ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום תאילנד למשפחה

פורום תאילנד
    3
    9
    3520
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • akremer
      akremer נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם וכמובן לרוזן המסתמן כאוטוריטה רצינית... זוג עם ילד בן 9 ותינוקת שתהיה בדצמבר בת שנה 5 חודשים...מתלבטים מאוד מאוד לאן לטוס בדרום: קראבי שם מסתמן שיהיו גם טיולים מדהימים )למרות שאני טרם סגןרהעל התינוקת בלונגטייל...) קופנגן שנראה שמשפחות סביבנו התחילו לטוס לשם או קוסמאוי שם היינו כבר פעמיים ( פעם אחת עם הגדול שהיה בן 2 ולבד). אנחנו מחפשים מלון שיהיה מפנק עם חוף כיפי אבקתי לחא גלים גדולים מדי עם פעילויות מסביב כלומר לא מבודד מדי..צלילה שנוקלים וכדומה..עם חנויות ומסעדות מסביב ומקום לקנות דברים לתינוקת שלא יהיה רחוק מדי..ממש לא משהו עמוס ורועש כמו צוואנג בקוסמאוי..עם אופציות לטיולים מסביב לא מאתגרים מדי.י השאלות: 1. הבנתי שבחוף המרכזי בקראבי בכלל לא כיפי אלא גרגירי ואין מלונות טובים על החוף שקרובים לפעילות. אז שווה לוותר? מלוהות מבןדדים יותר מדי ללא משפחות או פעילויות או כאלה שמגיעים בסירה..לא ממש מתאימים לנו. 2. קופנגן: אמצע עד סוף דצמבר זו עונה טובה לנסוע לשם? גשמים שפל וכאלה? ולאן? לחוף הצפון מזרחי או הצפון מערבי? 3. קוסמוי: איך החוף עצמו בבו פוט? אבקתי וכיפי או לא ממש? ואילו מלונות ברמה גסוהה אינם קרובים למזח אלא לכפר הדייגים שהבנתי שזה המיקום הטוב יותר? 4. יש חוף אחר שלא שמעתי עליו שיכול להתאים לנו? אין לי בעיה לעשות מעבר אחד, כמו להתחיל בקוסמאוי ואז לעבור לקופנגן.. 5. שווה לחשוב על הווה הין או קאו לאק? מישהו היה וחושב שמתאים לנו? אסל גם לא בא לי להיות רק שם שבועיים...מצטערת כל האורך..חייבים להתחיל לסגור לאור העובדה שמדובר ב הא עונה..תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הרוזן מקוסמוי
        הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

דרום תאילנד למשפחה

לא הייתי ממליץ להגיע לאיים המזרחיים בדצמבר , בתקופה זו סובלת קוסמוי וגם קופאנגאן ממונסונים שעלולים לגרום למזג אויר לא סימפטי הכולל גשמים עזים , שטפונות , רוחות עזות , ים גלי מאוד וקרוב לוודאי חופים שרחוקים מלהיות אבקתיים ומים צלולים . 

כן הייתי מציע לשקול את הצד המערבי יותר כגון קופיפי / קראבי / פוקט 

עם דגש יותר על קראבי 

לא צריכה להיות בעיה לתינוק בשייט עם לונג טייל בתנאי שמדובר רק על מעברים קצרים כמו מחוף או נאנג לחוף ריילי או פראנאנג . 

לגבי מלון מפנק בקראבי 

הייתי ממליץ לבחור בין סנטרה גראנד 

או סופיטל או פולאיי לאיי ביי 

הם מלונות מפנקים מאוד אבל לא נמצאים באו נאנג או בריילי או בפרא נאנג אלא בחופים אחרים בקראבי שהם לא פחות יפים . 

לכל המלונות שציינתי יש חוף פרטי צמוד למלון 

במלון סופיטל יש הרבה פעילות לילדים קטנים וגדולים 

ממליץ לך לקרוא על המלון בכתבה בקוביות בצד שמאל תחת הכותרת 

משלחת עיתונאים יוני 2014 

• akremer

דרום תאילנד למשפחה

המון תודה על העזרה ותשומת הלב שהוקדשה לקרוא את הודעתי הארוכה. רק, כמובן, מספר השלמות: האם יש מה לעשות מחוץ למלונות שציינת במרחק הליכה? כלומר יש מסעדות מסביב או שחייבים לנסוע /לשוט למרכז כלשהו? אני משערת אאוהאנג.. האם קאו לאק או הווה הין זה משהו ששווה לשקול? יש לך מלון מומלץ בשבילנו בקופיפי, כמו שתיארתי: חוף אבקתי מים צלולים ורחוב לצאת אליו להסתובב...חשוב גם שיהיו חנויות סופרים כאלה ובתי מרקחת לקנות דברים לתינוקת במרחק הליכה(מניסיון..לא משנה כמה טובים אורזים..תמיד מבקרים בבית המרקחת או בסופר). תודה!

• הרוזן מקוסמוי

דרום תאילנד למשפחה

קאו לאק והורה הין הן עיירות קייט ונופש

הן לא איים . 

הואה הין נמצאת כ 3 שעות נסיעה דרומית לבנגקוק 

וקאו לאק נמצאת כשעה ורבע נסיעה מפוקט . 

הן מקומות מקסימים לביקור ויש בהן הרבה מקומות ואטרקציות לביקור 

את בהחלט יכולה לקחת אותן בחשבון רק תזכרי לא לנסות להתפרס על יותר מידי מקומות ולא לנסות לתפוס מרובה כי זה יעלה לך בהרבה נסיעות ומעברים שלא כדאי לנדידה עם תינוק . 

לרוב מלונות הפאר והמלונות המפנקים יהיו בחופים שהן טיפה מרוחקים מהמרכז כך שבקראבי לדוגמא תצטרכי לנסוע כ 15-20 דקות לאו נאנג וקצת יותר לעיר קראבי עצמה כדי לעשות קניות לצרכיך ולצרכי התינוק 

אבל זה לא אמור להרתיע . 

עדיין הנסיעה תהיה יבשתית ולא בשייט 

אני ממליץ לך להשכיר רכב כדי להיות ניידת ובמידה ותרצי לשלב את קראבי עם קאו לאק אז יהיה נוח יותר לביצוע עם רכב צמוד 

בדרך תוכלי גם לשלב יומיים בשמורת קאו סוק המדהימה . 

בקופיפי יש מספר מלונות יוקרתיים 

השאלה מה סדר גודל התקציב 

ורק לידיעה שהן לא נמצאים בקרבת המרכז . 

• akremer

דרום תאילנד למשפחה

טוב, אז נראה לי שהתחלנו להתגבש.

נעשה ככל הנראה מעבר אחד. כלומר: כמה ימים בקראבי וכמה ימים במקום אחר: קופיפי או קאו לאק/הווה הין.

מה אומר?

העדיפות מבחינת לינה היא למלון בוטיקי קטן נעים עם שירות מעולה (ולא ריזורטים ענקיים)  עם וילות/בונגלו ועדיפות לבונגלו על החוף שנוכל לשים את הקטנטונת לישון ולבלות ליד בחוף ולא להיות תקועים בחדר...

כן חשוב לי לא להיות עם התינוקת יותר מדי בדרכים/בסירות אלא להתמקד באיזור אחד לו הכל קרוב.

לכן אפשר מלון על החוף באיזור של חנויות ומסעדות במרחק הליכה בקופיפי/קאו לאק ומלון מעט מרוחק מההמולה של האוהאן. לעשות שילוב...

יש לך המלצות ללינה בשבילנו? כי המלונות שתיארת מקודם הינם מדהימים אבל ענקיים וב CENTARA יש 2 בעיות: לא נשארה וילה על החוף (קשה..אני יודעת...
              ) ובוות הדעת מציינים שם שהדרך לשם מאוד מפחידה ובעייתית...

בקיצור: המלצות לינה בקופיפי /קאו/קראבי לאק לפי מה שתיארתי למעלה...לא הכי יקר אבל אין לי בעיה להשקיע על מנת שיהיה ברמה גבוהה.

אהה..שכחתי...המלצה על מלון בשבילנו בבנקוק: שיהיה במיקום טוב (בכל מקרה ניסע במונית עם הקטנה או ברכבת), ושיתנו לנו לעשות במחיק סביר LATE CHECKOUT כי הטיסה חזרה רק בלילה....

והאם באמת לא כדאי להביא את קופנגן וקוסמוי בחשבון?

• 72amalia
                72amalia נערך לאחרונה על ידי

דרום תאילנד למשפחה

אם אתם מתכוונים לעשות טיול של "סתלבט ולא לעשות הרבה" - אז אתם בכיוון הנכון. המקומות שציינת : קראבי וקופיפי הם מקומות מקסימים ומדהימים אבל עם מעט מאוד מה לעשות, במיוחד לילדים. אלו מקומות של בטן גב והתנתקות.....

בד"כ כשהולכים עם ילדים הולכים למקומות שיש קצת יותר מה לעשות עם ילדים......

בבנגקוק - מה התקציב שלכם למלון? אישית אני מאוד ממליצה על הנובוטל פלונצ'יט - מלון טוב, מיקום מעולה ממש 2 צעדים מהרכבת העלית והמחירים שלו מצויינים

• akremer

דרום תאילנד למשפחה

כיוון שאנחנו עם תינוקת בףשתהיה בת שנה וחמש וילד בן 9 הכוונה היא לסתלבט עם גיחות טיולים קצרות..לא הליכות ארוכות או הפלגות ארוכות. מחפשים שנירקול...צלילה..מקדשים. טיולים בקטנה. אהל חשוב לנו לא להתקע במלון מבודד. היינו עם הבן כשהיה בן שנתיים בקוסמוי והימעם היו ימי בריכה ין ואחר הצהריים יצאנו לרחוב לחנויות וחארוחת ערב...וכמובן טיילנו שם קצת. זוהי הכוונה.

• הרוזן מקוסמוי

דרום תאילנד למשפחה

עמליה לגבי קראבי יש המון מה לעשות 

צריך פשוט להכיר את קראבי טוב כדי לדעת שיש בה יותר מה לעשות מהמון מקומות אחרים . 

כולל כמובן משפחות עם ילדים . 

לגבי בילויים זה נכון שאין בה את מה שפוקט / קוסמוי / קופאנגאן מציעות . 

אבל במקרה הזה הם לא מחפשים בילויים בלילות . 

• akremer

דרום תאילנד למשפחה

מכובדיי,

זה נורא פשוט (או לא...)

. אנחנו מחפשים מלון עם בונגלו/וילות על החוף, שיהיה נעים עם מים צלולים, ברמה טובה + (לא ריזורט ענק).שיהיה ליד המלון אפשרות לספורט ימי לילד הגדול שלנו (9) צלילה בקטנה ושנירקול ושיט. בבוקר ים ובריכה ואחרצ, לאחר השינה של הקטנה ולאחר המסג' שלי הכוונה היא לצאת להסתובב לארוחת ערב ברחוב עם חנויות, שוק, ומסעדות מסוגים שונים לשם אין לי בעיה לנגוע נסיעה קצרה. אני משערת שלטייל פילים, מקדשים וכאלה אפשר יהיה בכל מקום.

משהו בקיצור כמו בקופנגן וקוסמוי, אך הבנתי מהרוזן שאמצע דצמבר זו ממש לא עונה מומלצת.

יש לנו שבועיים. אין לי בעיה לעבור מיקום (באותו הצד כמובן) פעם אחת בדרום ולא יותר. לסיים את הטיול ב 3 ימים בבנקוק.

1. האם קאו לאק יכול להתאים? לשלב אותו עם מלון באזור קראבי

2. האם ברחוב בחוף המרכזי בקראבי (האו האנג נראה לי אומרים...) נעים להסתובב אחרצ לחפש מקום לארוחת ערב מוקדמת, מסעדות על החוף, להסתובב בחנויות וכאלה? כמו צוואנג או לאמי בקוסמאוי?

3. האם אמצע דצמבר באמת עונה ממש לא טובה לקופנגן וקוסמאוי? כי נראה ששילוב של השניים הוא מצויין בשבילנו

המון תודה!!

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון