בנגקוק...
-
הייי אני עושה טיול עם חבר לפפני צבא עכשיו יש לנו שבועיים באיים קוסמוי וקופנהגן ואז אני צריך להחליט אם לקחת עוד לילה בקוסמוי ואז יהיה 2 לילות בבנגקוק או שלקחת 3 לילות בנגקוק ? מה יש לעשות שם מה אתם ממליצים לי ?
ושאלה נוספת היא האם שווה להשקיע במלונות במהלך הטיול ואם בכלל הלכתי למלונות טובים האם שווה לשדרג את החדרים כמו שהסוכניות דוחפים לי או שאנחנו בכלל לא נמצאים הרבה במלונות ??
-
בנגקוק...אני אמליץ לך לקחת 3 לילות בבנגקוק יש הרבה מה לראות והרבה מה לקנות
בנוסף מבחינת שדרוג החדרים זה תלוי כמה אתם מפונקים לדעתי 3 חבר'ה לפני צבא יכולים להסתפק במלונות 3 כוכבים במיקום מרכזי עם הרבה צעירים
בחדרים הרגילים אני מאמין שתהנו גם ברמה הזו
-
בנגקוק...היי אביב
מקריאת כל ההודעות שלך בפורום בשבוע האחרון- אני מבין את זה שאתה לא היית בתאילנד ושמאד חשוב לך לתכנן הכל לפרטי פרטים כי מבחינתך כל תאילנד היא ה"לא נודע",
אבל אני ממש ממליץ לך לקרוא קצת לבד על תאילנד ולהבין באופן עצמאי מה יכול לעניין אותך ומה לא. (ולא להסתמך באופן בלעדי על הדעות כאן בפורום).
שלא תבין לא נכון, הדעות של כל בעלי הנסיון בפורום מאד יכולות להכווין אותך, אבל בסופו של דבר אף אחד מאיתנו לא מכיר אותך ואת התכונות שלך ושל חברייך.
למשל, איך אנחנו יכולים להגיד לך אם במהלך הטיול תהיה הרבה במלון או שבעיקר תהיה בחוץ? איך נדע להמליץ לך האם "שווה" להשקיע במלונות במהלך הטיול, בלי להכיר אותך ואת האופי שלך והאם אתה נהנה ממלונות יוקרה או שזה לא כ"כ חשוב לך?
בשורה התחתונה- לדעתי הבסיס של תכנון הטיול צריך להיות באמצעות למידה עצמאית על המקום בו אתה רוצה לטייל (אם תשאל אותי זה גם חלק גדול מההנאה ומחווית הטיול), גיבוש שלד טיול לפי מה שמצא חן בעיניך, ואח"כ ביצוע "מקצה שיפורים" בהתאם להמלצות כאן בפורום ולאופי שלך (שרק אתה מכיר אותו כמובן).
מאחל לך טיול נפלא
-
בנגקוק...אוקיי רק שאלה אחרונה שהיא ממש חשובה לגבי טיסת פנים מקוסמוי לבנגקוק ....
אני לוקח ב2 בנובמבר בבוקר מעבורת מקופהנגן לקוסמוי של השעה הכי מוקדמת שהבנתי שזה 9 וחצי ואני מגיע ב10 וחצי אוקיי אז השאלה שלי היא כזאת אני יספיק לטיסת פנים של בנקוק אייר וויס אם היא יוצאת בשעה 12:45 ???
-
בנגקוק...אתה יכול להיות רגוע, אתה תספיק להגיע לטיסה בלי בעיה.
המעבורת מקופנגן לקוסמוי היא בערך 45 דקות למיטב זכרוני,
והמרחק בין המזח בקוסמוי לשדה התעופה הוא 5-10 דקות נסיעה.
נ.ב:
אל תפחד לשאול עוד שאלות, הכל בסדר

מה שכתבתי לך מקודם לא היה בכעס או משהו כזה, בכוונה שלי היתה לייעץ לך לחקור בעצמך כדי שלא תסתמך רק על דעות של חברי פורום ואח"כ תגלה שזה בכלל לא מה שמתאים לך ו/או שדמיינת.
-
בנגקוק...אביב,
בנגקוק עיר נהדרת ואני ממליץ לכם לא לקצר את השהות בה.
לגבי מלונות, גסטהאוסים וכו' - פינוק זה כיף, אולם לעיתים מחירו יקר ואינו מצדיק את התמורה המתקבלת.
בתאילנד פינות חמד כה רבות, כה מקסימות ולא יקרות, שההנאה בהן מגמדת את המלון היוקרתי ביותר.
אם אתם מעוניינים להתפנק, תוכלו ללון פה ושם במלונות יקרים ובחדרים משורגים. במידה ואתם צנועים יותר, ישנם מלונות 3 כוכבים, ואף גסטהאוסים, נעימים, נחמדים ומאובזרים בכל טוב. -
בנגקוק...מסכים עם נדב אין צורך לקחת בתי מלון יוקרתיים כי תאילנד כל כך מעניינת שרוב הסיכויים שתחזרו לחדר רק כדי לישון בו . המגורים הזולים יותר נותנים תמורה נהדרת לכסף וכך גם אפשר לחוות את תאילנד טוב יותר מאשר להיכלא בכלוב של זהב בבית מלון יוקרתי ומנוכר .