ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה חשובה בנושא כסף

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    6
    7030
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אבי34
      אבי34 נערך לאחרונה על ידי

היי,  

אז ככה,כאחד כמוני שלא היה אף פעם במזרח הרחוק,אני רוצה לשאול את אלה שכבר כן היו,והשאלה שלי היא כמה כסף אני צריך לחסוך בערך לטיול במזרח,למשל,לסרי לנקה,קראתי הרבה באינטרנט על המדינה הזאת והתלהבתי והיתי מאוד רוצה לבקר שם.....

דרך אגב,ראיתי בכמה אתרים שיש כרטיסים זולים במחיר של אלף דולר,וכרטיסים שהם לא זולים שעולים יותר מאלפיים דולר....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

שאלה חשובה בנושא כסף

תחפש באתר ובפורום. יש תשובות לכל השאלות האלה די במפורט.

בגדול 700$-100$ לחודש ליחיד תלוי ברמת הטיול שאתה מתכנן (לינה זולה או יקרה, תחבורה מקומית או מוניות וכו')

• דניאל רוזליס
          דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

שאלה חשובה בנושא כסף

רוני אני מאמין שהתכוונת מ700 עד 1000 ?

זה תלוי במדינה שטסים אליה, הודו ולאוס יכולות להיות זולות (לי יצא 400 דולר לחודש) וסין או תאילנד יקרות יותר (יצא לי 1000 דולר לחודש..)

אני לא יודע לכמה זמן אתה מתכנן לטוס, אבל נראה לי שאם תיקח בחשבון 1000 דולר לחודש+ טיסה זה יהיה חישוב הגיוני (בפועל זה יצא פחות...)

אני יכול להעיד רק על עצמי, הטיול הגדול שלי (10.5 חודשים למזרח) כולל טיסה, ויזות, טיסות פנימיות וכו' וכו' יצא לי 42,000 ש"ח בדיוק!

• רוני סופר

שאלה חשובה בנושא כסף

נכון 1000.

אנחנו הוצאנו בדרום מזרח אסיה (וייטנאם, קמבודיה, לאוס, תאילנד, בורמה, הונגקונג וסין)-  6 חודשים מלאים - 41000ש"ח לא כולל הטיסות מהארץ וביטוח חו"ל ועם הכל - 54500. זה יוצא 840$ לחודש לאדם (בחדר זוגי) הוצאות "בשטח". זה בערך הממוצע שכתבתי עליו.

עכשיו, הכל תלוי ברמת "ההתכלבות". אנחנו הקפדנו על מינימום של חדר פרטי עם שירותים צמודים. כל היתר - נסיעות ואוכל (לא בישלנו לבד) היה ברמה המינימאלית. אם ישנים בחדרים משותפים וללא שירותים אפשר להוזיל.

• אבי34
              אבי34 נערך לאחרונה על ידי

שאלה חשובה בנושא כסף

רגע אחד,בואו נעשה סדר בדברים.

קודם כל ודבר ראשון וסליחה שלא ציינתי זאת מראש,אבל התכוונתי בסך הכל לטיול לסרי לנקה לשמונה ימים בלבד.טיול כתייר.

ואני פשוט רוצה לדעת כבר עכשיו כמה העלות של זה כי אני רוצה מעכשיו להתחיל לחסוך לזה כדי לנסוע אולי בעוד חצי שנה או בחודש מאי הבא.אגב,מישהו יודע מה העונה המומלצת לביקור שם מבחינת מזג האוויר

• רוני סופר

שאלה חשובה בנושא כסף

קח 800$ + כרטיסי טיסה.

ועוד תחזיר עודף.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון