תכנון מסלול חודש נפאל
-
היי,
מגיעה לנפאל ל 3.5 שבועות (ככל הנראה 14.9-10.10- כרטיס עוד לא סגור)
מכיוון שמדובר בתכנון של הדקה ה 90, אשמח לעזרה והכוונה שתקל עליי.
המלצה לאיזשהו מסלול שכולל את ה EBC , כמה ימים גם לנוח ולספוג אווירה, ואולי עוד טרק - לא חייב את האגמים - הייתי מעדיפה לראותם כשהם קפואים
. הייתי רוצה להיות בערב חג בבית חבד- אבל לא מחייב - כי ל EBC חשבתי להקדיש 15 יום.
מצד שני עולה לי עוד חשש, כל הישראלים נמצאים בערב חג בבית חבד? אני חוששת לא למצוא שותפים לטרק

המון תודה
אוקסנה
-
תכנון מסלול חודש נפאללפחות מבחינת התאריכים שנתת, קשה לי לראות איך EBC נכנס שם, אם את מתעקשת על ערב חג בקטמנדו. הייתי מוסיף מספר ימים בסוף ואז תוכלי לטייל בלי לחץ זמן, וגם לציין את ערב ראש השנה.
בקשר לשותפים- אמנם פחות (יחסית) ישראלים ניגשים לטרק הזה, אבל תמיד אפשר למצוא כאלה. כמו כן, יש ישראלים שלא דחוף להם לחגוג את ראש השנה בבית חב"ד.
אופצית התחלה פופולרית לטרק היא מלוקלה, שאליה מגיעים בטיסה מקטמנדו, ואז מבחינת חלוקת ימים, הטרק יכול לקחת בסביבות 14 יום (תלוי איזה מסלול הולכים- יכול להיות מעגלי: לוקלה-בייסקמפ-גוקיו-לוקלה)
אופציה נוספת להתחלה היא מג'ירי, שלשם מגיעים באוטובוס מקטמנדו. התחלת הטרק מג'ירי מוסיפה כ7 ימים לטרק, עד שמתחברים למסלול באיזור לוקלה.
אם תרצי להוסיף טרק קצר, תוכלי להוסיף את פון-היל ואת ABC, שאליהם יוצאים מפוקרה (עיירה שנחמד להיות בה גם רק כדי לנוח)
-
תכנון מסלול חודש נפאלהיי אוקסנה
קניתי היום כרטיסים לנפאל, מה 12.9 ועד ל 10.10.
תכננתי לעשות את ה EBC ..צרי איתי קשר במייל [email protected]
-
תכנון מסלול חודש נפאלתודה על התגובה.
על הערב חג אני אוותר- ובכל מקרה מסתמן בינתיים שאעשה את הסובב אנפורנה.
את ה EBC אשמור לביקור הבא