ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד 3 שבועות לבד..ייעוץ

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    875
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דניאל12
      דניאל12 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני בן 23 מתכנן טיול לתאילנד מאחר ולא מצאתי שותפים מתאימים אני טס לבד בינואר.
      אבל כרגע עוד אין לי מסלול ואני מחפש מספר המלצות כמו: עדיף צפון או דרום ? כמה זמן לתת לשהייה בבנקוק? האם באמת קשה להסתדר מבחינת תשלום על חדר כשאני לבד מאשר עם שותפים?
      וידע כללי איפה אני יכול למצוא ולהנות מטרקים רגליים קצרים כי מצאתי מעט מאוד מידע על זה.
      בכללי אופי הטיול שלי אמור להראות ככה : שבועיים ראשונים של קצת טראקים רגליים ג'יפים והכרה של יערות וכל מה שבסגנון טבע ונופים, שנורקלים, מזון מקומי ושלל פירות ים מסיבות פתוחות כאלו בחוף ורוב ההתנהלות בפחות גוון ערוני יותר טיפה לטעום תרבות טבע נופים ותיירים לא מישראל וכמובן מקומיים.
      ובשבוע האחרון בנקוק בטן גב, שופינג , ים , חיי לילה כולל הבחורות העובדות, יש את מצפה עם החיות התת מימיות בסיאם שאני רוצה לראות, שווקים למינהם ומלונות מפנקים .
      בקיצור אשמח אם תוכלו לתת המלצות לפי ניסיון אישי האם יש דרך לתכנן טיול כזה יחסית מפורט שמות המקומות.האתרים\המלונות\הוסטלים\ח ברות טיסה לטיסות פנימיות וכו' שאוכל לקבוע לינה לימים הראשונים ומשם לזרום.
      תודה דניאל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

פורום תאילנד 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Tali_3130080
          Tali_3130080 נערך לאחרונה על ידי

שלום דניאל,

אתה לא בפורום המתאים. תכנס לפורום תאילנד