ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש תרמילאי בקובה

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    2077
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ל ליסה
      ל ליסה נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם Smile

אני וחבר שלי מחפשים מקום מגניב לטיול ירח דבש - הדגש על טיול ולא על רביצה בחופים. (למרות שכמה ימים בסוף הטיול יתקבלו בברכה)

בגלל שקובה חלום ישן שלי ואני מדברת ספרדית (הוא לא) חשבתי על קובה והוא זורם איתי.

אז השאלות בעצם:

כמה יעלה טיול של חודש בערך לזוג? (עם שינה ב- casa particular, לא התכלבות ולא בורגנות)

יש בכלל מה לעשות חודש בקובה? או אולי כדאי לשלב עוד יעד?

עד כמה קל שם "להתנתק" מזרם התיירים ולראות את קובה האמיתית (כשאחד מאיתנו מדבר את השפה)? אין הגבלה על אזורי טיול מורשים לתיירים או משהו כזה, נכון?

והשאלה הכי חשובה בעצם - מישהו התנסה לטייל עם בן / בת זוג במדינה שבה הוא דובר את שפת המקום והחצי לא? איך הייתה החוייה? אני מפחדת שחבר שלי לא תמיד ירגיש נוח עם זה. הרי אי אפשר לתרגם הכול. מה אתם חושבים?

תודה מראש לעונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש תרמילאי בקובה

לגבי תקציב- מציע לך לעבוד עם שיטת התקציב שלי שמובאת בשאלות נפוצות מצד שמאל של הפורום- לילה בקאסה יעלה כ-30$ פלוס מינוס, אוכל זה בד"כ בוקר וערב בקאסה שיכול להיות גם סביבות 10-12$ לאדם ( אני מציע רק לבדוק את עדכניות המחירים שלי), צהריים זה סכום די זניח ברחוב בד"כ- אם מצאתם מסעדה- אז תפרדו מכמה דולרים ( הייתי מחשב 6-8$ לאדם בהנחה שאתם אוכלים במקום מקומי ולא מתפרעים). הנסיעות הם עלות יחסית כבדה- והשאלה איך אתם מתניידים , מה התדירות וכו'- לחישוב בסיסי תשתמשי באתר של חברת האוטובסים ויאזול. מעבר לכך יש הסעות מיוחדות שתסדרו לעצמכם למקומות, יחסית יקר יותר ממקומות אחרים. כי קובה היא יקרה ביחס לארצות תרמילאים.

לשאר השאלות- תמיד יש מה לעשות במדינה. תייר ממוצע ישקיע 3 שבועות בלראות את כל המדינה- אם אתם יוצאים מהנתיב הרגיל כמו שאתם רוצים- אז תמצאו מה לעשות גם חודש ויותר. קחו בחשבון שקובה היא לא שופעת אטרקציות כמו שהיחוד שלה הוא המפגש עם המקומיים , העולם הקומוניסטי הדועך והחיים בו וכו' ברגע שכל אלו יעלמו לגמרי- אני אישית חושב שקובה תצטרך להמציא עצמה מחדש כדי למשוך תיירים....

מה שאומר שיהיו לכם הרבה שיחות- ואם את דוברת שפת אם- את תתרגמי לבן זוגך- ויהיו הרבה שיחות כנראה גם ביחס למראות- אם בן זוגך בסדר עם זה- מעולה.. אם הוא חושב שתהיה לו בעיה- אולי תקטינו את השהות בקובה לשבועיים- רק לחלק המערבי או מזרחי ותשלבו עם עוד מדינה...

מזל טוב ונסיעה טובה!

• ל ליסה
          ל ליסה נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש תרמילאי בקובה

תודה רבה על התשובה. יש על מה לחשוב Smile

אגב, בניסיון להיכנס לדף של קובה בעפתי זה מקפיץ הודעה "אינך מורשה לצפות בדף זה". הדף פשוט לא קיים או צריך להיות קומוניסט בשביל לקבל הרשאה? Smile

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש תרמילאי בקובה

נכנסתיללא בעיה לעפתי קובה

האם ניסיתם דרך עפתי- עמוד ראשי?

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון