כדאי לבקר בפאי ?
-
היי
הייתי המון פעמים בתאילנד ורק פעם אחת בצפון איזור צ'יאנג מאי בעיקרון לא כל כך
אהבתי את צ'יאנג מאי ואני מעדיף את המרכז והאיים בדרום , אבל קיבלתי המלצות
חמות על העיירה פאי שהיא ציורית ומקסימה ושיש המון מה לעשות בסביבה .
האם זה נכון ? האם כדאי לעשות גיחה של כמה ימים ? מה יש לעשות שם ? איפה ללון
ומה המחירים ?
תודה .
-
כדאי לבקר בפאי ?זה מסוג השאלות שהתשובה עליהן היא: "אם לא תנסה לא תדע"

ולמה ? כי עכשיו יענה לך מישהו שהיה בפאי לפני 4 שנים והשתעמם שם למוות - וירשום לך שלא כדאי. אז לא תסע ? ואז יענה מישהו אחר שדווקא נהנה מאוד וירשום לך שאתה חייב להיות שם לפחות שבועיים - אז על סמך זה כן תסע לביקור שם?
לכל אחד דעה סוביקטיבית משלו לגבי משהו מסוים, איש איש והדברים שהוא אוהב ולא אוהב. אתה למשל לא אוהב את צ'אנג מאי - אז מי שישוחח איתך סתם על הא ודא בקשר לתאילנד עלול לקבל את הרושם שלך על צ'אנג מאי (שכנראה לא יהיה מלהיב במיוחד) ועלול על פי זה להמנע גם כן מביקור בצ'אנג מאי, אך מאוד יכול להיות שאילולא היה מקשיב לך וכן היה מגיע לצ'אנג מאי דווקא נוכח היה לדעת שהמקום הזה תפור עליו - בול....פאי עירה כפרית מקסימה בהרים בצפון תאילנד. רחובות קטנים עם בתי עץ, המון המון תרמילאים ואוירה של פסטיבל בהודו, המון טבע מסביב כמו מפלים ומעינות חמים, מסעדות תאילנדיות חמודות, הרבה בני שבטים שמסתובבים בעירה ומוסיפים צבע ועניין. מי שמתנייד על אופנוע יכול בהחלט להעביר שם גם שבוע. פאי לא מתאימה למי שמחפש את האקשן וחיי הלילה של פוקט כי את זה אין בפאי.
אני במקומך פשוט מגגל (מלשון עושה חיפוש בגוגל) ורואה כמה סירטונים ביוטיוב על מנת לקלוט את האוירה הכללית, ואז פשוט קופץ לבדוק את העניין, מה כבר תפסיד ? 3-4 ימים מהחיים ?
-
כדאי לבקר בפאי ?היי זיקו
באמת חשבתי על גיחה של 3-4 לילות לא יותר ואז לרדת לדרום לאיים , זה מספיק זמן לדעתך בשביל למצות את האיזור ?
-
כדאי לבקר בפאי ?אני מסכים עם זיקו-פאי היא בדיוק כמו שמדברים עליה....

לפתוח את היום במעיינות החמים הטבעיים....שמוציאים אותך מהלילה....
לקחת את הקטנוע ולטייל בתוך גלוייה....
או לעצור בדרך למה הונג סון.....
-
כדאי לבקר בפאי ?מחזק את קודמיי שווה לתת 3 לילות לפאי כדי לחוות את העיירה הנפלאה הזו
-
כדאי לבקר בפאי ?האם כדאי לשלב גם את מה הונג סומג יחד עם פאי באותה הזדמנות ?
-
תגובה לאיציק 69בהחלט איציק מומלץ ורצוי לשלב את מה הונג סון....

דרך אגב מה הונג סון זאת עיירה בתוך מחוז מה הונג סון-שיהיה לך מושג לגביהמרחק מפאי(3-4 שעות נסיעה בנוף הררי ירו
-
יש אוטובוסים ישירים ממה הומג סונג לבנגקוק ?בתכנון לילה בצ'יאנג מאי משם 2-3 לילות בפאי משם למה הונג סונג 2-3 לילות נוספים.
השאלה שלי אם יש אוטובוסים ישירים לבנגקוק ממה הונג סון לבנגקוק ובתדירות סבירה או שאני צריך לחזור לצ'יאנג מאי ?
-
יש אוטובוסים ישירים ממה הומג סונג לבנגקוק ?איציק....
האוטובוס לבנקוק יוצא מצ'אנג מאי....
היה לי הרושם בהתחלה שאתה מתכוון להגיע ברכב מושכר....
אני ממליץ לטייל באזור מה הונג סון(שזה גם מחוז-אזור ענק)-או עם רכב או טיול מאורגן...
טיול נעים....

-
יש אוטובוסים ישירים ממה הומג סונג לבנגקוק ?אוקיי תודה .אם כך נראה שאוותר אני לא מתכוון להישאר בצפון יותר משבוע ולא יהיה זמן למה הונג סון אז אעשה כמה ימים בצ'אנג מאי כמה ימים בפאי וחזרה לבנגקוק .
-
יש אוטובוסים ישירים ממה הומג סונג לבנגקוק ?איציק....
אתה יכול לקחת טיול מאורגן מצ'אנג מאי-לפאי+מה הונג סון-טיול 3 לילות....
זה טיול ג'יפים איכותי ביותר...
-
יש אוטובוסים ישירים ממה הומג סונג לבנגקוק ?גם אפשרות !
תודה על הרעיון .