תאילנד 01/2015 :17 יום
-
הי לכולם
אז אחרי התלבטויות הזמנת טיסה (אוזבקיסטן) וביטול... סגרנו טיסות ישירות עם אל על כולל טיסת המשך לקוסומוי (יצא הכי משתלם ונוח) ...
אנחנו בני 40 (נחגוג בתאילנד
) והמסלול שלנו הוא:נחיתה בבנקוק המשך לקוסומוי 5 לילות קוסומוי (מלון אייארה )
2 לילות בקוטאו (מלון קוטאו קבנה) 5 לילות קופנגן ( מלון דה קוסט) יוצא בול בשבוע של הפול מון כולל הפול מון עצמו... 3 לילות בנגקוק (מלון הולידיי אין אקספרס סיאם) והביתה...
כל המלונות הוזמנו מהארץ עם אפשרות לביטול/שינוי עד ינואר.
ראשית נשמח לשמוע מה דעתכם על המסלול? האם הגיוני מבחינת ימי שהייה בכל מקום? אנו מעוניינים לשלב טיולים בקוסמוי נשמח לרעיונות, לאשתי יש רשיון 50 סמ"ק (לא בשימוש מעל עשור) האם כדאי לשכור טוסטוס או להתנייד במוניות/טיולים מאורגנים ...
חשבנו על טיול יום מבנגקוק לקנצנבורי... האם כדאי? האם יש טיולים תואמי קנצנבורי מקוסמוי ?
מה דעתכם על המלונות שסגרנו?
אנו מעוניינים לעשות את טיול 42 האיים ואת טיול היום לסלע סבא וסבתא .. מה בדבר אומגות וצמרות עצים? נשמח להתיחסותכם שבוע טוב
יניב ומירב -
תאילנד 01/2015 :17 יוםהיי אם הבנתי נכון יש לך בערך שבועיים בתאילנד ואתה עושה את בנגקוק קוסמוי וקופנגן על פניו זה מסלול נחמד מאוד אם היה לך יותר זמן הייתי מוסיפה את הצפון שזה צאנג מאי הצפון מדהים אבל אם אתה בעיניין של בטן גב אז המסלול שלך מעולה לגבי קוסמוי יש מלון שכל הישראלים הולכים אליו שהוא נקרא ark bar מלון יפה על הים עם בריכה על הים ממש כיף מלא מסיבות ומוסיקה כל היום מומלץ אם אתם אוהבים רעש כמובן .. הטיול של 42 איים חמוד מאוד תעשו אותו יש טיול יום עם גיפים פילים/ אומגות מפלים וכו ממש חמוד ומומלץ תילך לאחד הסוכנויות ותקנה אותו הוא לא יקר .. לגבי האופנוע אתה לא צריך רשיון אתה משכיר אופנוע 200 באט ל24 שעות ועושה לבד טיול בקוסמוי אין לך מה לפחד להאבד באי כי הוא כמו כיכר אחת גדול. כל הזמן ישר חחח בנקוק תעשה יום לקניות למרות שאם אתה חובב קניות לא יספיק לך יום כי הכל שם ענק יש שוק שנקרא צאינה טאון מומלץ מאוד וזול מאוד כמובן שיש הרבה שווקים טובים אבל לא תספיק אותם היום אחד לגבי אתרים בבנגקוק יש לך את האקווריום הגדול שם ויש לך מוזיאון של המפורסמים משעווה חמוד מאוד ויש לך אפשרות גם טיול יום לקצנבורי גם נחמד תעשה שיקולים מה יותר בא לך אל תצטרף עוד המלצות לגבי שווקים אשמח לעזור

-
תאילנד 01/2015 :17 יוםמסלול נהדר ומלונות מעולים במיקום טוב.
אני אישית הייתי מחליף 5 לילות בקופנגן ב 5 לילות בפוקט.הרבה יותר מעניין וחיי הלילה שם הרבה יותר יתאימו לכם.
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםמסכים עם איתן ש לבני 40 פלוס פוקט מתאימה יותר מקו פאנגאן לא בטוח שתיהנו לראות חבורות של צעירים בני 20 פלוס/מינוס מתפרעים במסיבות חוף ועושים עוד שטויות נוספות , אם הייתם צעירים בעשרים שנה אז כמובן ששווה היה לחוות את קו פאנגן .
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםהערה קטנה וחשובה לגבי אופנועים בתאילנד,הכל בסדר עד שקורא משהוא,אם אין רשיון לאופנוע שהוא גם בן לאומי לא תיהיו מבוטחים קחו בחשבון
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםתיקון קורה ולא קורא
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםאני הייתי לוקח את הימים בקוטאו ובמקומם בוחר לקחת את הטיול של יומיים לקנצנבורי ולשוק הצף .
איך יצא יותר משתלם טיסה עם אל על יותר מאשר עם אוזבקיסטן? אל על אולי יותר נוח כי מדובר בטיסה ישירה אבל הטיסה עם האוזבקים יותר זולה הלא כך? אני שואל פשוט כי אני אמור לטוס עם האוזבקים בדצמבר.
לגבי טוסטוסים בקוסמוי בהחלט ניתן לטייל עם טוסטוס .ממליץ שתתרגל קצת נסיעה בטוסטוס בארץ כדי שיהיה לה בטחון בנסיעה שם.
אני בן 45 ועדיין מסיבות ודאנס בארים מעניינים אותי וקופנגן זה אי מצויין להרגיש עדיין צעיר ולהנות ממסיבות כבעבר כך שהמלצות לוותר על קופנגן בתקופת הפולמון והמסיבות רק בגלל שאני בן 40 לא עובדות עליי. לצערי השהות הקרובה שלי בקופנגן לא תהיה בתקופת הפולמון ועדיין בשביל בטן גב יש שם חופים מצויינים.
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםדרך אגב הירדנים במבצע 835 דולר ,בטוח לחלוטין
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםהתכנון בסדר גמור והמלונות מעולים כמו שאיתן ציין קחו בחשבון אולי הגעה לפוקט
זה מאוד תלוי בסוג האנשים שאתם אבל רוב הסיכויים שתהנו שם יותר מאשר בקופנגן
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםהייתי קצת נזהר עם המלצות פזיזות בקשר להשכרת קטנועים בקוסמוי/ קופאנגאן
הם ממש לא איים נוחים להתחיל לנהוג ולהתרגל לקטנוע אחרי שנים ללא שימוש ונסיון .
תאונות ופציעות אין ספור מתרחשות מידי יום באיים הנ״ל ולכן הייתי מאוד לא ממליץ לכם להתעסק בהשכרת קטנוע .
אתם יכולים בשנייה אחת להפוך טיול מהנה וחוויתי למשהו שיהיה סיוט מתמשך וחבל .
מה גם שהתשלום עבור נזקים ולו הקטנים ביותר לקטנוע יכולים להסתיים בעשרות אלפי באטים ועוגמת נפש לא קטנה .
הייתי ממליץ לכם לקחת טנדר עם נהג ליום שלם ושייקח אתכם לאן שאתם רוצים , בחישוב קר זה יעלה טיפה יותר מהשכרת קטנוע אבל בהתחשב בכל הנסיבות העלולות להיות אז זו תהיה הדרך הזולה והבטוחה ביותר .
-
תאילנד 01/2015 :17 יוםשוב הי
תודה לכל העונים...
הכוונה שלנו למשתלם היא שאחרי שסגרנו עם אוזבקיסטן בכ900 דולר
התברר לנו שאנו נוסעים בשיא העונה ןכל כרטיסי הטיסה הפנימית המוזלים לקוסומוי אזלו
ומחירי כרטיסי הטיסה שנותרו גבוהים כ350 דולר(משדה התעופה החדש)
ככה שאחרי המתנה באוזבקיסטן ונחיתה בלילה בבנקוק והמתנה של 6 שעות לטיסה לקוסומוי הפרש של כ150דולר לא משתלם.
לעניין האופנוע כנראה שנוותר וניקח נהג ברכב
פוקט לא בתוכניות אשתי בליינית רצינית
(רוקדת זומבה חחח)קופנגן יתאים.
קנצ'נבורי לוותר??? או שווה טיול יומי מבנקוק
יניב