טיסות לאיזור פלורידה
-
יש סיבה מיוחדת לטוס דווקא למיאמי?
אנחנו בוחנים את אופצית איזור פלורידה לחורף הזה וכנראה נעשה לופ שיכלול גם את הקרליינות ואיזור אטלנטה (ביקורי קרובים).
טיפים לגבי בחירת טיסות יתקבלו בברכה. אני מניחה שאטלנטה זו אופציה לא רעה? מה לגבי אורלנדו? רעיונות לגבי בחירת תאריכים כך שהמחיר יצא זול יותר (אולי תחסכו לי להריץ כל אופציה אפשרית בקיאק)... אני רואה שיש אינסוף טיסות של איבריה, בסביבות $860 למיאמי. סביר מספיק? או להמשיך לחפור?
זאת ועוד, מישהו יודע איך מסדרים טיסה עם עצירה בפאריס לכמה ימים דרך קיאק? אני רואה טיסות לפאריס בנפרד במחירי רצפה ($125 לאדם), אבל הטיסות מפאריס למיאמי יקרות כמו אלו מישראל אם לא יותר.
-
טיסות לאיזור פלורידהלמה מיאמי?
ממה שאני התרשמתי יש יחסית שפע טיסות למיאמי ויחסית תחרות על המחיר. הכוונה כמובן לחברות האירופאיות (לאמריקאיות זה פחות משפיע).
כשאני משווה בין מיאמי לאורלנדו למשל אז אין הרבה טיסות מאירופה לאורלנדו ויש הרבה למיאמי.
לגבי אטלנטה או כל יעד אחר - אין לי מושג.
חושב כמובן לברר מראש עלויות של רכב שכור, אבל אני חושב שאת מודעת לזה יותר טוב ממני. אני יודע שפלורידה זה מהמקומות היותר זולים, אבל אין לי מושג אם יש הבדל בין פלורידה לג'ורג'יה.
-
טיסות לאיזור פלורידהראשית, כדאי להציץ גם באתר matrix, הוא לא מוכר טיסות אבל מראה המון אופציות, לדעתי יותר מקאיאק. כדי לשהות כמה ימים בפריס את בוחרת אופציה של "יעדים מרובים" ועושה חיפוש על תל אביב-פריס, פריס-מיאמי ומיאמי-ת"א. אפשרי במטריקס ולדעתי גם בקאיאק. במטריקס אפשר גם לבדוק את התאריכים הזולים בחודש מסוים, טווחים של ימים, בקיצור, אני מוצאת אותו שימושי מאוד לבדיקות ראשוניות.
-
טיסות לאיזור פלורידהניסתי את החיפוש של מולטי-סיטי, אבל זה לא מסתדר ככה (המחיר יוצא מאד גבוה במקרה הזה, יותר מאשר צירוף של הטיסות). אנסה גם במאטריקס, זה הזמן לקחת את הגלולה האדומה... תודה!
-
טיסות לאיזור פלורידהלמי אמי יש יתרון גם במיקום בתלות אם עושים טיול קווי כי היא הנקודה הדרומית ביותר מהערים הגדולות.... וכמו שנאמר ללא מעט חברות אירופאיות יש טיסה ישירה אליה. אנחנו בחרנו להתחיל את הטיול שלנו במיאמי בעיקר מהשיקול הראשון - הקרבה לאברגליידס ולעיירות דרום פלורידה שהיו היעד הראשון שלנו (כך שנחתנו במיאמי ומיד נסענו לפלורידה סיטי הקרובה אליה)
לגבי שילוב לוטו קוסט לאירופה ואז טיסה לארה״ב - שמעתי על הרבה שניסו ואל לא אחד שהצליח... גם כדאי לשים לבש לעתים זה דורש מעבר נמל תעופה ( לא יודע לגבי פאריס אבל בוודאי בלונדון) אגב כל זה בתקווה עומד להשתנות כי חלק מחברות הלואו קוסט התחיל להוסיף יעדי אירופה ארה״ב...
לפעמים יש מבצעי חורף שיכולים להוריד את הטיסה לאזור 800$... לפני שנתיים אל איטליה הציעו כפל קופונים שהורידו את המחיר לאזור ה 600 וקצת אבל נראה לי לא התכוונו לכך...
-
טיסות לאיזור פלורידהכן, נראה לי שמתחת ל-$860 זה כבר לא ירד, ומיאמי אכן היעד הזול באיזור. גם הרכב יותר זול שם מאשר באטלנטה, וכיוון שנעשה מעגלי, זה לא מאד משנה.
דצמבר לעומת ינואר/פברואר? תובנות?
נראה לי שמצד אחד נחמד לראות אווירת קריסמס בדצמבר, אבל מצד שני פלורידה בטח עמוסה מאד בחודש הזה, בפרט בפארקים.
-
טיסות לאיזור פלורידהלגבי פארקי השעשועים:
יש אתרים שמנבאים עומס בפארקים. חפשי טיפה כדי להתרשם.
מצד שני, לפחות בדיסני יש שינויים לכבוד החגים (והעומס). הן בשעות, אבל גם במצעדים מיוחדים, מסיבות וכו'. שווה ללמוד קצת על הנושא.
-
טיסות לאיזור פלורידהקראתי קצת בטריפ אדוויזר. ממה שאני מבינה, השבוע הראשון של דצמבר יחסית עמוס בפארקים בגלל כל מיני כנסים קבועים. השבוע השני בסדר גמור. שבוע שלישי ובעיקר שבוע רביעי (חופשת החג) מאד עמוסים.
בסופ"ש הראשון של דצמבר עוברים למוד חגים, כולל פרייד מיוחד. נראה שהשבוע השני של דצמבר טוב, או לחלופין החצי הראשון של ינואר.
-
טיסות לאיזור פלורידההי ענת,
לגבי טיסות - בדר"כ (תמיד יש יוצא מהכלל) טיסות שיוצאות באמצע השבוע (ג'-ד') זולות יוצר משאר הימים. תעשי חיפוש על טיסות שיוצאות וחוזרות בימים אלו.
פלורידה בקריסמס - לפני עשר שנים עשינו את הפארקים של דיסני ועולם הים בתקופת הקריסמס בפלורידה.
הנה ציטוט מהבלוג שלי על האווירה:
"הכל כאן מקושט לקראת חג המולד. בכל מקום שולטים הצבעים של החג- אדום לבן וירוק, ואפילו העוגיות במאפיות צבועות בצבעים הללו. בחנויות למיניהם יש סידורי שולחן בצבעי החג ובמשתלות סידורי פרחים בירוק אדום ולבן. ההרגשה החגיגית מילאה גם אותנו לקראת חנוכה"
שימי לב שיום החג 25/12 הוא יום בו ה-כ-ל סגור. רוב האטרקציות.
לגבי הפארקים של דיסני - היה עמוס מאוד, אבל לא בלתי אפשרי.
עולם הים - בגלל שהגענו בשבוע שלפני הכריסמס קיבלנו כניסה נוספת חינם.
אושרה
-
טיסות לאיזור פלורידההפארקים של אורלנדו אכן עמוסים מחג המולד עד בערך ה- 3.1 אז בטיול של חודש אין בעייה למצוא ימים מחוץ לתקופה הזו
לגבי פלורידה באופן כללי - מניסיון של מספר טיולי חורף של משפחה שחיה בג'ורג'יה ובהשוואה לטיול שלנו במרץ-אפריל האחרונים - עונת האביב היא העונה היקרה בפלורידה מבחינת בתי המלון בעוד בינואר, אפילו בשבוע של כריסמס- New Year ניתן היה למצוא מלונות בחצי מחיר לעומת אפריל.
הדבר נכון הן לעיירות דרום פלורידה (אזור Naples בואכה סנט פטסבורג) והן לרצועת החוף האלטנטי (CoCoa Beach בואכה סט אוגוסטין)
אבל יש לזה סיבה שאינה רק חופשת האביב (שהרי זו נמשכת בפלורידה רק שבועיים) והיא מזג האוויר - אמנם פלורידה ממש לא מקבלת את החורף של ג'ורג'יה השכנה ועדיין יש הבדל גדול במזג האוויר בין ינואר למרץ, לפחות אם מתכוונים לשלב בילוי בחופי הים.
מרץ בכלל זה חודש אידיאלי גם כי מזג האוויר כבר מספיק נעים לחופים אבל עדיין בתוך העונה היבשה (אמצע מרץ עד אמצע אפריל - סטטיסטית התקופה היבשה ביותר בשנה, הן בגשם והן בלחות) וגם טרם עונת היתושים מה שמאד חשוב אם רוצים (ורוצים) לשלב טיול באברגליידס... אם מתכוונים בסופו של דבר לאביב, רק כדאי להמנע מלהגיע לאורלנדו בשבועיים של הספרינג ברייק של פלורידה ובשבוע של פסחא, בכל שאר הזמן אין כל בעייה)
-
טיסות לאיזור פלורידהמנסיוננו, שדה התעופה של מיאמי איום ונורא מבחינת ההמתנה בהגירה, איסוף המזוודות והבלגן הכללי.
אם בכל זאת תבחרו באופציה זו תהיו לפחות מוכנים מבחינה נפשית...
-
טיסות לאיזור פלורידהתודה על האזהרה לגבי השדה. באסה, כי אכן הטיסות הזולות יותר לשם (וגם הרכבים הזולים יותר). אני מניחה שנסתדר כמו שכולם מסתדרים.
מצאתי בינתיים טיסות ב-$980 לאדם במתווה שמתאים לנו, כולל חמישה ימים בפאריז ורק אז הגעה לפלורידה. אושרה, הטיסות אכן באמצע השבוע. יש גם ב-$870 ישירות למיאמי, אבל מתאים לנו לשלב חופשה קצרה בפאריז (הבכור התלונן השבוע שאנחנו כל הזמן נוסעים לארה"ב והגיע הזמן לגוון
). יהיה קפוא בפאריז, ונקווה שבפלורידה יהיה נעים יותר. היציאה תהיה בשבוע השני של דצמבר, כך שאני מקווה שנתפוס אווירת כריסמס גם בפאריז וגם בדיסני. נשאר לקבל מחר אישור סופי לתאריכים ממקום העבודה ונזמין כרטיסים.
-
טיסות לאיזור פלורידהאז ככה
1. בכל הפעמים שחיפשתי כרטיסים לאזור הזה (שזה במצטבר לאורך השנים 4-5 פעמים) מעולם לא מצאתי מחיר טוב יותר לאורלנדו. תמיד יצא למיאמי זול יותר ולכן כאשר היה מדובר במשפחה טסנו למיאמי ונהגנו לאורלנדו למרות שזה הוסיף בלגן. ההבדל במחיר היה לפחות 200 דולר לכרטיס ובדרך כלל יותר.
2. 860 דולר זה מחיר טוב. זה לא ירד יותר מזה בדרך כלל. היה פעם איזה מבצע סביב 700 בקלמ נדמה לי אבל זה בהחלט חריג.
3. איבריה חברה לא משהו כשאנחנו טסנו איתם, אבל במחיר הזה גם אין לי ציפיות. יכול לשפר- יש להם קודשייר עם אל על לחלק מדריד תל אביב. בנוסף, בחרנו בטיסת אחר צהרים למדריד וישנו שם לילה במלון ליד שדה התעופה עם שאטל- שיפר לנו מאוד את יום המחרת, הגענו רעננים לבוסטון ומחיר הטיסה אותו מחיר.
4. עם מאמץ הצלחנו למצוא צירוף של דלתא אלאיטליה שיצא אותו מחיר והיה משמעותית טוב יותר מבחינת שירות ומטוס. אם ההבדל לא גדול שווה לשקול למרות שבשביל מחיר טוב אני מוכנה לשבת על הרצפה ולהביא סנדויצים (אבל למשל לטוס בשעות מופרעות לא בא בחשבון).
5. שדה התעופה במיאמי היה נחמד אלינו ממש- אולי זו שאלה של מזל אבל תורי ההגירה מהקצרים שנתקלנו.
6. עונה- סבבה רק צריך לתכנן טוב מה תעשו ממש סמוך לכריסטמס והחופשה- רק לא פארקים.
7. אנחנו היינו רק בתקופת ספטמבר-תחילת דצמבר, אבל כבר אז שמתי עין על שפע הארועים בפלורידה קיס בחורף והצטערתי שאני לא שם. ארועים
8. נכון שלא שאלת על זה בכלל- אבל אולי בכל זאת שבוע קרוז? בתחילת דצמבר או בשבועיים האחרונים של ינואר קרוז של שבוע לא יעבור את ה 2000 דולר לכולכם, כולל פעילויות חוף וטיפים ויכול להיות שאפילו פחות. זה זמן מת מבחינת האמריקאים והמחירים יורדים. עיקר הענין בעיני (ואני יודעת שרבים לא מסכימים איתי) הן הפעילויות בחוף והגיוון.
בלבלתי את המוח מספיק...
יולי
-
טיסות לאיזור פלורידהתודה על כל הטיפים!
הטיסות שכנראה נלך עליהן כולן עם בריטיש איירוויז (כאמור, טיסה לפאריז. עצירה של כמה ימים ומשם למיאמי). זה אומר קונקשנים בלונדון, אבל רובם מאד קצרים, וחברה טובה, אז נראה לי מתאים.
קרוז... אמממ. יש לי קצת בעיה מנטלית עם קרוז. זה נשמע לי המון אוכל, המון פינוקים ומעט מידי sightseeing בשביל הזמן שמבלים שם. אנחנו משפחה שמעדיפה הרים וטבע על פני ים, וכמו שציינתי, אפילו פארקים של דיסני לא מעוררים התלהבות אצל הילדים (אני זו שלוחצת לשלב אותם כי אותי הם מעניינים יותר...) אלפיים דולר לשבוע זה באמת לא הרבה, ל"הכל כלול", אבל אני מפחדת שנשתעמם ונצטער שלא נשארנו חופשיים לנפשנו על היבשה. כרגע יש לנו רק ארבעה שבועות לטיול בפלורידה + אטלנטה וחוף קרולינה, וזה מרגיש לי כל כך מעט. לא נראה לי שיהיה זמן לשלב גם קרוז.
-
טיסות לאיזור פלורידההא! שוב פלורידה נופלת! מהגורמים המוסמכים בעבודה שלו נמסר שהם מעדיפים שנתחפף מפה ליותר זמן אפילו, אבל שזה יהיה באוגוסט-ספטמבר! נראה לי שקליפורניה תראה אותנו שוב, אבל רק ב-2015, לטיול עומק של חודש וחצי-חודשיים. הולכת לחפש בפורומים שכנים אופציות לשבוע באירופה בדצמבר, כי כבר קיבלנו חשק ויש טיסות ממש זולות. תודה לכולם על כל הטיפים. בסוף עוד נגיע גם לפלורידה ביום מן הימים!