קרקס בודפשט -איזה מופע ?
-
ראיתי באתר הקרקס שיש הופעות בתאריכים של הנסיעה שלנו 18-21/9 , עד עתה לא הופיעו כרטיסים לתאריכים אלו.
מישהו יכול להסביר לי מהו הקרקס המופיע בתאריכים אלו, כי אם אני לא טועה המופע מופיע בשם אחר ממה שראיתי לפני כן.
המופע כרגע נקרא MAGYAR CIRKUSZCILLAGOK2 2014
-
קרקס בודפשט -איזה מופע ?יפה,
באתר מעודכן שהפרימיירה תחל ב11.10.14
ויש כבר כרטיסים זמינים לרכישה עד סוף דצמבר 2014.
איפה קראת? הקישור לא מוביל לשם המופע שציינת...
-
קרקס בודפשט -איזה מופע ?בהזמנת כרטיסים ברשת, אני נכנסת ובבחירת התאריך רשום את מה שכתבתי, תהייתי איזה קירקס זה ואילו הופעות.
הקישור הוא חלק מהזמנת הכרטיסים, מכניסים מייל ואז נפתח הדף בו ניתן לבחור תאריך ומקום
-
קרקס בודפשט -איזה מופע ?לא מבין איפה הבעיה. נכנסתי לקישור הזה ואפשר לבחור הצגה ב 18, 19 וב-20,21 אפילו שתי הצגות ביום.
-
קרקס בודפשט -איזה מופע ?טעינו,טועים,טעות. כבר בעבר כתבתי שבספטמבר אין הצגות. משכתבתי זה באוקטובר.
-
קרקס בודפשט -איזה מופע ?השאלה האם אלו ההופעות הרגילות או משהו אחר?
-
קרקס בודפשט -איזה מופע ?לא הבנתי את השאלה.
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???הזמנתי את הכרטיסים אבל עכשיו כשאני מסתכלת על האישור שקיבלתי, זה בכלל לא בבודפשט? ????

מצרפת מתוך האישור את מה שכתוב:
The data of the tickets bought:
Show: Magyar Cirkuszcsillagok2 2014. September 20. 15:00 Location of the show:: Szolnok,Téglagyári úti TESCO Parkoló Seat category: VIP SZEKTOR Number of Adult tickets: 2 -
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???העיר SZOLNOK נמצא 120 ק"מ מבודפשט.
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???אז נמצא הונגרי נחמד ו ניתן לו מתנה...
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???yaffabe, אני במקומך הייתי כותבת להם ואם לא יצא מזה דבר, יתכן ותוכלי להחזיר את הכרטיסים בקופות של הקרקס בבודפשט או שמהמלון יעזרו לך לבטל אותם ולקבל את כספך חזרה. לא בטוח שהונגרי נחמד מבודפשט ירצה בכלל את הכרטיסים לעצמו…אם עכשיו היו מציעים לך בתל אביב כרטיסים למופע בחיפה היית בטוח הולכת?
ונכון, האתר של הקרקס הוא באמת מסובך. לוקח זמן להבין אותו...
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???
רעיון טוב אין לך מה להפסיד...
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???אנסה בערב לשלוח מייל או לבקש את עזרתה של פלה, אולי יהיה לה רעיון
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???אם הית בוחרת עיר מעניינת, היתי אומר שכדאי לנסוע לשם. אבל זאת אחת הערים המשממות בהונגריה וגם בדרך אין אתרים מעניינים.
-
קרקס בודפשט , נראה לי שהוא נודד למקום אחר???ממש לא בחרתי,הייתי בטוחה שאני מזמינה לבודפשט. לא ראיתי בשום מקום במהלך ההזמנה שמדובר על מקום אחר ולכן שאלתי שאלות... רק באישור ההזמנה ראיתי שמדובר במקום אחר ,אני מנסה להתיחס לזה כאל הוצאה לא מתוכננת...
-
תובנה לגבי הזמנה באינטרנט לקרקס:לאור כל הבעיות שצצות שגולשים מעלים כאן לגבי הזמנה באתר האינטרנט של הקרקס, נראה לי שעדיף פשוט לוותר על ההזמנה מראש ולרכוש את הכרטיסים במקום.
נכון, תפסידו את ההנחה של 10% להזמנה באינטרנט אך תחסכו כאב ראש וחוסר וודאות.
כמעט תמיד יש כרטיסים בקופה. מקסימום - הקדימו מעט, או שתגיעו יום קודם ותקנו ליום המחרת (לא בדקתי אם אפשרי, אך ההיגיון אומר שכן..)
נראה לי שהסיכוי למצוא מקום סביר בקנייה במקום, שווה את הסיכון והטרחה שבהזמנה מראש.
המופע עצמו מומלץ מאוד, על הרכישה באינטרנט ממליץ לוותר.
גילוי נאות: גם אני "אכלתי קש" בהזמנה באינטרנט, קיבלתי מייל שההזמנה לא בוצעה ועלי לבצע שוב, וחוזר חלילה 3 פעמים. מאחר והסכומים לא מאוד גבוהים, לקחתי את הסיכון והזמנתי כך 3 פעמים.. (בסופו של חויבתי פעם אחת..)
-
תובנה לגבי הזמנה באינטרנט לקרקס:זה נכון שהאולם גדול, וגם אם לא מזמינים מראש - יש סיכוי שיהיה מקום.
אבל, לא זכור לי עוד מקרה שהיתה בעיה בהזמנה...
מהניסיון שלנו ושל עוד משפחות שהזמינו מראש באתר המיושן
(ולא רק בשביל ההנחה הזניחה)..
מאוד נוח שהכרטיסים שמורים עבורנו
ובוחרים את מקומות הישיבה הכי הכי טובים.
-
תובנה לגבי הזמנה באינטרנט לקרקס:אני רציתי את המקומות הטובים ביותר ... גם כשנכנסתי שוב אחרי הטעות כדי לבדוק את עצמי ו לראות איפה טעיתי, לא ראיתי בשום מקום שלא מדובר בבודפשט... אשמח אם מישהו יגלה לי איפה היתה הטעות שלי כדי שגם אחרים לא יטעו
-
תובנה לגבי הזמנה באינטרנט לקרקס:יש לשים לב לאחר שבוחרים בתאריך ובמקומות
מופיע למעלה מיקום ההצגה רק במידה וזה לא בודפסט
אכן קשה לשים לב
-
סוף טוב הכל טובהחלטתי לשמוע בקול קיפודה ושלחתי מייל לדואר האלקטרוני המופיע באתר הקרקס.
הסברתי את הבעיה והיום קיבלתי מייל תשובה שאם אינני יכולה להגיע למקום המופע שאשלח להם את כל הפרטים והם יזכו את חשבוני.
כל הכבוד להם, זה בכלל לא מובן מאליו.