מדלהי לקאסול
-
האם יש אוטובוס ישיר מדלהי לקאסול? כמה הוא עולה, באיזה שעה הוא יוצא והאם אפשר להזמין אותו כבר מהארץ? וכמה אמורה לעלות נסיעה כזו במונית? האם המונית יוצאת באיזה שעה שנבחר? והאם אפשר להזמין נסיעה כזו כבר מהארץ? (במידה ואנחנו מחליטים לנסוע ישר מהשדה)
-
מדלהי לקאסולאולי בכל זאת מישהו יודע?
מישהו אולי עשה את הנסיעה לקאסול במונית? או שיש לו מושג לפחות סדר גודל כמה מונית אמורה לעלות לנסיעה כזו?
זה די חשוב
-
מדלהי לקאסוליש לי חבר סוכן נסיעות במיין באזאר בדלהי
אני סומכת עליו מאד ונעזרתי בשרותיו פעמים רבות, מה שכן הוא לא בסגנון של הכי הכי זול, הוא יכול לעשות הזמנה לרכב עם נהג מראש שיחכה לכם בדלהי,
שמו שפי והסוכנות שלו נקראת אינויקטה טורס, מצ"ב לינק לדף הפייס שלהם
כמובן שזה הרבה יותר יקר מאוטובוסיש כמה סוכנויות נסיעות במיין באזאר שמוציאות אוטובוס לילה פרטי לקאסול, אם נוחתים בדלהי בבוקר נראה לי שאפשר לקנות כרטיס בבוקר לאוטוסוס של אותו היום -
מדלהי לקאסולאני עשיתי את המסלול הפוך מקאסול לדלהי
כביכול הנסיעה היא מדלהי לעיר בשם בונטר
ומבונטר אתה נוסע בלוקאל לקאסול בערך שעה וחצי נסיעה
והנסיעה מדלהי לבונטר בערך 12-14 שעות
עדיף לך לנסוע באוטובוס וולבו המחיר שאני שלמתי היה 1000רופי (לפני חודשיים)
ותוכל להזמין את זה דרך כל סוכנות נסיעות בדלהי

-
מדלהי לקאסולהי
הייתי על הלוקאל באס בין בונטהר לקאסול ....
הנהג כנראה לא הרגיש טוב , לא היה לו כוחות להרים את הרגל מדוושת הגז...
כשיחזירו לי את התמונות שלי , אצרף תמונות

-
מדלהי לקאסולתודה רבה לכולם!!
האמת שאת הנסיעה דרך בונטר כבר עשיתי בעבר, אנחנו פשוט נוחתים שנייה לפני הערב חג ולא רוצים לעשות אותו בדלהי או בדרכים, אז מנסים למצוא את הדרך הכי מהירה ויעילה להגיע גם אם זה אומר יותר כסף. נוחתים לפנות בוקר והיינו מעדיפים לא להכנס לדלהי ובטח שלא לחכות עד אחהצ המאוחרים לאוטובוס
אם למישהו יש הערכה כמה אמורה לעלות מונית כזו ל4-5 אנשים, או לפחות דרך שבה אפשר לברר..
-
מדלהי לקאסולאז קחו טיסה
-
מדלהי לקאסולבדקנו את האופציה הזו ואין טיס באותו יום מדלהי לקולו...
יש אולי שדה אחר ששווה לטוס אליו?
-
מדלהי לקאסולחוץ מבהונטר אין שדה תעופה אחר.
אם אתם רוצים להתחיל את הטיול בדרמסאלה אז יש שדה תעופה ליד דרמסאלה.
אם אין טיסה אז הכי טוב ומהיר יהיה להזמין מונית מראש שתאסוף אותם משדה התעופה ומשם ישר לקאסול.
בטיפים בטח תמצאו המלצות על נהגי מוניות ואיך ניתן ליצור איתם קשר.