קוטאו
-
שלום
אפשר בבקשה פרטים על האי הזה, אין לי רשיון צלילה ואני לא מתכוון לעשות שם אז איזה אטרקציות אחרות יש על האי הזה ? אני מתכוון להישאר שם לילה אחד,האם זה מספיק ? האם יום אחרי הפול מון האי מפוצץ באנשים ותהיה בעיה להשיג מלון טוב ? ואיזה מלונות מומלצים ,באיזור מרכזי קרוב לחוף ברמה טובה אבל לא 5 כוכבים ?
-
קוטאוהאי בעיקר מפורסם בגלל בתי הספר לצלילה שבו
לא מומלץ להגיע לאף יעד בשביל לילה אחד לא תספיק יותר מדי
בנוסף האי יום יומיים אחרי הפול מון תמיד מתמלא
-
קוטאואני מסכימה עם המרכז למטייל.
זה מאוד מתיש לנסוע שעתיים + המתנה בתור של שעה לכרטיסים של המעבורת + שעתיים חזור + שעה המתנה בתור של הכרטיסים בשביל לילה אחד בקוטאו.
גם אם קונים את הכרטיסים מראש - צריך להמתין בתור לקבלת מספר מקום.
קוטאו מטרפת, יש מקום מרכזי שנקרא sairee beach כל השאר מקומות שקטים מאוד ונעימים, אבל לא הייתי טורחת להגיע לשם בשביל לילה אחד.
אם בכל אופן חשקה נפשך בדבר, תחפש מלונות בsairee beach.
אנחנו ישנו במלון מטרף http://www.aminjirah.com/ שיש להם הסעה למרכז האי, ואם לא אפשר לשלם 200 באט להגיע לשם במונית. או ללכת ברגל 20 דקות.
אם אתה רוצה ללכת לשם - אל תלך על החדרים הזולים אין בהם אויר וזה זוועה. או ללכת ולשלם שם סביב 400 שח ללילה או חפש מלון אחר.
-
קוטאוהיי...
גם אם אין לך רשיון צלילה...אתה יכול לעשות "צלילת הכרות"-בין 10-12 מטר..

-
קוטאוואם כבר מדברים על צלילת היכרות -
תישן באמינג'לה, ותלך ל http://scuba-junction.com/ הם מדהים ויש להם הסעה בחינם הלוך וחזור לאמינג'לה.
עשיתי איתם 2 צלילות הכירות היה כיף
-
קוטאו

-
קוטאומה זאת הצלילת היכרות הזאת, אפשר פרטים ?
כמה זמן ? כמה עולה ?
-
קוטאוהכוונה וצלילה לעומק של 12 מטר עם מדריך צמוד
סקובה גנקשטין מציעים 5 שעות של פעילות הכוללת הדרכה על צלילה והציוד
וצלילה אחת או שתיים בעלות של 2250 או 3000 תלוי במספר הצךילית
אגב זה יכול בעתיד להחשב לך לחלק מקורס צלילה
-
היינו לא מזמן 3 לילותוממש נהנינו. האווירה שם יותר אירופאית מקו פנגנן, הרב באים למרכזי הצלילה אבל אנחנו לקחנו קטנוע יום אחד ונסענו לחוף מהמם. יום אחר עשינו טיול שנורקלים מאורגן סביב האי בקבוצה והיה מממש כיף! ממליצה לפחות ל2 לילות+ חובה טיול שנורקלים. לישון במקום מרכזי. אנחנו מצאנו חדרים על הרחוב הראשי שצמוד לים, ב600 באט לילה עם מאווררים אבל חדר גדול ולא היינו צריכים יותר מזה כי כל היום טיילנו. בניין חדש עם וייפיי. לא זוכרת את השם, זה קצת אחרי הBens diving.
-
היינו לא מזמן 3 לילותכן...הימים הטובים....
