ויזה לתאילנד
-
שלום, אני מגיע לתאילנד לשתי תקופות, האחת מהן היא של 20 יום (22.9-12.10), ולאחר כשלושה שבועות לתקופה של שבוע (התאריכים עדיין לא ברורים, לפני אמצע נובמבר) ואולי קצת יותר.
ייתכן והזמן במצטבר יהיה מעל חודש - האם אני צריך לדאוג לויזה לתאילנד?
-
ויזה לתאילנדכן אחי..
אם תסתכל בפוסט הראשון שלי אתה תראה אותו מצב.
אני אשאל אותך שאלה.
יש לך כרטיס טיסה שמוכיח שאתה יוצא מתאילנד אחרי 20 ימים?(תקופה ראשונה)
אם כן אתה לא צריך
איך אתה מתכנן לחזור לתאילנד(אוויר/יבשה)
-
ויזה לתאילנדאתה לא צריך להכין שום ויזה מראש .
בנחיתה תקבל ויזה ל-30 יום וכשתחזור בפעם
השנייה תקבל שוב ויזה ל-30 יום אם תגיע בטיסה,
ול-15 יום אם תגיע קרקעית.
-
ויזה לתאילנדאני חושב שאת מטעה אותו.. זה מה שנאמר לי בפוסט הקודם שלי(לפני כמה ימים)
במידה ויש לך כרטיס חזור מתאילנד לישראל ליותר מ30 ימים אתה צריך או ויזה או הוכחת יצאה מתאילנד.
** המידע נמסר לא מידע אישי אלא ממה שנאמר פה בפורום**
-
ויזה לתאילנדממש לא . באופן עקרוני בעלי דרכון ישראלי מקבלים אוטומטית ויזה ל 30 יום אבל לפעמים פקידי ההגירה דורשים הוכחת יציאה ובמידה ואין כזו אז מקבלים סירוב .
למה להסתכן אם אפשר להוציא ויזה מסודרת ?
-
ויזה לתאילנדבמקרה הזה צריך ויזה עם 2 כניסות שמחירה כפול .
-
ויזה לתאילנדkaldus לא להתבלבל...

נדב חוזר לתאילנד קרקעית-ואז הוא יקבל 15 יום-וזה מתאים כי הוא רוצה לחזור רק לשבוע!
בגלל זה הוא לא צריך ויזה!...(הוא יקבל אוטמטית 15 יום)
לאיציק-לא צריך להכנס לפאניקה שוב פעם-חוקי הויזה החדשים נועדו לטפל ב visa-run לא במקרה הזה-אתה שוב מטעה...
-
ויזה לתאילנדDan שלום
ברגע שינחת בשדה התעופה ויראו שהכרטיס חזור שלו הוא ליותר מ30 יום יבקשו ממנו הוכחת יצאה מהמדינה תוך 30 לכן הוא צריך ויזה..
-
ויזה לתאילנדבדרך כלל לא בודקים את זה לבעלי דרכון ישראלי אבל אם יחליטו לבדוק אז יש בעייה וסירוב לויזה .
-
ויזה לתאילנדעל מרפי שמעת? בשביל 300 שקל לא שווה להתחיל את הטיול ברגל שמאל...
-
ויזה לתאילנדאני עדיין בדעה שלא צריך להכין ויזה מראש.
את הויזה בנחיתה הוא יקבל ל-30 יום בכל מקרה
ורק אם הוא לא יצא מתאילנד בתחום הזמן הזה הוא
בבעיה, הוא יכול או לצאת למדינה אחרת או להאריך
את הויזה במשרדיי ההגירה.
-
ויזה לתאילנדאגיד את האמת גם אני בדילמה... אבל אם משלמים ככ הרבה על טיול לא יודע אם שווה להתחיל אותו ברגל שמאל אחרי 10 שעות טיסה להתחיל להסביר להם שאני לא מתכוון להישאר שם יותר מ30 ימים רצופים... קיצור שיקול שלך נשמה
-
ויזה לתאילנדאין לי כרטיס יציאה מתאילנד, טרם קניתי. והכניסה השנייה אינה קרקעית. בעצם אם יהיה לי כרטיס יציאה מתאילנד בשני המקרים כשאני מגיע לשדה התעופה לא תהיה בעיה?
-
ויזה לתאילנדאם הכניסה השנייה היא דרך האוויר אתה תקבל ויזה ל30 יום אוטמטית אבל עדיף לארגן כרטיס טיסה בחזרה כדי להראות לפקידי ההגירה ולא להיקלע לבעיות
נסה לסגור טיסה עם שינוי חינם או בסכום סימלי