התלבטות בקליפורניה
-
שלום רב,
תודה רבה לאנשי הפורום על העזרה עד כה!
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא הנ"ל:
במסגרת טיול בר מצווה בקיץ 2015 יש לנו 10 ימים בקליפורניה (כולל יום הגעה ויום טיסה לחוף המזרחי). לצורך כך אני מתכנן 5 ימים בלוס אנג'לס (כולל סאן דיגו) ומסיים ביומיים וחצי בסן פרנסיסקו. האם ביומיים וחצי הנותרים כדאי לנו לטייל בכביש מס' 1 או בפארק יוסמיטי?
אופציה נוספת היא לקצר את הזמן במזרח ארה"ב, גם כן 10 ימים, (אבל נראה לי שיהיה צפוף מידי) בהם נרצה להספיק להיות בוושינגטון, הרשיז ואיימיש, מפלי הניאגרה וניו יורק.
דעתכם חשובה ועשויה מאוד לעזור.
תודה מראש!
שי
-
התלבטות בקליפורניהקצת יותר פרטים יעזרו לנו לעזור לכם:
האם יש כבר טיסות? אם כן, מתי נוחתים/ממריאים?
מי בנוסעים?
מה בדיוק התוכנית ללוס אנג'לס וסן דייגו?
אביה
-
התלבטות בקליפורניהתודה אביה,
יש לנו כבר כרטיסי טיסה וכרגע מעוניין להזמין גם כרטיס טיסה מסן פרנסיסקו לוושינגטון. נוחתים ב- 25/06 בשעה 07:00 בלוס אנגלס וממריאים בחזרה לארץ ב- 14/07 בשעה 23:30 מניו יורק.
אני טס עם הבן שלי (בן 13).
בלוס אנג'לס וסן דיגו נרצה לטייל בעיר, להיות ביוניברסל, הוליווד, בברלי הילס, דיסלנד וב- SEA WORLD. וכנראה עוד מס' אטרקציות שיתאימו לבן 13 (אשמח להמלצות).
שוב תודה!
שי
-
התלבטות בקליפורניהאיך אתם מגיעים מלוס אנג'לס לסן פרנסיסקו ?
אם אתם כבר נוסעים לשם, הכי הגיוני שתעשו את זה דרך כביש מספר 1 ובדרך אתם יכולים לעצור במונטריי ולעשות שייט בקיאקים בשמורה או משהו כזה.
אתם יכולים ללכת לפארק שעשועים יותר אקסטרים כמו Six Flags Magic Mountain
ליד לוס אנג'לס שיש בו רכבות הרים ומתקנים יותר רציניים מדיסני ויוניברסל. זה פארק השעשועים עם הכי הרבה רכבות הרים בעולם.
-
התלבטות בקליפורניהלדעתי שווה לכם להתמקד רק בחוף המערבי ולסיים בניו יורק (כלומר לוותר על וושינגטון, הרשי ומפלי הניאגרה) ואז תוכלו להוסיף טיול בפארקים לאומים השונים לפי העדפות שלכם ו/או ביקור בלאס ואגס - שאני בטוח שהילד ייהנה מאוד במקום.
האופציה שאתה הצגת אולי אפשרית - אבל מאוד מאוד צפופה ולחוצה.