טיסה מקוסמוי לפוקט
-
שלום,
אני מתכננת לטוס לתאילנד בסוף דצמבר, בערך ל-30 ימים.
בתכנון, אנחנו טסים לצפון, לאחר מכן לוקחים טיסה לקוסמוי, ורוצים להמשיך לקופאנגן כדי להיות שם בפול מון.
אנחנו גם רוצים להגיע לפוקט, מכיוון שסגרנו טיסה חזרה לבנגקוק מפוקט.
השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להגיע מקופאנגן לפוקט, או שאנחנו צריכים לחזור חזרה לקוסמוי ולקחת טיסה?
ואם מדובר רק בטיסה, האם ניתן לסגור את הטיסה במקום? הזמנו כבר 3 טיסות פנים, וחשבנו שאת הטיסה מקוסמוי לפוקט נסגור באופן ספונטני במקום... השאלה אם זה כדאי ואקטואלי, או שעדיף לסגור מראש..
תודה
-
טיסה מקוסמוי לפוקטיש צורך לחזור לקוסומוי כדי לתפוס את הטיסה לפוקט
אם מדובר על חודש ינואר או דצמבר אני ממליץ בחום לסגור את הטיסה חזור מקוסומוי מראש כדי לא להיתקע עם האופציה של מעבורות ואוטובוסים
-
טיסה מקוסמוי לפוקטלמה סגרתם טיסה מפוקט לבנגקוק ואתם בכלל הולכים לקוסומוי וקופנגן?
את לא יכולה לשנות את הטיסה?
אם לא..... אז את צריכה לחזור לקוסומוי לקחת טיסה לפוקט. בקופנגן אין שדה תעופה.
לא הייתי ממליצה לחכות לרגע האחרון ולהזמין טיסה במקום ספונטנית כי זה יעלה לך הרבה יותר יקר. הטיסות מקוסומוי גם ככה יקרות ולקנות כרטיס ברגע האחרון בשדה תעופה יכול לעלות לך פי 2 או 3. וכמובן גם תמיד יכוללהיות שלא יהיה מקום בטיסה
-
טיסה מקוסמוי לפוקטלקחנו טיסה חזרה מפוקט כי אנחנו רוצים גם להיות שם ובקופיפי, אז חשבנו להמשיך לשם ומשם כבר לחזור לבנגקוק.
והבנתי שיש המון אנשים שסוגרים במקום...
כמה זה נורא אם לא יהיה מקום ואצטרך להתנייד עם מעבורות ואוטובוסים?
-
טיסה מקוסמוי לפוקטזה לא כ"כ נורא, אבל חבל על הזמן שתבזבזי.
המעבר עם מעבורות ואוטובוסים ייקח לפחות 5 שעות, וזה לא כולל צ'ק אאוט מהמלון, ההגעה לשדה התעופה, חיפוש טיסה, מונית למעבורת וכו'.
יום שלם יתבזבז לך..
עדיף לך לסגור מראש, במיוחד שבסה"כ יש לכם חודש בתאילנד וחבל לבזבז את הזמן. -
טיסה מקוסמוי לפוקטאפשרות נוספת זה מיני ואן פרטי , נוח מאוד.
-
טיסה מקוסמוי לפוקטאתם נוסעים בשיא העונה קחו בחשבון שהזמנת כרטיסים שם זמן קצר לפני הטיסה תהיה במחירים גבוהים ביותר .
-
טיסה מקוסמוי לפוקטמה המחיר של מיני ואן? הוא לוקח אותך מקוסמוי לפוקט? לא כ"כ הבנתי...
ובכל זאת, מה המחיר של מעבורת-אוטובוס-מעבורת מקוסמוי לפוקט, והיכן ניתן לרכוש את הכרטיס?
תודה