוגה, כדאי להיכנס למרכז המידע ולהתייעץ עם הריינג'רים.

• tsilab
          tsilab נערך לאחרונה על ידי

יוסמיטי

ממש תודה! נתת לי את המסגרת כעת נשאר רק לסגור לינות ומסלולים מדוייקים.

אעדכן כאן כשנשוב בעז"ה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון