ויזה לסין
-
שלומות
כן... אני יודעת שהיו פה הרבה שירשורים לגבי ויזה לסין אבל לא מצאתי שירשור שנותן לי את הפרטים הבסיסיים... אז אם לא קשה, תזכירו בבקשה מה צריך כדי להוציא ויזה? יש לי הזמנה רק למלונות הראשונים יש מצב שיתעקשו על כל המסלול?
תודות וברכות
-
ויזה לסיןכשהוצאתי ביקשו ממני רק כרטיסי טיסה שמוכיחים שאני גם נכנסת וגם יוצאת מסין
הסתכלו על מסלול הטיול לפי תאריכים (רשמתי משהו מאוד לקוני: בייג'ין ושנגחאי בלבד, כי לא ידעתי עדיין מה המסלול המדויק)כלל לא ביקשו הזמנות של מלונות.
יושבת שם בחורה סינית דוברת עברית שעוברת על הטפסים טרם מגישים אותם בדלפק, ומאשרת שהיא עברה עליהם. בדלפק עצמו כבר לא בדקו אותם.
מכיוון שמילאתי הכל בבית כמו שצריך ביליתי בשגרירות מספר דקות בלבד.
איסוף הדרכונים יכול להתבצע על ידי כל אחד, ולא מגיש הבקשה בלבד.
-
ויזה לסיןאם אין לך כרטיס כניסה ויציאה מסין הם מבקשים הזמנה למלונות לכל המסלול. גם אם היציאה שלך מסין יבשתית (ללא כרטיס חזרה) ואת חוזרת דרך יעד אחר הם מבקשים הזמנה למלונות . זה מה שביקשו ממני (באתי רק עם כרטיס הלוך ואמרתי להם שאני יוצא מסין יבשתית לקירגיסטאן ומשם הביתה והם עדיין התעקשו לקבל הזמנה למלונות שאשהה בהם בסוף המסלול)
אם יש לך כרטיס טיסה הלוך ושוב לא תהיה לך בעיה אבל עדיין הם בודקים טוב את המסלול והתאריכים ויכולים לשאול אותך על זה.
ממליץ לך למלא את הטופס כמו שצריך כולל מסלול ותאריכים הגיוניים ולהגיש.
אני בזבזתי יומיים בשגרירות בגלל זה.
-
ויזה לסיןתודה לכם...
אנחנו אכן לא יוצאים בטיסה אלא ממשיכים לויטנאם אחרי חודש וחצי. יש לי הזמנות ל10 ימים ראשונים מקווה שלא יעשו עניין...
-
ויזה לסיןהדרישות משתנות שם בקצב מהיר ולפעמים תלוי בפקיד או בפקידה שמקבלים את הטופס.
על כרטיס כניסה ויציאה מסין לרוב מתעקשים,מלונות תלוי בתקופות פעם אחרונה סנעתי ב2011 לא ביקשו מלונות אבל בשדה התעופה ביקשו כתובת של ההוסטל הראשון אליו נסעתי בנאנג'ינג